reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Asiak dobrze ze wszystko dobrze się skończyło, my w sobotę idziemy poraz drugi na kontrolę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

uciekam spać, jutro mama przyjeżdza więc muszę jeszcze szybko ogarnąć mieszkanie a tak mi się bardzo nie chce... ale pogoda się straszna zrpobiła... słyszę jak za oknem szaleje wiatr, mam nadzieję że jutro bedzie ładniej

U nas masakra, 0 spania przez cały dzień!!! więc i ja chodziłam kompletnie nieogarnięta, tylko cyc i noszenie. No i doczytałam na nowym wątku (dobry pomysł i dzięki :) że to prawdopodobnie kolejny skok. Trzeba więc uzbroić się w cierpliwość na cały tydzień...

AsiaK - mieliśmy identyczną sytuację z bioderkami, ale na szczęście skończyło się na strachu :)

Pozdrawiam i życzę dobrej nocki

dziewczyny bardzo wam dziekuje;)
moja radosc tak mnie rozpiera, ze nie czuje zmeczenia - wyszorowalam kuchnie, zmienilam firanki na poddaszu, tych na dole bez pomocy meza nie jestem w stanie ruszyc on niestety albo i stety zawalony mapami:) takze te na dole poczekaja pewnie do soboty ale co tam...
malutka - my na spacerach przerabiamy to samo, rozlewu krwi jeszcze nie bylo ale byly sytuacje, ze musialysmy wracac szybciutko do domu, bo byla taka brudna:)

lekarza sama bym poddusila - ten dzisiejszy byl tak poruszony cala sytuacja, ze jego zachowanie troszke mi zrekapensowalo nieprzespane od rozmyslania nocki. ..jak wyszlam z gabinetu to sie poryczalam ale ja juz tak mam... :)

Natala odrzucila smoczka i zajela sie od kilku dni swoim kciukiem - robi to tak intensywnie, ze po kapieli zasnela bez kolacji i spi juz 4h.:) a wczesniej taka kupke zrobila, ze trzeba bylo bardzo starannie myc jej pachy:)

Majusia od tygodnia ma opuchnieta stope, bylam u lekarza bo bardzo ja to boli ale pediatra uznala, ze nie ma co z tym robic... chyba trzeba znow prywatnie sie gdzies do ortopedy wybrac, ah!

...zaczynam ziewac :)

Witam z samego rana.

Nie śpimy od 5 a do 5 to też nie za bardzo można nazwać spaniem. Padam na pysk
unhappy.gif
Mam nadzieję że zaraz zaśnie to i ja się prześpię

Wszystkiego NAJLEPSZEGO dla naszego dzielnego
Michasia
- Claudii

śpi, więc i ja lecę...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :) U nas powtórka z rozrywki, czyli pobudka po 5 rano :) ale młody zjadł, troszkę pozłościł się jak go odłożyłam do łóżka, osikał się konkretnie i teraz bryka z babcią :) Ja mam do nadrobienia pisanie oświadczeń do odszkodowania i jakoś zapału nie mam, ma któraś na zbyciu jakieś chęci? Wczoraj udało nam się kupić płytki do łazienek a dziś pewnie trzeba resztę skompletować, aż się boję co będzie po świętach w chacie, sajgon pewnie :)
Pisałyście o spaniu po mleczku modyfikowanym, Miki cały czas jest na takim i lipa śpi po 3 h, kaszki też mu dosypuję bo mi doktorka kazała wprowadzić i kaszki i zupki. Wczoraj dałam mu troszkę geberowskiej zupki ale niechętny strasznie :) Może dziś będzie lepiej :)
AsiaK cieszę się, że wcześniejsza opinia okazała się mylna, czasem z lekarzy to więcej szkody niż porzytku mamy ;)
Malutk_a kochana ta twoja Michasia, sama ucierpiała a troszczy sie o mamusie, buziak dla niej za odwage
Jumabe i Iwi dużo zdrówka dla was i maluszków.

Witam się również tak szybko nocka ok. nawet przespałam dobrze po inhalacji z rumianku, ale kosztował nas ten rumianek... za to miałabym porządne lekarstwa.... za taka cenę musiał pomóc. Nie wiem kiedy się przyzwyczaję do tych cen.
Młody jeszcze smacznie śpi a ja już zasnąć nie mogłam, ale i tak lepiej się czuje, bo wieczorem to masakra. M przyjechał wykąpał i ja ściągnęłam pokarm nakarmił i zasną mu pięknie obudził mnie na karmienie 1-30 i potem o 6 i teraz dalej śpi. Zawsze razem spaliśmy jeszcze ale ja już zasnąć nie mogę.

Asiak super że diagnoza okazała się mylna, ale tego lekarza to był opi.......ła za te nerwy, przecież to jest nieludzkie niech on może zmieni zawód, bo na lekarza się nie nadaje.

Ja również dołączam się do życzeń dla dzielnego małego Michasia, Claudii.:-)

Ostatnia edycja:
witam. pogoda dzis nie nastraja do spaceru a dzis mnie czeka przejazdzka do szpitala i do ubezpieczyciela o kase za ur dziecka. ja poszlam spac kolo 1 bo w ogole usnac nie moglam :-( a to9ska kochane dziecko obudzilo sie kolo 5.

asiak u nas to standard czasem jeszcze sie posika jak sie bawi to zapomina zawolac gamon maly a gleby to non stop bo chodnik nie rowny

claudia wszystkiego naj dla michalka :)

reklama
Witam. Nocka spoko tylko jedno budzenie i szybki sen. Oby dziś było lepiej i już wróciło moje dziecko. Słońce świeci ale bardzo zimny wiatr.
Claudia - wszystkiego najlepszego dla Miśka.

Do góry