reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Katka jak się wyremontuje to będzie fajne mieszkanko, najważniejsze, że jest wasze i naprawdę cena okazyjna.
Patrycja masz fajnie, bo mój Misiek odwrotnie. Odpuścił sobie jedną drzemkę w ciągu dnia, a dwie pozostałe po 15-30 minut. Lata jak żywa torpeda, a ja już nie mam siły.

reklama
Helloł bb-ciotki ; -)

u nas po wizycie wsio elegancko, Blanka bardzo ładnie się rozwija, pediatra chwaliła a mamusia pękała z dumy ; -) ząbki są już najprawdopodobniej dwa choć mała nie da sobie poszperać w dziobie, no i ważymy 10.010 kg

Pzdr

mi.nu gratki za chodzenie tylko uważajcie z tym zeby bioderek i nózęk nie obciążąć :-)

Blodi
moze młody ma gorszy dzień ;-) jak cie tam szukac po uzytkowniku

Botanik gratulujemy ząbka :-) pewnie zaraz wyjdzie kolejna jedynka :-) super ze po wizycie wszystko ok :-)

gdynianka oby wyniki męża sie poprawiły!!!!

Ookatkao oooo rzeczywiscie duzo pracy :-)

sorrki za błedy ale pisze z Norbem na kolanach ;-)

Wazne ze mamy juz coś swojego, z domu nas nie wyganiają takze mamy czas na remont...:))

Nadusia wykąpana zaraz kładziemy sie spać...

;)

Jutro jadę do miasta zawiesc mocz nadusi do badania bo dopiero złapałam.... hehe
Odebrac kosmetyki z Avonu i wybrac bielizne na powrót mojego k w sobote:):))))))))
ależ ja tęsknie:(((

A najbardziej jak Nadusia chodzi i w kółko mówi tata tata;P własnie teraz zalega na biurku:p

Papatki:)))

reklama
Do góry