reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

ja sie witam dzis jako pierwsza, pogoda straszna za oknem, ja juz nie spie bo moj A. jednak dzis do pracy poszedł, niby do 12 ale co z tego .. wiec czekam na niego, pasuje mi zejsc do sklepu na dol ale tak bardzo mi sie nie chce, ze chyba sobie narazie daruje .. popoludniu jedziemy na dworzec, bo moja mama a znajoemgo ktory dzis wraca z Niemiec do Polski, i wysłała mu przez niego wszystkie proszki dla mnie płyny itepe i jedziemy odebrac, a jutro moja siostrę :tak:

Dziś A. rano mnie rozwalił :-D wstał, ubiera sie, ja sobie drzemie na łózku, nagle patrze a on na rekach niesie tak jakby niosł dziecko - ubranko Amelki, i mówi - ooo Gabi zobacz, Amelia sie juz obudzila niedobra, poloze ją tu kolo Ciebie, czekaj ona musi byc pod kolderką - i kladzie ją :-D tak delikatnie jakby to prawdziwa jego córka byla :-D haha, padłam :-D

reklama
witajcie!

dzisiaj pospałam do 8.00 a teraz muszę zawieżć Kamilka na zajęcia wokalno-taneczne żeby się wyszalał...
a ja będę mieć 1,5 h na zrobienie zakupów...

no Gabryś widzę że Twój mąż nie może doczekać się Amelki... gratuluję takiego uczuciowego i pełnego wrażliwości mężczyzny...

Anisia
wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia :-)

Ja też się już witam, pogoda dziś tak jak wczoraj, do....Cały czas pada;gdybym nie miała dziś szkoły rodzenia to nikt by mnie z domu nie wygonił.
Fazerka-kiepsko z tym spaniem, ale może akurat dziś będzie Ci się dobrze spało-daj znać.
Gabryś- widać że Twój A. z utęsknieniem czeka na Amelkę:)
Anisia- wszystkiego naj naj na Nowej Drodze Życia
amourg19_1_.gif

Dzień dobry
koleżanka mi napisała, że za oknem wieje i leje, więc postanowiłam nie podnosić rolet hyhy
Miałam się wyspać, a od 4.30 oglądałąm tv - Franio jakoś nie był zainteresowany spaniem :-D

Anisia najlepszego!!!

Anisia, gratulacje i wszystkiego najlepszego!

Ja dzisiaj miałam też noc z przerwami na nie-sen. Zasnęłam tuż po 21 ale o 23 się obudziłam i nie mogłam spać do pierwszej. A potem o 4 kolejna pobudka, poczytałam trochę książkę, którą męczę już od tygodni i padłam znów o 6...
A teraz M. dosypia sobie jeszcze a ja stwierdziłam że narobię zapachu w domu zanim choinka się w nim pojawi i upiekę szybkie ciasto piernikowe: Piernik przekładany

czesc dziewczyny, ja tez sie z samego rana przywitam, u nas juz nie wieje, w nocy wiatr szalal ale juz przeszlo.

ANISIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!

Alka - zapraszam :)
Niki - nie mogę oczu oderwać od tych cudowności. Aż nie chce się wychodzić z kuchni... Żeby tylko było komu to wcinać. :)

reklama
witam sie i ja!
U mnie tez wieje ;)
Nawet sie wyspalam ale chyba z 6 razy wstawalam siku:wściekła/y:A snilo mi sie ze urodzilam malego i on zrobil mega kupe (ta czarna smolke) za mial cale plecy pokupkane:-D. Ale glupi sen. Nie moglam sobie z ta kupa poradzic..hahaha:-)
Milego dnia dziewczynki

Do góry