reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam ja na szybko, mało zaglądam jakoś weny nie ma

Mój zaczął fuszki wiec sama teraz będę cały dzień , na pewno do piątku:-(
Ale co zrobić..

pogoda upalna więc, mało w domu się siedzi.

Michał się nauczył dawać buziaki z odgłosem, :-D
rozsyła nam teraz wszem i wobec , robi taki dziubek do tego i prosto w usta, romantyk jeden heheh, słodkoooo

co do przeprowadzki, będą wydatki, kanapy nie mamy , michał mebli nie ma...
a niedługo jeszcze łóżko mu chcemy kupić..
ciekawe za co, ech jak ledwo na bieżące wydatki starcza
może meble stare od W się weźmie

buziaki dla was...

reklama
ps. a gdzie gdynianka i jumambe sie podzialy. U nich i ich fasolek wsyztsko dobrze??? Dziewuszki odezwijcie sie

Odzywam się na zawołanie. Nikola dziękuję za troskę. U mnie wszystko ok. Maleństwo dokazuje w brzuszku. Zaczynam odczuwać uroki ciąży latem bo przy tych upałach to czasem nie mam siły pchać wózka z Dominikiem a co dopiero biegać za nim.
Teraz jak pogoda dopisuje dużo czasu spędzamy na dworze, kilka dni byliśmy na wsi u rodziny dlatego na bb robi się mniej czasu.

jej Jumambe to juz 25 tydz!? rewelacja :)
Ja dzis bylam na rozmowe o prace (w poniedzialek tez ide na nastepna), wiecie ja wysylam cv od stycznia i dopiero teraz ktos sie odezwal, tak jest dzis z robota, ze tak naprawde w wogole jej nie ma :( A kasy potrzebujemy, bo niby mamy na najpotrzebniejsze rzeczy, ale brakuje nam aby zaszalec (wyjsc gdzies, zjesc cos, napic sie piwa, kupic cos malej, a juz nie mowie o kupowaniu sobie czegokolwiek). Z jednej str nie chce zostawiac Gabrysi, a z drugiej wiem ze nasze finanse potrzebuja "wsparcia" :) Takze 3majcie kciuki aby co wyszlo.
Pozdrawiamy

Witam
katka
3maj się, w końcu się uda, gratulacje za egzamin, niezły wynik

jumabe uważaj na siebie, będzie dobrze, ważne aby było zdrowe

Nadal szukam pracy, ale nie mam gdzie dać Michała, w żłobkach na ten moment nie ma miejsc, nawet w prywatnym :-(

dzisiaj mamy rehabilitację, mimi coś nóżki krzywi, ciekawe co powiedzą, papapa

miłego dzionka

Klaudia a jak Michas krzywi nózki, pytam bo Alusia krzywi lewa nóżke do środka i na badaniu stóp w sklepie obuwniczym, fizjoterapeuta powiedział, że ma lekko szpotawe, ale powiedział, że mam poczekac jeszcze 4 miesiące i jak sie nie zmieni to jakies wkładki bedzie nosić. Ciekawa jestem jak to mozna rehabilitować?

reklama
zielona michał też ma szpotawe i mówił że ok, że to nie jest do leczenia :-)
ma chodzić na boso w domu - a ja mu tylko buty na wyjście zakładam, aha iże inaczej będzie na golasa, czy bez pampersa , łatwiej złączyć nóżki jak między nimi nic nie ma :-)
jutro kardiolog..................

Do góry