reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
uwierzyc nie moge - jaka tu cisza...
hallo???
ja, dzis nadaje z lasu - niedziela ma swoje prawa i juz sie do tego przyzwyczailam... choc troche mi szkoda bo moja mama jest chcialabym z nia troche spedzic niedzieli ale ona jest zabiegana a ja troche uwiazana
moze wieczorkiem uda nam sie lepiej zorganizowac i posiedziec razem.
pozdrawiam wszystkie stycznioweczki
hallo???
ja, dzis nadaje z lasu - niedziela ma swoje prawa i juz sie do tego przyzwyczailam... choc troche mi szkoda bo moja mama jest chcialabym z nia troche spedzic niedzieli ale ona jest zabiegana a ja troche uwiazana
moze wieczorkiem uda nam sie lepiej zorganizowac i posiedziec razem.
pozdrawiam wszystkie stycznioweczki
C
claudia4you
Gość
Fakt cicho...
ja Wam tylko życzę miłej niedzieli
i dużo słoneczka...
tak jak już pisałam na zamkniętym..
moje zaproszenie jest nadal aktualne, jakby któraś chciała
uciekam
ja Wam tylko życzę miłej niedzieli
i dużo słoneczka...
tak jak już pisałam na zamkniętym..
moje zaproszenie jest nadal aktualne, jakby któraś chciała
uciekam
Claudia to musisz też pisać na otwartym bo niewszyscy mają tam dostęp :-)
szkoda ze nic się tu nie dzieje bo fajanie czasami posiedzieć i poczytać jak maja się inne dzieciaczki w tym samym wieku co maja mała
u nas Zośka rośnie jak na drożdzach, chociaż chyba teraz ma kolejny skok a właściwie miała bo od 2 dni już jest lepiej, uciekam bo powoli czas kąpieli
szkoda ze nic się tu nie dzieje bo fajanie czasami posiedzieć i poczytać jak maja się inne dzieciaczki w tym samym wieku co maja mała
u nas Zośka rośnie jak na drożdzach, chociaż chyba teraz ma kolejny skok a właściwie miała bo od 2 dni już jest lepiej, uciekam bo powoli czas kąpieli
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Cicho sza, na forum cicho sza;-)
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i ich Dzieciątka...
No cóż życie chyba kwitnie na zamkniętym...
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i ich Dzieciątka...
No cóż życie chyba kwitnie na zamkniętym...
C
claudia4you
Gość
ja rzadko teraz piszę
ale co jakiś czas zaglądam do Was:-)
ale co jakiś czas zaglądam do Was:-)
reklama
syla29
Fanka BB :)
Hejka :-)
Mnie tez nie było jakiś czas a tutaj pustki,pewnie wszyscy wygrzewają się na słoneczku.
Mój maluch śpi,jak się obudzi pójdziemy na dworek bo już troszkę chłodniej,wiaterek powiewa.
Miłego popołudnia ;-)
Mnie tez nie było jakiś czas a tutaj pustki,pewnie wszyscy wygrzewają się na słoneczku.
Mój maluch śpi,jak się obudzi pójdziemy na dworek bo już troszkę chłodniej,wiaterek powiewa.
Miłego popołudnia ;-)
Podziel się: