reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Katka jak się wyremontuje to będzie fajne mieszkanko, najważniejsze, że jest wasze i naprawdę cena okazyjna.
Patrycja masz fajnie, bo mój Misiek odwrotnie. Odpuścił sobie jedną drzemkę w ciągu dnia, a dwie pozostałe po 15-30 minut. Lata jak żywa torpeda, a ja już nie mam siły.

reklama
Helloł bb-ciotki ; -)

u nas po wizycie wsio elegancko, Blanka bardzo ładnie się rozwija, pediatra chwaliła a mamusia pękała z dumy ; -) ząbki są już najprawdopodobniej dwa choć mała nie da sobie poszperać w dziobie, no i ważymy 10.010 kg

Pzdr

mi.nu gratki za chodzenie tylko uważajcie z tym zeby bioderek i nózęk nie obciążąć :-)

Blodi
moze młody ma gorszy dzień ;-) jak cie tam szukac po uzytkowniku

Botanik gratulujemy ząbka :-) pewnie zaraz wyjdzie kolejna jedynka :-) super ze po wizycie wszystko ok :-)

gdynianka oby wyniki męża sie poprawiły!!!!

Ookatkao oooo rzeczywiscie duzo pracy :-)

sorrki za błedy ale pisze z Norbem na kolanach ;-)

Wazne ze mamy juz coś swojego, z domu nas nie wyganiają takze mamy czas na remont...:))

Nadusia wykąpana zaraz kładziemy sie spać...

;)

Jutro jadę do miasta zawiesc mocz nadusi do badania bo dopiero złapałam.... hehe
Odebrac kosmetyki z Avonu i wybrac bielizne na powrót mojego k w sobote:):))))))))
ależ ja tęsknie:(((

A najbardziej jak Nadusia chodzi i w kółko mówi tata tata;P własnie teraz zalega na biurku:p

Papatki:)))

reklama
Do góry