reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Witam styczniowe mamusie!
Sprzedaję ciuszki dla dziewczynki (rozmiar 56-74)

Sprzedaję ciuszki po mojej córci. Rzeczy są zadbane, w idealnym lub bardzo dobrym stanie, większości znanych firm (NEXT, H&M, CHEROKEE).Dodam też sporo innych ciuszków (3 PARY BALERINEK, kilka par śpioszków w idealnym stanie, kaftaników, kilka czapeczek, skarpetek i innych ciuszków w idealnym lub bardzo dobrym stanie). Większe ciuszki pooddawałam lub odsprzedałam, a tych malutkich nie mam komu oddać, a w styczniu pojawi się jednak synuś
biggrin.gif
.Zapraszam!!!

NEXT,H&M, CHEROKEE DUŻA PAKA DLA DZIEWCZYNKI (1961656092) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
O rany. Przebrnęłam przez te naprodukowane przez Was posty.

Wkurzona jestem, bo zamówiłam w zeszłym tygodniu produkty na allegro (higieniczne, typy te olbrzymie podpaski bella, pieluchy tetrowe, jakieś termometry, butelka, smoczki....) i kurde jeszcze mi nie przyszły.
Zdążył przyjść materac, zdążył przyjść szlafrok w świnki a to co najważniejsze - nie.
Dostałam przesyłkę z hipp chyba. Poradnik co jeść, czego nie i naklejkę na szybę w samochodzie "Jedzie z nami dziecko". S. chciał od razy nalepić :)

Werka strasznie pobudzona cały dzień jest. Chyba po tych mandarynkach, które widzę, że nie tylko ja wcinam jak szalona. Codziennie około kilograma wpierniczam, a to chyba niezdrowe jest tak się opychać mandarynkami. Czy może nie? Chodzi mi o cukier, jaki zawierają.
I polecam - w Biedronce są pyszne teraz :)

Gosia-ja też z Biedronki mam mandarynki i też uważam że są pycha:-D. A ja też dosyć długo czekałam na moją paczuszkę z podobnymi rzeczami jak Ty.Ciekawe czy u tego samego zamawiałyśmy?

Witam :-)

A ja dzis u Rodzinki w domku :-)
Zrobilam moim Rodzicom dzis Mikolajki (bo 6grudnia sie nie bedziemy widziec) i Mamie kupilam: bluzeczke, kalenadarz notatnikowy 2012 i plastry oczyszczajace na stopy, co sie nakleja (umyslila sobie jak zobaczyla w Mango) :-) I jest bardzo zadowolona :-)
Tacie- sweter i koszule :-)

A mojemu Mezusiowi jeszcze nie dalam prezentu, ale mam juz kupione super skarpetki w paski (3 pary), Ferrero Rocher (uwielbia) i naprawilam mu 2 zegarki u zegarmistrza (nie dzialaly juz od roku, a to bardzo porzadne zegarki) i mysle, ze z tego bdzie sie cieszyl najbardziej :-)

Ciekawe co mi Mezus kupi :-)

Mama mnie jutro zaprasza na Mikolajkowe zakupy dla mnie :-)
A Milence dzisiaj sprawila dwa kompleciki- spioszki i kaftaniki na 56 (bo jak moja Mala taka Mala, to musi miec mniejszych tez wiecej :-)).

Jeszcze musze cos kupic mojemu kochanemu bratankowi- Szymusiowi :-)

A teraz ogladamy Barwy Szczescia z Mamcia a moj Maz szaleje na Gokardach w Krakowie :-)

Gosia- ​nie denerwuj sie. Paczka dojdzie w swoim czasie i na czas :-)

Milego wieczoru :-)

Anastazzja wbrew pozorom wapń z produktów typowo mlecznych jest słabo przyswajalny. Podobno lepsza jest kapusta, brokuły, szpinak, ryby itp :)

żółty ser ma bardzo dużo wapnia;) a jeśli brokuły i szpinak mają go dużo to ja też:p bo wcinam je na okrągło:D:D

wczoraj koleżanka mi przyniosła mandarynki...sama jakoś wcześniej nie pomyślałam, żeby je kupić:D przez tą pogodę:D wydaje mi się, że jest październik, a nie GRUDZIEŃ:szok::szok: a mandarynki pyyyycha...:-D:-D:-D:-D

Ja za to wapń w tabletkach preferuję;-) Szpinaku nie lubię, a brokuł, kalafior śmierdzą mi w ciąży;]
Goska ja do hippa dostałam jeszcze 2 łyżeczki ;-)
Ah mandarynki, mi smakują z netto ;] ale musiałam przystopować, bo za dużo cytrusów w mojej diecie.
Mi też zostało ostatnie zamówienie do wykonania przez neta dla mnie i małego, ale zajmę się tym w sobotę i mam wszystko:-) prócz wózka jeszcze. Ale i tak się cieszę.
Dzisiaj czuję się jak sarenka:-) tak łatwo mi się chodzi, wstaje i z wanny wstałam bez opierania się o rączkę, która specjalnie dla mnie D. zamontował na kafelkach:-)

reklama
nareszcie dotarlam do domu...
mam LEZEC prawie caly dzien nawet siedziec nie moge za dlugo a spacer 30 min to jest za duzo !!!!!!!! tak 2 tyg powiedziala pani doktor
moj synek jak mowili w szpitalu wcale nie jest taki maly ma 2400 :-):-) a tak ogolem jest wszytsko w jak najlepszym pozadku wiec jestem zadowolona z tego badania :-):-):-) aa i dostalam zdjecie stopki, no i sobie maly na twarzy raczki trzymal albo jedna na glowie a 2 ta buzce :-)

ja mandarynki i pomarancze jem nalogowo i chyba musze przstopowac zeby jakiegos uczulenia nie dostac a teraz uciekam lezeccc...

Do góry