reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ile razy byłyście z Waszymi dzieciaczkami u ortopedy na bioderkach? bo my tylko raz, jak Marysia miała 6 tyg. Lekarz powiedział że wszystko jest dobrze. była u mnie wczoraj kolezanka i mówi ze ona ze swoimi dziećmi (ma ich trójke) chodziła co jakis czas na kontrole mimo ze wszystko było ok. chyba tez Małą po weekendzie zarejestruje.

Dziewczyny ile razy byłyście z Waszymi dzieciaczkami u ortopedy na bioderkach? bo my tylko raz, jak Marysia miała 6 tyg. Lekarz powiedział że wszystko jest dobrze. była u mnie wczoraj kolezanka i mówi ze ona ze swoimi dziećmi (ma ich trójke) chodziła co jakis czas na kontrole mimo ze wszystko było ok. chyba tez Małą po weekendzie zarejestruje.

Ja właśnie wróciłam. Byłam raz jakoś na początku, potem na usg i teraz na badanie kontrolne. A następne to kazał mi przyjść jak już niunia będzie stabilnie chodzić.

I ja też proszę o kliknięcie

Ostatnia edycja:
my na bioderkach byliśmy 2 razy - raz po 6 tygodniu i drugi... dokładnie nie pamiętam ale chyba 2 miesiące później

moja mała dziś miała ciężki dzien tylko nie wiem dlaczego może na pogodę maruda jej się włączyła, teraz zasnęła a ja czekam na gości i zaraz idę obiad jeść może uda mi się w spokoju skonsumować:-)

oczywiście też głosiki oddałam - poza fb bo nie mam tam konta

Dzieci takie już są, że czasem muszą pomarudzić bez powodu. Z nami jest przecież identycznie więc co się dziwić :-)

Wodę mi zabrali i mam pobojowisko w kuchni. Na dworze wieje i jest tylko 17 stopni. Tak zimno że biorę się za prasowanie. A moje dziecko już 2,5 godziny śpiocha.

reklama
Do góry