reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
dzis bylam z Natulka u neurologa - generalnie okey ale usg glowy dopiero w srode,a w piatek masaz i usg brzuszka.
dzis takze mialam wizyte u pediatry (priv), jest dobrze mala juz wazy 7kg , leki jej pomagaja, czesciej je, nie ulewa... brzusio rosnie zmiany na skorze pojawiaja sie ale to raczej bedzie cos lojotokowego bo alergikiem nie jest:-) a to mnie cieszy jak nie wiem co. musze jeszcze Niunke myc w ziolach i stostowac rozne "smarowidla" i za miesiac musimy sie ponownie pokazac...
nie przeczytalam dokladnie co tam u Was, bo jest juz pozno
ja jeszcze nie siegam po spacerowczke - nam fajnie w gondolce
pozdrawiam
dzis takze mialam wizyte u pediatry (priv), jest dobrze mala juz wazy 7kg , leki jej pomagaja, czesciej je, nie ulewa... brzusio rosnie zmiany na skorze pojawiaja sie ale to raczej bedzie cos lojotokowego bo alergikiem nie jest:-) a to mnie cieszy jak nie wiem co. musze jeszcze Niunke myc w ziolach i stostowac rozne "smarowidla" i za miesiac musimy sie ponownie pokazac...
nie przeczytalam dokladnie co tam u Was, bo jest juz pozno
ja jeszcze nie siegam po spacerowczke - nam fajnie w gondolce
pozdrawiam
hej kobietki dlugo mnie niebylo ale dopiero dorobilam sie komputera wiec teraz bede zagladac czesciej widze ze piszecie o spacerowkach z corka to ja zmienilam na spacerowke dopiero jak siadala ale teraz zastanawiam sie z malym nad szybsza zmiana bo on chce juz wszystko widziec i jak niespi to cala droge w gondoli sie drze na spacerze wiec horror a nie spacer ale gondole mam tak duza ze 7 miesieczny by sie zmiescil ale niewiem tez sie zastanawiam dzis ide na szczepienie to jak sie odwaze to moze zapytam lekarza czy mozna takie miale dziecko w spacerowce np na pollezaco wozic???
zycze wam milego dnia a pozniej nadrobie zaleglosci w podtematach :-)
zycze wam milego dnia a pozniej nadrobie zaleglosci w podtematach :-)
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Witam:-)
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia, u nas już lepiej. Mojego M wypuścili ze szpitala jeszcze w sobotę, ma nieprawidłowo zbudowaną przegrodę w sercu- dostał skierowanie do kardiologa, no a poza tym ma bardzo osłabiony organizm po przebytej chorobie. Ja również miewam się już dobrze, trochę nie za dobre mam wyniki krwi, wskazujące na anemię. Jutro mam zrobić dokładniejsze badania i się okaże co w trawie piszczy.
Miki ma się bardzo dobrze, wczoraj zjadł pierwszy swój stały posiłek - marchewkę z ziemniaczkami, myślałam, że gorzej mu pójdzie, a tu się okazało, że mojemu synkowi bardzo smakowało:-) syn mi dorasta hihihi
piszecie o spacerówkach - my dziś odpalamy po raz pierwszy nową "wyścigówkę" Miśka
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia, u nas już lepiej. Mojego M wypuścili ze szpitala jeszcze w sobotę, ma nieprawidłowo zbudowaną przegrodę w sercu- dostał skierowanie do kardiologa, no a poza tym ma bardzo osłabiony organizm po przebytej chorobie. Ja również miewam się już dobrze, trochę nie za dobre mam wyniki krwi, wskazujące na anemię. Jutro mam zrobić dokładniejsze badania i się okaże co w trawie piszczy.
Miki ma się bardzo dobrze, wczoraj zjadł pierwszy swój stały posiłek - marchewkę z ziemniaczkami, myślałam, że gorzej mu pójdzie, a tu się okazało, że mojemu synkowi bardzo smakowało:-) syn mi dorasta hihihi
piszecie o spacerówkach - my dziś odpalamy po raz pierwszy nową "wyścigówkę" Miśka
iwi10
Witam się z rana nie pisałam, bo brak czasu. My wczoraj po wizycie u lekarza i wszystko ok. jesteśmy już po szczepieniach Franek dzielnie zniósł, ale jak wkuwała w te małe nóżki to tak mi go szkoda było. Na Pneumokoki też jest już szczepiony, ale tu ta szczepionka jest w kalendarzu i jeszcze za skojarzone nie trzeba płacić tak jak u nas. A propo tranu ostatnio jak byliśmy to pielęgniarka nie przyszła pokazać tran jaki mamy kupić tylko on miał być dla Franka i teraz pamiętała żeby nam go dać. No i jeszcze zważyła zmierzyła i mamy przez dwa tygodnie do przodu, co prawda niestety jest w tej dolnej granicy waga i wzrost jak na swój wiek, ale powiedziała że nie mamy co się przejmować, bo malutki się urodził, a dobrze przybiera. A Norwedzy świętują już od czwartku więc tym sposobem mąż w środę krócej pracuje, a potem wolne. Tylko tutaj jest tak że wszystko jest zamknięte nawet sklepy i zakupy świąteczne trzeba zrobić do środy.
