reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Jestem szalona, więc trzymajcie kciuki. Nakręciłam mojego M na to, aby dzisiaj ściął mi włosy na krótko. Bardzo mi wypadają. M nie jest fryzjerem, ale potrafi to robić, taki wrodzony talent. Ścinał już włosy swoim siostrom i siostrzenicy. Mimo wszystko ręce mi się trzęsą... bo ze mną to będzie pierwszy raz. A jutro kupujemy farbę do włosów, średni blond i wracam do swojego koloru. (nie farbowałam włosów od 3 miesięcy z powodu wypadania,więc mam dość długie odrosty). Ciekawe co z tego wyjdzie. Najwyżej czapka z daszkiem przez kolejne miesiące hihihihi Od dzisiaj możecie nazywać mnie wariatką;-)
Blondie obejrzeliśmy z M zdjęcia Maciusia z sesji w lesie, przepiękne:-)

reklama
a jednak jestem dziś pierwsza, wczesniej już zaczęłam pisać ale musiałąm skończyć i teraz wchodzę i jeszcze dziś nikt nie pisał na bb:-(

moje dziecko śpi, chciałam to wykorzystać i powystawiać trochę rzeczy na all ale jak na złóść baterie w aparacie się rozładowały i nic z tego, wkurzyć się można bo zabierałam się za to już dobru=ych kilka tygodni i jak mam chwilkę gdzie nic nie ma innego do zrobienia to nie mogę! oj... złośliwość rzeczy martwych :-)
moj m. na zajęciach ale też mnie od rana wkurzył bo pojechał samochodem a chciałam do rodziców jechać - zaproponował mi bym przyjechała autobusem po samochów (uczelnię ma kilka przystanków dalej) ale tym wkurzył mnie niemiłosiernie :-) bo on nie mógł autobusem z plecaczkiem jechać a ja z małą, wóżkiem i nosidełkiem w ręku mogę. Oj mu się dostanie jak wróci :wściekła/y:!!!
Dobrze że moja siostra też jedzie to zabiore się z nimi przynajmniej nie muszę obiadu robić a m. niech sobie radzi, tym bardziej że nie ma w domu nawet kawałka chleba :-)

Ale tu dziś cisza ...
My byliśmy dziś w kościółku a potem na wyborach. Marysia namiętnie robi brawo. już prawie udało się jej wstać samej. zobaczymy kiedy nas zaskoczy. dziś nas zaskoczyła i spała w dzień 2godz 15 min. tak długo to juz dawno nie spała. teraz już też śpi.

przyjemnego wieczoru :)

witajcie,

Gdynianka1- to zdolny Twój M! jeśli siostrom ścinał włosy:) ja bym u mojego się nie ostrzygła, chociaż włosy mi już farbował. namęczył się przy tym strasznie biedaczek;)

Blondi- pchacz już kupiony! taki jak Twoj tylko brakuje mu tych klocków.Stan prawie idealny i kosz 40zł;) Duży jest tych klocków w komplecie?

głosy oddane!

Witam. Wyszły mi dwie kreski na teście. Mam mieszane uczucie, z jednej strony cieszę się, z drugiej jestem zmartwiona. Za wcześnie na drugie dziecko po cesarce. Dzisiaj płaczę i śmieję się. Dziwne uczucie.

A włosy mam króciutkie i wyglądam jak przystojny chłopak.

Gdynianka gratulacje. Ciesz się i nie przejmuj tym, że za szybko po cesarce. To, że trzeba odczekać rok czy dwa to mity. Bratowa mojego męża urodziła drugie dziecko po roku i 2 miesiącach i wszystko było ok. Z resztą jak pytałam się gina to powiedział, że nie ma czegoś takiego jak problemy z powodu wcześniejszej cesarki. Nie ważne jaki był poród organizm powinien się zregenerować i dobrze jeśli ma na to rok. Musisz teraz dbać bardzo o siebie bo z tego co pamiętam to miałaś ostatnio problemy ze zdrowiem.
My też chcieliśmy szybko drugiego dziecka ale u nas to nie taka prosta sprawa. A poza tym w obecnej sytuacji lepiej jak na razie pozostaniemy przy jednym.

ja tylko na chwilę zobaczyć czy ktoś coś w końcu wczoraj napisał a tu takie wieści :-) Gdynianka gratulacje z całego serca!!! nawet mężowi powiedziałam i też się ucieszył :-) naprawdę super wieści!!!

zbieram się do roboty:-(
a! moja dzidzia ładnie dziś spała, tzn jak w końcu po 21.30 zasnęła mino że przed 20,00 ledwo głowę trzymałą. obudziła się o 5.40 na cyca a że i tak nie było sensu jej usypiać bo zaraz musiałabym ją budzić to trochę się pobawiłyśmy. teraz mąż ją ubiera a ja się szykuję

miłego dnia

reklama
Dzięki dziewczyny, muszę po prostu ochłonąć. Jumabe dobrze pamiętasz, mam anemię i to też napawa mnie lękiem. Dzisiaj przed wyjściem M do pracy powtórzyliśmy test, jak byk są dwie kreski. Za godzinę będę dzwonić do mojego gina i umówię się na wizytę.

Do góry