reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

helo

ten 28 styczen nie wypalił:wściekła/y:
Niki ale nas porobiłaś:-D GRATULACJE!!!!!

ja tam fikam jak koza. Pocieszam się, że jeszcze max 12 dni mi zostało i goodbye jerry:)

reklama
No dobra, znalazłam plus w tej całej sytuacji.
:)
Część z nas jest grudniowymi styczniówkami w związku z czym my też jesteśmy wyjątkowe - będziemy styczniówkami lutowymi. O!
Co to za sztuka urodzić w styczniu mając termin styczniowy. Błahostka. A my urodzimy w lutym, bo takie jesteśmy zajebiste!

(Ide skakać na piłce bo mnie to też jakoś nie przekonuje)

No dobra, znalazłam plus w tej całej sytuacji.
:)
Część z nas jest grudniowymi styczniówkami w związku z czym my też jesteśmy wyjątkowe - będziemy styczniówkami lutowymi. O!
Co to za sztuka urodzić w styczniu mając termin styczniowy. Błahostka. A my urodzimy w lutym, bo takie jesteśmy zajebiste!

(Ide skakać na piłce bo mnie to też jakoś nie przekonuje)

haha Gosia kazdy sposób pocieszenia jest dobry :)

Kuna mać, ile nas zostało?

Ja wiedziałam, wpisując się w forum BB, że nawet data 10.01 by mnie wysłała na koniec kolejki. Tak mam - jestem zbyt uprzejma i wszystkich przepuszczam. Jutro pewnie monologi będę z sobą prowadzić w tym forum.

jeszcze nas trochę zostało :) jest jeszcze anielka,alka,marcia...i jeszcze kilka dziewczyn by się znalazło :) ale chyba trzeba uaktywnić listę :)

no więc zostało nas tak:
Gośka, tysia, anielkaa, eccaya, elastyna, KArolcia1983, aninaa, Marciaa, lajtway, Donia (albo już nie;-)) no i ja .... to tak z tych, których nicki w ogóle kojarzę :-D ............. ach no i elastico :happy2:

..............

a teraz dzień doberek laski
niki gratulejszynsssssssssssss :-)
donia no trudno, będę niepocieszona, ale cóż poradzić - niech Amelka urodzi się szybko i sprawnie ... choć co do czopa - mi odszedł tydzień temu i nadal nic:-D

.....

Myślę, że dziś też nie urodzę, bo jakichkolwiek objawów nadal brak :confused: .... wczoraj natomiast mój dobry humorek skończył się płaczem .... najpierw M. dostał zjebkę (w sumie za nic) później się poryczałam, a na koniec nie potrafiłam odpowiedzieć sobie na pytanie o co mi w ogóle chodziło :cool::cool: może dziś mi będzie lepiej:happy2:

U nas nadal cisza :-( więc jednak chyba będzie lutowa Julcia. Najgorsze są teraz nasze nerwy czy oby wszystko z niunią w porządku skoro 13.01 miałam wyjęty pessar i lekarz powiedział że za max 7-10 dni urodzę hmmmm. No nic jedziemy zaraz do szpitala na ktg i zobaczymy co ciekawego się dowiemy.

reklama
Do góry