A co do spacerówek to już mi się marzy ją zamontować, ale wydaje mi się że jeszcze za malutki jest a i tak na spacerze śpi więcej niż obserwuje środek, więc na razie zostajemy przy gondoli.
Gdynianka dobrze że już u was lepiej.
A co do spacerówek to już mi się marzy ją zamontować, ale wydaje mi się że jeszcze za malutki jest a i tak na spacerze śpi więcej niż obserwuje środek, więc na razie zostajemy przy gondoli.
Gdynianka dobrze że już u was lepiej.
hej,
Antoś drzemie u nas w pościeli to mam chwilkę,
my jeszcze zostajemy w gondolce, mały jeszcze się w miarę mieści a poza tym on śpi na spacerach
a co do chrztu to pierwszy raz słyszę o naukach;/ my daliśmy 150 zł, i było już 8 zapisanych a ile jeszcze dojdzie, będzie masakra jak zaczną płakać....
muszę dziś przeprać strój Antka na chrzest, ładna poogda to wyschnie za oknem....
Antoś drzemie u nas w pościeli to mam chwilkę,
my jeszcze zostajemy w gondolce, mały jeszcze się w miarę mieści a poza tym on śpi na spacerach
a co do chrztu to pierwszy raz słyszę o naukach;/ my daliśmy 150 zł, i było już 8 zapisanych a ile jeszcze dojdzie, będzie masakra jak zaczną płakać....
muszę dziś przeprać strój Antka na chrzest, ładna poogda to wyschnie za oknem....
C
claudia4you
Gość
Witam
nocka u nas fajna była...
mamy patent na to aby Misio spał spokojniej...:-)
AsiaK fajnie że wszystko gra
87zabka witaaj :-)
gdynianka fajnie że już u Was lepiej
iwi waga nie jest najważniejsza - chłopak to nadrobi wszystko - zobaczysz
nocka u nas fajna była...
mamy patent na to aby Misio spał spokojniej...:-)
AsiaK fajnie że wszystko gra
87zabka witaaj :-)
gdynianka fajnie że już u Was lepiej
iwi waga nie jest najważniejsza - chłopak to nadrobi wszystko - zobaczysz
joasienka1
i ja witam,
my na spacer niedłługo wybywamy, Ala marudna to na dworze fajnie pośpi.
miłego dnia
my na spacer niedłługo wybywamy, Ala marudna to na dworze fajnie pośpi.
miłego dnia
witam,
dziś wybieramy się na zakupy i tak się zastanawiam czy podrzucić małą teściowej czy zabrać ją ze sobą, chociaż tak sobie myślę, że może dziś pojedzie z nami a do babci jutro bo mąż chce spodnie i buty kupić więc pewnie więcej pochodzimy a i może mi się coś spodoba.
u nas nadal piękna pogoda,słonko ładnie grzeje a moja mała śpi, ale to dobrze mam chwilkę dla siebie bo muszę kilka rzeczy na all. zamówić
miłego dnia
dziś wybieramy się na zakupy i tak się zastanawiam czy podrzucić małą teściowej czy zabrać ją ze sobą, chociaż tak sobie myślę, że może dziś pojedzie z nami a do babci jutro bo mąż chce spodnie i buty kupić więc pewnie więcej pochodzimy a i może mi się coś spodoba.
u nas nadal piękna pogoda,słonko ładnie grzeje a moja mała śpi, ale to dobrze mam chwilkę dla siebie bo muszę kilka rzeczy na all. zamówić
miłego dnia
reklama
C
claudia4you
Gość
u nas pogoda do bani
oglądam Panią Małgosię z X-factor ma niesamowity głos!!
kibicuję jej :-)
oglądam Panią Małgosię z X-factor ma niesamowity głos!!
kibicuję jej :-)
Podziel się: