reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Moja Alko droga ciężarówka to stała pozycja przed snem ;) Aczkolwiek szukam inspiracji a po Twojej złośliwości uroczej sądząc musisz czytać niezłe rzeczy;). Daj znać jak dzieciozmagania ;)

Moja Alko droga ciężarówka to stała pozycja przed snem ;) Aczkolwiek szukam inspiracji a po Twojej złośliwości uroczej sądząc musisz czytać niezłe rzeczy;). Daj znać jak dzieciozmagania ;)

ojjj nie było żadnej złośliwości ... :) mnie ta książka pasuje, bo jest napisana na takim samym lajcie jak ciężarówka ... ja nie lubię typowych poradników, nudnych, napisanych usypiającym językiem... a tu idzie się pośmiać :-) także mnie pasuje ... choć póki co czytam wybiórczo, bo nie do końca wiem co mnie interesuje.... liczę, że będę miała czas na czytanie również przy dziecku (optymisktka:tak:) ... także jakby co ja polecam tę książkę

niki222 poprostu u mnie tak było;-) język niemowląt taka trochę dłużyzna literacka, ale jak Jakubek płakał a ja bidulki nie potrafiłam ulżyć to "weszła" mi ta ksiązka w 2 dni:-D.

reklama
Do góry