reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witamy nowa mamusie!

Claudia dobrze ze do nas wrocilas ;) Jak tam u Was, lepiej z Miskiem, zrobil sie spokojniejszy?

wszystko dobrze, wiadomo raz jest wesoły a raz nie, ale nie narzekam, znam już jego pory wstawania w nocy i przywykłam do nich

ja cały czas do was zerka ale nie mam kiedy się rozpisywać

wczoraj byliśmy na bioderkach, jest ok ale coś ma z jąderkami, nie zrozumiałam dokładnie ale mam nadzieje że to nic poważnego, w maju kontrola

pozdrawiam

reklama
claudia, ariska - dobrze, że bioderka OK :) bardzo się cieszę:)

dostałyście może paczkę od bebilona? Ja dziś i w środku próbka mleka 2, oraz śliniaczek na rzep:) do tego książeczka wszystko super obrazu właśnie skończyłam lekturę:)

ookatkaoo - ja już nie panna, jak i większość z Nas;-P;-)

Ostatnia edycja:
blondi a z jakiej okazji ta paczka?? jakas ankiete wypelnialas??

Wiecie co osttanio pislam ze nie zauwazam u Bartusia tych skokow...no to chyab juz zauwazylam...dzis jest tak marudny ze szok...zawsze po jedzeniu sie bawi i jest zadowolony dopiero po jakims czasie marudzi i ucina sobie dzremke a dzis po jedzeniu od razu marudzi i tak caly dzien. Teraz M ma go na raczkach to ja mam chwile na BB....a z tego co piszecie to chyba jest objaw skoku...albo poprostu pogoda mu nie sluzy...bo jest szaro buro i ponuro...

Ostatnia edycja:
Witam!!:-D

Aniwar - u nas też dzień marudy:( ale na skok nie pasuje, więc to pewnie przez tą pogodę i brak spacerku (zaczął marudzić po 14 - o tej zazwyczaj byliśmy już na dworze)

Kamilek teraz na dole u teściów śpiocha, to spróbuję coś podczytać.. widzę nowe tematy powstały.. może i tam zerknę:-D

Moja mała znów ucięła sobie drzemkę przed kąpielą. O której kąpiecie maluchy bo ja po zmianie czasu kurcze aż o 21 bo wcześniej jest maruda bardzo.

Załączniki

• cc770baac1f9c21ceead71e09588954f.jpg
    cc770baac1f9c21ceead71e09588954f.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 53
Moja Zuzka to coraz fajniejsza sie robi, usmiecha sie duzo, gaworzy, lapie zabaweczki, uwielbia siedziec. Spi w dzien coraz mniej ale jest w miare spokojna i moge wszystko porobic.
15 maja bedziemy chrzcic malutka w tutejszym kosciele.
Z okazji 3 misiaczkow kupilam jej dzisiaj nowe smoczki
Kate ale sie usmialam

Ostatnia edycja:
aniwar- u mnie podobnie- Wiki zawsze po butli albo zasypial, albo zadowolony odpoczywal a od paru dni masakra. Wierzga, piszczy i płacze. U nas zbliza sie 17 tydzien a wiec czakaja nas "pioruny" wg wykresu skokow:-(

blondi ja też dostalam paczuszke z bebilonem 2 i śliniaczkiem:-)

reklama
Ale u nas wieje strasznie, w porę zdążyłam pranie z balkonu zabrać bo inaczej zbierałabym wszystko wokół bloku... w końcu idzie weekend

jutro mamy bioderka, mam nadzieję że będzie dobrze

Do góry