reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam ja na szybko, mało zaglądam jakoś weny nie ma

Mój zaczął fuszki wiec sama teraz będę cały dzień , na pewno do piątku:-(
Ale co zrobić..

pogoda upalna więc, mało w domu się siedzi.

Michał się nauczył dawać buziaki z odgłosem, :-D
rozsyła nam teraz wszem i wobec , robi taki dziubek do tego i prosto w usta, romantyk jeden heheh, słodkoooo

co do przeprowadzki, będą wydatki, kanapy nie mamy , michał mebli nie ma...
a niedługo jeszcze łóżko mu chcemy kupić..
ciekawe za co, ech jak ledwo na bieżące wydatki starcza
może meble stare od W się weźmie

buziaki dla was...

reklama
ps. a gdzie gdynianka i jumambe sie podzialy. U nich i ich fasolek wsyztsko dobrze??? Dziewuszki odezwijcie sie

Odzywam się na zawołanie. Nikola dziękuję za troskę. U mnie wszystko ok. Maleństwo dokazuje w brzuszku. Zaczynam odczuwać uroki ciąży latem bo przy tych upałach to czasem nie mam siły pchać wózka z Dominikiem a co dopiero biegać za nim.
Teraz jak pogoda dopisuje dużo czasu spędzamy na dworze, kilka dni byliśmy na wsi u rodziny dlatego na bb robi się mniej czasu.

jej Jumambe to juz 25 tydz!? rewelacja :)
Ja dzis bylam na rozmowe o prace (w poniedzialek tez ide na nastepna), wiecie ja wysylam cv od stycznia i dopiero teraz ktos sie odezwal, tak jest dzis z robota, ze tak naprawde w wogole jej nie ma :( A kasy potrzebujemy, bo niby mamy na najpotrzebniejsze rzeczy, ale brakuje nam aby zaszalec (wyjsc gdzies, zjesc cos, napic sie piwa, kupic cos malej, a juz nie mowie o kupowaniu sobie czegokolwiek). Z jednej str nie chce zostawiac Gabrysi, a z drugiej wiem ze nasze finanse potrzebuja "wsparcia" :) Takze 3majcie kciuki aby co wyszlo.
Pozdrawiamy

Witam
katka
3maj się, w końcu się uda, gratulacje za egzamin, niezły wynik

jumabe uważaj na siebie, będzie dobrze, ważne aby było zdrowe

Nadal szukam pracy, ale nie mam gdzie dać Michała, w żłobkach na ten moment nie ma miejsc, nawet w prywatnym :-(

dzisiaj mamy rehabilitację, mimi coś nóżki krzywi, ciekawe co powiedzą, papapa

miłego dzionka

Klaudia a jak Michas krzywi nózki, pytam bo Alusia krzywi lewa nóżke do środka i na badaniu stóp w sklepie obuwniczym, fizjoterapeuta powiedział, że ma lekko szpotawe, ale powiedział, że mam poczekac jeszcze 4 miesiące i jak sie nie zmieni to jakies wkładki bedzie nosić. Ciekawa jestem jak to mozna rehabilitować?

reklama
zielona michał też ma szpotawe i mówił że ok, że to nie jest do leczenia :-)
ma chodzić na boso w domu - a ja mu tylko buty na wyjście zakładam, aha iże inaczej będzie na golasa, czy bez pampersa , łatwiej złączyć nóżki jak między nimi nic nie ma :-)
jutro kardiolog..................

Do góry