reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
no, zycze wygranych w tych konkursach - a co mozna wygrac???
my nie konkursujemy bo jakos nie wierze w wygrane.
ale jak ktoras z was cos otrzyma to sie zastanowie:) ;)
moja mama wylatuje w czwartek i mam dola ..chcialabym by zostala dluzej i ma taka mozliwosc ale widze, ze chce wracac i nie rozwaza dluzszego pobytu w PL.
jak co niedziele jestesmy u tesciow a wieczorkiem z majeczka na sypanie kwiatkow a po mszy do mojej mamy.
planow na wakacje nie mamy bo rehabilitacje mamy rozpisane ale moze uda sie cos zweryfikowac i skumulowac te nasze szpitalne wizyty.

Tyle napisałam i jak już miałam wysłać to mąż mi liveboxa wyłączył :( Złośliwiec!!!
W kazdym razie Tycjanowi w środę wyszedł jeden ząbek a w piątek drugi :)
Przeszedł ząbkowanie bezobjawowo, tylko nie jadł cały dzień nim mu się wyrżnęły.
Miłego wieczoru :)

AsiaK - my już wygrałyśmy 3 książeczki w konkursie foto i w konkursie tu na BB wygrałam w święta 2 chomiki zit zu czy jak tos ie pisze i dałam córce kuzynki (konkurs na śmieszną historię świąteczną) i w konkursie na ulubione melodie świąteczne wygrałam księgę z bajkami :)

ja to chyba nigdy nic nie wygrałam, nawet po wypełnieniu ankiety w szpitalu żadne paczki mi nie przychodzą :-D takie to mam szczęscie

u nas pogoda w końcu się poprawia i zaraz jak mała się obudzi ruszamy na spacerek.
co do zębów chyba też zaczyna coś się powoli dziać w dziubku mej kruszynki bo ostatnio zaczęła się inaczej ślinić i wszystko tam pcha. jedyne co mnie martwi to od kilku dni ssie kciuk ale mam nadzieję ze to chwilowe.

kochane a gdzie wybieracie się z dzieciaczkami na wakacje? jak macie jakieś pomysły i sprawdzone miejsca to napiszcie bo ja narazie nie wiem co, gdzie i kiedy a czas ucieka. muszę się na coś zdecydować.

Moja Klacia dziś kończy 5 miesięcy :D

Byliśmy wczoraj na zajęciach z pływania dla niemowląt. Bardzo się zdziwiłam, że aż tyle osób jest tym zainteresowanych. Całkiem fajnie było, bo dowiedzieliśmy się jakie ćwiczenia można wykonywać i co robić w czasie zakrztuszenia. Zamierzamy iść tam jeszcze 5 razy, a później już chyba sami będziemy chodzić, bo to drogo wychodzi.

reklama
my juz po spacerku, dziś dołączyła do nas koleżanka i szybciutko zleciały 2 godzinki. Nuszę pochwalić moje słonko bo dziś dałam jej niekapek i nawet troszkę popiła sobie, fajnie dziubek otwierała. myślę że jak tak dobrze nam szło (obym nie zapeszyła:-)) to darujemy sobie przyzwyczajanie do butli.

ClaudiA - CHCIAŁAM DZIŚ RANO ZAGŁOSOWAĆ NA MICHASIA ALE NIE BYŁO JUŻ JAK :-)
Nulini - coś mi się nie otwiera dokońca ta stronka, - ale udało mi się zagłosować, chociaż nie widziałam na co:-)

Do góry