reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Gdynianka mój też szaleje na punkcie "Kotka kłopotka". Normalnie skacze i wstaje na nogi (z siedzenia na moich kolanach) jak tylko usłyszy pierwsze dźwięki.

tu jest nasz Hit KOTEK KŁOPOTEK piosenka dla dzieci - YouTube
a ja się witam :))) Ostatnio ciężko z czasem wyrobić - więc dziś dla równowagi wpadłam na otwarty. Też mnie czeka weselicho, ale dla odmiany będę robić oprawę fotograficzną. Kupiłam sobie złote buty i teraz się martwię że nie wyrobię na szpilach - w końcu muszę być wszędzie :))
wczoraj robiłam sesję próbną i jestem zadowolona. Mam nadzieję że na ślubie też sobie poradzę, choć tak naprawdę boję się sali bo nie lubię pracować z lampą.
Ja na bioderka miałam iść trzy razy - a byłam tylko dwa. W sumie było wszystko OK, a że noszę małą w chuście i tam jest wymuszone szerokie trzymanie nóg to myślę że nie ma takiej potrzeby. zresztą to moje dziecko takie pieprzem posypane - biega na czworakach i pokonuje przeszkody. Gdziekolwiek w domu pójdę - ciągnie się za mną mój wielki rózowy ślimak pozostawiając za sobą ślad śliny (podług zasady -popluć, rozsmarować, przejechać brzuchem) Raz nawet wpadła na pomysł by wyfroterować mi podłogę pod łóżkiem w najodlegleszym z kątów. Jak wyszła drugą stroną wyglądała jak człowiek prehistoryczny - z wielką brodą i włosami na rękach. Okazało się że ten najodleglejszy kąt był potrzebny Rysi do zrobienia kupy na odosobnieniu.
Tak wiec przymierzam się do kupienia nocniczka. Jak kiedyś doczytałam to chyba Klarcia już kupkę rbi na nocniczku, czy tak? Widać nadszedł czas
Joasiab - naprawdę mi cię żal. Kurcze, może Tomuś nie lubi sam spać? Próbowałaś go wziąść do siebie do łóżka? Może pospał by dużej przy mamusi?

damqelle - popłakałam się ze śmiechu z tego twojego człowieka prehistorycznego. Opisałaś to tak świetnie, że normalnie miałam przed oczami Marysię pełzającą pod łóżko :-) I dzięki Tobie z uśmiechem maszeruję spać :-D

tu jest nasz Hit KOTEK KŁOPOTEK piosenka dla dzieci - YouTube
a ja się witam :))) Ostatnio ciężko z czasem wyrobić - więc dziś dla równowagi wpadłam na otwarty. Też mnie czeka weselicho, ale dla odmiany będę robić oprawę fotograficzną. Kupiłam sobie złote buty i teraz się martwię że nie wyrobię na szpilach - w końcu muszę być wszędzie :))
wczoraj robiłam sesję próbną i jestem zadowolona. Mam nadzieję że na ślubie też sobie poradzę, choć tak naprawdę boję się sali bo nie lubię pracować z lampą.
Ja na bioderka miałam iść trzy razy - a byłam tylko dwa. W sumie było wszystko OK, a że noszę małą w chuście i tam jest wymuszone szerokie trzymanie nóg to myślę że nie ma takiej potrzeby. zresztą to moje dziecko takie pieprzem posypane - biega na czworakach i pokonuje przeszkody. Gdziekolwiek w domu pójdę - ciągnie się za mną mój wielki rózowy ślimak pozostawiając za sobą ślad śliny (podług zasady -popluć, rozsmarować, przejechać brzuchem) Raz nawet wpadła na pomysł by wyfroterować mi podłogę pod łóżkiem w najodlegleszym z kątów. Jak wyszła drugą stroną wyglądała jak człowiek prehistoryczny - z wielką brodą i włosami na rękach. Okazało się że ten najodleglejszy kąt był potrzebny Rysi do zrobienia kupy na odosobnieniu.
Tak wiec przymierzam się do kupienia nocniczka. Jak kiedyś doczytałam to chyba Klarcia już kupkę rbi na nocniczku, czy tak? Widać nadszedł czas
Joasiab - naprawdę mi cię żal. Kurcze, może Tomuś nie lubi sam spać? Próbowałaś go wziąść do siebie do łóżka? Może pospał by dużej przy mamusi?

Tak, Klarcia rob kupkę na nocnik i od kiedy zaczęła, nie ma już żadnych problemów z zaparciami. :)

Fajnie, że Marysia raczkuje, moja Klarcia zaczęła ostatnio pełzać do przodu. Motorem w jej postępach jest jedzenie. Leżała na podłodze i pokazywaliśmy jej zabawki, ale nic ją nie interesowało. Jak przyszłam z kanapką, to zobaczyłąm błysk w jej oczach, więc położyłam kanapkę na podłodze. Klarcia z okrzykami ruszyła do boju i pokonała odległość metra by pomamlać kanapkę :D

Witam. Na zakupy wczoraj nie pojechałam, bo pies mi się rozchorował, najadł się czegoś na dworzu...
Kate Twoja Natalka spragniona jest pewnie wiedzy, dlatego pożywiła się literką;-)
Jumabe to chyba muszę ci współczuć, na mnie kotek kłopotek działa już jak płachta na byka;-)
Catelin brawo dla Twojej Klarci, jestem w szoku:-) Muszę zatem mojego Miśka też już uczyć robić kupkę na nocniczek
Damqelle uśmiałam się z wyczynów Twojej córci:-) Rewelacja

reklama
Do góry