gdynianka cieszę się że wszystko w porządku :-)
co do jajek ja tez spotkałam się z tym że białko uczula, Norb na razie zjada same żółtka ;-) białka jeszcze mu nie dawałam
milo mi ze zaglądasz na bloga ;-) w sumie był on dla rodziny i znajomych ale za sprawą kasku chciałam pomóc innym mamom i stał się blogiem "publicznym" ale naprawdę bardzo sie cieszę ze mogę pomóc innym rodzicom :-)
niusia dobrze że juz po kłopotach ząbkowych :-)
zielona kochana z dwójką dzieciaczków nie jest łatwo :-) dużo cierpliwości życzę!!!
jumabe chyba nie wszystkie przedszkola wymagają odpieluchowania
syla gratuluje kolejnego zębuszka
współczuje remontu ja sie strasznie zrazilam po ostatnim mial trwać 2 tygodnie trwał 2 miesiące ....
w przyszłym roku czeka nas malowanie ale w sumie to będzie sama przyjemnośc - zabawa kolorami :-)
co do sąsiadów mój sąsiad od 3 lat uskutecznia wiercenie ja nie wiem czy on robi nawierty co centymetr w scianch czy co .... ale cały czas cos wieci
a teraz nam uszczelniają fundamenty pod blokiem .... wjechali z koparkami ... syf.... huk... musze z domu uciekac by Norb się przespał ...
Botanik ja mam kombinezon 86 i modlę sie by Norb z niego nie wyrósł .... teraz ma kurtki jesienne na 80 i są na styk ...
odnośnie nocników wiecie jak u nas szybko poszło ???
postawiłam Gabi nocnik na środku salonu i siadała na niego chyba z 60 razy ... dywan tez ucierpiał ....
mała latała bez pieluszki cały czas tylko na wyjscia do miasta jej zakładałam pampka
i Gabi dość szybko załapała do czego służy nocnik po czym kupilam jej nakładkę na kibelek i zrezygnowała z nocnika
pomaga tez jak np ja szłam siku brałam mała ze soba i sadzałam ja na przeciwko siebie na nocniku ;-) taka solidarność ;-)
teraz już jest samodzielna ale czasami jej przypominam bo jak widzę ze dużo pije i sie bawi to zdarza jej się zapomnieć ;-)
ookatkaoo1993 zdrówka dla Nadusi cieszę się że już jest lepiej, gratuluje kredytu :-) i powodzenia w nauce :-) z dzieckiem to nie lada zadanie :-) za prawko trzymam mocno kciuki :-)
Norb spi to mam chwile by Was nadrobić ;-) czeka na mnie wielka sterta prasowania niech mnie ktos pogoni do roboty!!!!!!!!!!!!!!1 ehhh dzisiaj mam basen najpierw z Norbem póżniej z Gabi - prawie jak spa ;-)
wczoraj mąż mi włoski pofarbował ;-) ładnie wyszło od razu lepiej się czuje - nie farbowałam wlosów od 3 lat ;-)
kochane Norb zbiera glosiki :-) pomozecie ??
http://www.bebiko.pl/home/konkurs/g...ojego-dziecka/#galeria/okreslenie/7016,Dzidzi