reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Syla wy robicie remont łazienki a sąsiad nad nami też wpadł na ten pomysł;-) od 8 rano mamy odgłosy wiertarki, ale w sumie nie przeszkadza mi to, bo przed remontem przyszedł i uprzedził. Na szczęście Miśkowi hałasy w drzemce nie przeszkadzają.
A moja siostra robi mi generalne porządki...
Dzisiaj spróbowałam przełamać się z jedzeniem, ale kurcze ja się staram a mój żołądek robi swoje...Staram się dużo pić, bo boję się ponownego odwodnienia i pobytu w szpitalu...
U nas też słoneczko zaczyna przebijać się zza chmur, jak Misiek się obudzi to uciekamy na spacer korzystać z pogody

reklama
Helloł popołudniowo ; -)

Gdynianka...dobrze,że możesz liczyć na siostre,wykorzystaj ten czas i naładuj akumulatorki : -)

Syla...gratki dla Szymusia,troszkę zazdrościmy z Blanką perełki ;-)

A u nas senne popołudnie,Blanka lula a ja chętnie bym się wcisnęła do niej ; -) ale się nie zmieszczę hi,hi,hi. Zaliczyłyśmy spacerek w samo południe, no i dziś po raz pierwszy Blanka widząc zakupy na stole (czyt.: parówki) zaczęła stękać wskazując na nie paluszkiem i co się okazało miała na nie bardzo ochotę, bo na widok obiadku w miseczce rozpłakała się okropnie i musiałam jej grzać paróweczkę,którą z radością wszamała he,he,he ma charakterek, od małego wie czego chce ; -)

...powiedzcie mi Kochane,jakie rozmiary kombinezonów mają Wasze Bączki??? Pytam bo my wczoraj zrobiłyśmy przymiarkę i Blanka pływa w swoim choć to rozm.80 :-( i zastanawiam się czy nie kupić jej jeszcze jednego 74, bo wątpię że w ciągu najbliższego miesiąca się nie przyda i że w obecny wskoczy dopiero w grudniu :-(

Pzdr

Batonik my mamy 86 dostalam od siostry mamy i tez Bartus w nim plywa:-(narazie mu nie zakladam kombinezonu i licze ze do niego szybko dorosnie...a jak nie to trzeba bedzie kupic mniejszy...

jumabe - mój syńcio idzie do przedszkola (państwowego) od listopada też z pieluchą. mam nadzieję, że jak piszesz - w tydzień się oduczy. już czasami woła, ale nie zawsze. ostatnio 3 razy w ciągu dnia się zsikał w majteczki.
na kupę zazwyczaj woła.

ja mam kombinezon na metce jest napisane 1 rok i jest akurat. drugi mam 92, ale jeszcze za duży - może gdzies w styczniu-lutym będzie w miare dobry. miałam kombinezon rozm. 80, ale już oddałam bratowej, bo się bartuś
nie mieścił, był już strasznie upchany w tym kombinezonie. Bratowa ma synka który ma 4 miesiące i jeszcze ten kombinezon lekko przyduży, ale juz go zakładają.

Ja mam kombinezon na 74 i jest taki akuratny a nawet wg. mnie za mały. Mam za to jeszcze kurteczkę i do niej spodnie na szelkach czyli w zasadzie tworzy to w sumie kombinezon i jest na rozmiar 86. Muszę przymierzyć Dominikowi. Na pewno będzie jeszcze trochęza duże ale myślę, ze póki nie chodzi to nie będzie to mu przeszkadzało. Najwyżej trochę wywinie się rękawki czy nogawki.

Witam wieczorową porą, nie mieliśmy prądu, bo sąsiad co robi remont łazienki spowodował jakieś zwarcie i od 10 do 20 nie było prądu.
Misiek ma kombinezony na 86 cm, jest troszkę za duży, ale dzięki temu można zimą pod spód grubiej ubrać. Mam tylko nadzieję,że mi z nich przez zimę nie wyrośnie, bo chłopisko ma na dzień dzisiejszy 80,5cm.

reklama
My dostaliśmy kombinezon 86, ale wymienilismy na 80 i jeszcze jest troszkę luzu wiec myśle że na zimę starczy a jak nie to dokupi się drugi poźniej:-) wymienić musiałam na miejszy bo Maciej pływał w tym 86 i by się denerwował jakby musiał w nim chodzić;-)

Do góry