reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

oo dwa Mikołaje się zebrały.
a u nas brzydko, deszczowo - ale na spacer się trzeba wybrać bo w lodówce tylko światło zostało
a panna marudna

reklama
damqelle-- a u nas skwar.. az sie niechce nosa z domu wychylac bo słonce tak prazy:)... daj troche chłodku tylko deszcz sobie zatrzymaj

uwierzyc nie moge - jaka tu cisza...
hallo???
ja, dzis nadaje z lasu - niedziela ma swoje prawa i juz sie do tego przyzwyczailam... choc troche mi szkoda bo moja mama jest chcialabym z nia troche spedzic niedzieli ale ona jest zabiegana a ja troche uwiazana:p
moze wieczorkiem uda nam sie lepiej zorganizowac i posiedziec razem.
pozdrawiam wszystkie stycznioweczki:)

Fakt cicho...
ja Wam tylko życzę miłej niedzieli

i dużo słoneczka...

tak jak już pisałam na zamkniętym..
moje zaproszenie jest nadal aktualne, jakby któraś chciała:-D:rolleyes2:

uciekam

Claudia to musisz też pisać na otwartym bo niewszyscy mają tam dostęp :-)

szkoda ze nic się tu nie dzieje bo fajanie czasami posiedzieć i poczytać jak maja się inne dzieciaczki w tym samym wieku co maja mała

u nas Zośka rośnie jak na drożdzach, chociaż chyba teraz ma kolejny skok a właściwie miała bo od 2 dni już jest lepiej, uciekam bo powoli czas kąpieli

reklama
Hejka :-)

Mnie tez nie było jakiś czas a tutaj pustki,pewnie wszyscy wygrzewają się na słoneczku.

Mój maluch śpi,jak się obudzi pójdziemy na dworek bo już troszkę chłodniej,wiaterek powiewa.

Miłego popołudnia ;-)

Do góry