reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Jestem po wizycie. co prawda poszłam po zwolnienie tylko a usg 18.06, ale zaczęłam marudzić lekarzowi, że 3 tyg nie wytrzymam. no i powiedział, że możemy na szybko usg zrobić (bo byłam dodatkową pacjentką co się wepchała do kolejki).

No i ..7 cm, rusza rączkami, nóżkami, serduszko bije..ach. Szkoda, że męża ze mną nie było, ale za 3 tyg na 1000% będzie :)

reklama
Moje Kochane,
Jestem po usg genetycznym.
A więc:
nóżki dwie. rączki dwie, serce bez zarzutu, kość nosowa w normie, przezierność karku w normie, pęcherz pełen, żołądek w normie.
Ryzyko wad bardzo niskie.
Za tydzień wyniki badań biochemicznych, mogą zmienić jeszcze wynik, ale ja czuje że jest ok.

ALeż się cieszę.
Nie martwcie się, dobre wieści też tutaj są :))))

Czesc dziewczyny!

chwilę mnie nie było, trochę poczytałam i muszę złożyć wyrazy współczucia, niestety tym, które straciły dzieciaczki. Nie ma zresztą dobrych słów.

Za to gratulacje dla tych z Was, które są już po USG gen. Ja mam 7.07 i też trochę się denerwuję a wiem, że to będzie się wzmagać w miarę zbliżania się tego terminu. choć planuję jechać z Matim do moich rodzicow na jakiś czas, więc będzie lepiej.

alka pomysłowe! Marcelek tez ma jeździk samochodzik i na każde wyjście z domu jest zabierany. a na takim na pewno tez by jeździł. tylko ciekawe jak o z stabilnością no i kółka małe to nadaje sie tylko do jeżdżenia po równym terenie. po większości moich chodników czy trawie by nie pojechało. a kółka skrętne więc ten kijek dla rodziców do dla picu jest tylko bo kierować sie tym nie da rady no chyba ze to jakoś da się zablokować?

reklama
dziewczyny ja właśnie wracm od gina, podejrzeliśmy mojego malucha, nie chciał i kopnął głowicę, jest taki śmieszny, pływak, macha rączkami i nóżkami i ma taką długą chudą nogę :tak: tzn. dwie nogi ale jedną sobie wyprostował :) aha i ma 2,2 cm wielkolud :szok:
dostałam całą torbę gadżetów bejbikowych i zakaz zamartwiania się !!!

Do góry