Duszno bardzo. Popadało chwilę ale nie wiedziałam czy to deszcz czy sąsiadka kwiatki na górze podlewa. :-) Ale się chmurzy powoli i lekko się ochłodziło więc może wreszcie się skończy ten upał. Dziecię moje śpi. Jutro lecę rano do Baty kupić wyczekiwane buciki o ile jeszcze będą. :-)
reklama
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
U nas burza, w końcu, bo nie można było już wytrzymać tej parówy.
Byliśmy dzisiaj na testach skórnych, Misiek uczulony jest jedynie na jajka, ale lekarkę zdziwiło, że pomimo tego, że nie jest uczulony na mleko po przejściu na mleko modyfikowane plamy na skórze ustąpiły - w związku z tym skierowała nas na badania z krwi...jutro jedziemy a wyniki dopiero za 3 tygodnie. Szkoda mi tego mojego maleństwa, bo ciągle go kują, ale jak mus to mus
Byliśmy dzisiaj na testach skórnych, Misiek uczulony jest jedynie na jajka, ale lekarkę zdziwiło, że pomimo tego, że nie jest uczulony na mleko po przejściu na mleko modyfikowane plamy na skórze ustąpiły - w związku z tym skierowała nas na badania z krwi...jutro jedziemy a wyniki dopiero za 3 tygodnie. Szkoda mi tego mojego maleństwa, bo ciągle go kują, ale jak mus to mus
kate - tylko pilnuj tego męża żeby nie zasnął nad kąpielą
gdynianka - teraz patrzę a twój smyk już pół roku skończył. Jak ten czas leci
Zdrowia życzę waszym dzieciaczkom
a wiecie - teraz przyszłam z placu zabaw i siadłam by was poczytać... i wodę w garnku przypaliłam. pierwszy raz w życiu
Zdrowia życzę waszym dzieciaczkom
a wiecie - teraz przyszłam z placu zabaw i siadłam by was poczytać... i wodę w garnku przypaliłam. pierwszy raz w życiu
Ostatnia edycja:
... domaqelle to pewnie z wrażenia, że coś zaczęło się dziać na wątku publicznym
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
No niestety za tydzień kończy już 6 miesięcy ten mój mały smyk... dorośleje mi chłopak, nie ma co mówić;-) Jeszcze trochę i pojawią się nowe grudniowe, styczniowe i lutowe dzieciaczki
reklama
Podziel się: