tu jest nasz Hit
KOTEK KŁOPOTEK piosenka dla dzieci - YouTube
a ja się witam
)) Ostatnio ciężko z czasem wyrobić - więc dziś dla równowagi wpadłam na otwarty. Też mnie czeka weselicho, ale dla odmiany będę robić oprawę fotograficzną. Kupiłam sobie złote buty i teraz się martwię że nie wyrobię na szpilach - w końcu muszę być wszędzie
)
wczoraj robiłam sesję próbną i jestem zadowolona. Mam nadzieję że na ślubie też sobie poradzę, choć tak naprawdę boję się sali bo nie lubię pracować z lampą.
Ja na bioderka miałam iść trzy razy - a byłam tylko dwa. W sumie było wszystko OK, a że noszę małą w chuście i tam jest wymuszone szerokie trzymanie nóg to myślę że nie ma takiej potrzeby. zresztą to moje dziecko takie pieprzem posypane - biega na czworakach i pokonuje przeszkody. Gdziekolwiek w domu pójdę - ciągnie się za mną mój wielki rózowy ślimak pozostawiając za sobą ślad śliny (podług zasady -popluć, rozsmarować, przejechać brzuchem) Raz nawet wpadła na pomysł by wyfroterować mi podłogę pod łóżkiem w najodlegleszym z kątów. Jak wyszła drugą stroną wyglądała jak człowiek prehistoryczny - z wielką brodą i włosami na rękach. Okazało się że ten najodleglejszy kąt był potrzebny Rysi do zrobienia kupy na odosobnieniu.
Tak wiec przymierzam się do kupienia nocniczka. Jak kiedyś doczytałam to chyba Klarcia już kupkę rbi na nocniczku, czy tak? Widać nadszedł czas
Joasiab - naprawdę mi cię żal. Kurcze, może Tomuś nie lubi sam spać? Próbowałaś go wziąść do siebie do łóżka? Może pospał by dużej przy mamusi?