reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
aniwar - czemu dopiero w czerwcu, ale przynajmniej pogoda Wam dopisze:) my z mężem oboje mamy urodziny w czerwcu więc chrzciny to byłoby za dużo imprez, ale uwielbiam czerwiec:)

marta nie pomogę niestety...

no wlasnie ze wzgledu na pogode...i polowa mojej najblizszej rodziny mieszka w Niemczech a zalezy mi zeby byli...

Blondi dzieki za info o Claudii bo Ja jestem jedna z tych co dostepu do zamknietego nie ma :) Nareszcie Michas wraca dzielny malec pokonal ta okropna chorobe. Claudia daj znak jak dojedziecie ale musisz byc szczesliwa wreszcie bedziesz go miala przy sobie.Naprawde bylas bardzo dzielna.
My jak bylismy na kontroli z Filipem we wtroek to lekarz powiedzial nie dzisiaj nie moze byc szczepiony jak dopiero odstawil antybiotyk i kazal przyjsc we wtorek 29 czyli juz sama nie wiem ale moze dzisiaj bedzie inny to warto sie tez spytac.
Dobra bo tak was czytam a odkurzyc wczoraj nie zdarzylam to dzisiaj juz mus a za chwile mleczko i po Piotrusia do przedszkola.
Ale dzisiaj dzien dobrych wiesci Ewcia w domu Claudia i MIchas wracaja juz oby zawsze byly tylko tak dobre :)

moja miśka właśnie zasnęła przy disco polo i to głośnym aż się zdziwiłam hehe;) a dziś nie ide na spacer bo wieje że głowy urywa a ona mi troche katarzy więc zostajemy w domu

przyszedł album jest superowy i cały początek już uzupełniony;)

Cześć dziewczyny!
Ewcia, Claudia - fantastycznie, że pobyt w szpitalu już za wami :)
madzia - z tych dwóch bardziej podoba mi się 24, 12 też jest ładne. Podobają mi się jeszcze takie No1 - ZAPROSZENIA NA CHRZEST, roczek, URODZINY (1470856341) - Aukcje internetowe Allegro. W ogóle jest mnóstwo wzorów na allegro...
Gosia - my byśmy chcieli ochrzcić dziecko w kwietniu, daty jeszcze nie ustaliliśmy, bo musimy pogadać z potencjalnymi chrzestnymi :) Chciałabym, zeby Natalka była jak najwcześniej ochrzczona i pobłogosławiona :) Chociaż i tak staram się jak najczęściej robić jej krzyżyk na czółku :)

U nas wieje halny, więc nie ma mowy o spacerze... I taka śpiąca przez to jestem...
I tak musimy się dziś zapakować i jechać do ortopedy... Trzymajcie kciuki, żeby było lepiej niż mówiła dr z usg...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry