reklama
no niestety mata w pewnym momencie staje się za mała, za krótkaNo tak cicho cos na naszym watku... A szkoda.
Moj maluch od kilku dni szaleje na macie edukacyjnej - obraca sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie i mamy z niego starszny ubaw, bo co chwile jest gdzie indziej.
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Witam, jutro z Mikim jedziemy do alergologa na testy, a dzisiaj miał pobieraną krew na morfologię. Ależ ten mój synek jest odważny, przez chwilkę tylko zakwilił a potem śmiał się do pielęgniarki i gaworzył do niej. Jednak pielęgniarka z podejściem do dziecka to skarb, u nas babeczka jest bombowa.
w przychodni jeszcze nie pobierali Natalii krwi, ale już przy szczepieniach nie podobają mi się te baby
u nas nie pobieraja w przychodni takim maluchom krewki, zawsze kieruja do szpitala na pediatrie.
weronika87
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki dawno sie nie odzywalam u nas wszystko w porzadku wygrzewamy sie na sloneczku moje malenstwo tez musi isc na morfologie ale najpierw zbieram jej siusiki tez n badania juz drugi dzien masakra..a 13 idziemy do kardiologa bo przed oprecja muismy miec komplet badań..trzymajcie sie dziewczyki odezwe sie za jakis czas papa
Weronika - pewnie, że trzymamy
A moja mala nie wiem gdzie ale sie przyziębilie - strasznie mnie dziś nad ranem wystraszła kaszlem i duszeniem się, poza tym miala całe zaropiałe oczko. . naszczęcie lekarkA powiedziała że to nic poważnego i przepisała receptę. A chciałam już wczoraj iść spać do sypialni do męża ale jakoś nie potrafiłam zostawić jej jeszcze samej na całą noc i bardzo dobrze!!!
A moja mala nie wiem gdzie ale sie przyziębilie - strasznie mnie dziś nad ranem wystraszła kaszlem i duszeniem się, poza tym miala całe zaropiałe oczko. . naszczęcie lekarkA powiedziała że to nic poważnego i przepisała receptę. A chciałam już wczoraj iść spać do sypialni do męża ale jakoś nie potrafiłam zostawić jej jeszcze samej na całą noc i bardzo dobrze!!!
reklama
Podziel się: