reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

To i Ja sie przywitam :-). U nas dzien zapowiada sie ladny bo obudzilo mnie mega wielkie slonce. Normalnie jakby wiosna juz byla tylko temperatura jeszcze nie ta bo tylko 5 st. Ja tradycyjnie karmie Filipka i jak zje idziemu budzic Piotrusia lubi jak razem go budzimy bo robi miejsce na swojej poduszcze i leza sobie razem. Piotrus nazywa Filipa swoja przytulanka. To milego i rowniez jak u nas slonecznego dnia zyczymy :-)

reklama
Czesc Laseczki:-)
u nas nocka nawet nawet....Bartus zasnal o 20.45 i spal do 4.30 potem tradycyjnie karminie i zasnal na nowo. Chetnie by pospal ale obudzilo go ulanie...powycieralam Go i znowu zasnal, za 5 minut slysze takie gulganie w gardle wzielam Go na rece i chlusnal dosyc sporo....masakra juz nie wiem co robic z tym jego ulewaniem dotaje bebilon Ar na poczatku byla poprawaa teraz znowu zaczyna ulewac:-( rece mi opadaja:-(

witam sie i ja, wlasnie ogladam na tvn 24 tsunami....cos strasznego. pokazuja na zywo fale jak niszczy japonie...

u nas nocka ok. moje szczescie poszlo spac o 18 i tak spalo do 23 bo go obudzilam....pozniej 2 pobutki i teraz amciu.
dzis piatek ale ten czas leci....

aniwar mój tomek też okropnie ulewa, jak biore go do odbicia po jedzeniu to zawsze w pogotowiu mam mopa bo na ziemię chlusta kałuża mleka. Ale ja już chyba do tego ulewania przywykłam. Przeieram czasami 3-4 razy dziennie, ale podobno to minie więc jestem cierpliwa...

aniwar mój tomek też okropnie ulewa, jak biore go do odbicia po jedzeniu to zawsze w pogotowiu mam mopa bo na ziemię chlusta kałuża mleka. Ale ja już chyba do tego ulewania przywykłam. Przeieram czasami 3-4 razy dziennie, ale podobno to minie więc jestem cierpliwa...

A co Twoj lekarz na to?? ja sie strasznie boje zeby kiedys mi sie nie zachlysnał... Bartus jak uleje i zaczyna np lezec sobie na pleckach i wierzga nozkami to tez mu leci z buzi tylko juz wtdy mnej taka strozka czasem sama woda ale przy odbiciu to czesto bardzo duzo uleje wrecz zwymiotuje:-(

dzień dobry
u nas dziś nocka spokojnie, chociaż mała ma coraz większe problemy z zasypianiem ale to chyba przez męczące ją wczoraj gazy. teraz smacznie sobie śpi w łóżeczku a ja odpoczywam.
Patrzę przez okno i się zastaawiam czy wyjdziemy na spacerek bo pogoda niespecjalna - mino ze na termometrze jest +10 to co chwilę się chmurzy i wieje a rano porządnie padało.

znów chodZi po mnie ciasto i zastanawiam się czy nie upiec ale musiałabym wyjść do sklepu... wiec moze jednak wyjdziemy na spacerek

Hej dziewczyny. U mnie wczoraj ciężki dzień. Mała nie chciała jeść ani spać i była bardzo marudna. Wieczorem tak płakała jak na kolkę. Ale usneła po chwili to raczej ze zmęczenia. Noc standard sen od 21 do 1 a potem już od 3 pobudki co chwilę. Ona chyba w nocy trawi i się kręci. Muszę przestać pić rumianek bo może za dużo tych ziół dla niej. Teraz też zmęczona jest ale już jadła dwa razy więc dobrze. Stęka coś w łóżeczku ale nie idę na razie. Dziś mam masę sprzątania bo chata zapuszczona. A pogoda pod psem. Szaro, mokro i pada. Tylko spać. Miłego dnia

Witam dziewczynki, jestem już u ciotki
o 11:00 zmykam na autobus

Muszę jeszcze spakować rzeczy do szpitala

tęskniłam strasznie za małym

AsiaK.
kwestia wprawy, ale mam to chyba po mamie - ona też piszę
ja nic innego nie potrafię robić
piszę od kiedy skończyłam 8 lat, więc lata praktyki

nawet pamiętam swój pierwszy wierszyk hahaha :tak::-D

Uciekam się pakować, będę wieczorem jak dam radę

miłego dzionka

Witam i ja

u nas nocka ok Mała zasnęła koło 21 i obudziła się o 3 i potem 6 i 9, właśnie leży w łóżeczku i ogląda karuzele:)
my na szczepienie idziemy w przyszłym tygodniu, bo teraz chrzcimy i nie chciałam ryzykować w tym tygodniu.

miłego dnia

reklama
a ja życzę miłego dnia i weekendu,
dziś mam sporo planów, sprzątanie, pieczenie itp to nie będę zaglądać.
a weekend też zajęty, jutro do teściów na obiad i spacer na starówce planujemy.
a mężowi ukradli telefon, szlag by to trafił, ale trochę jego wina, no trudno.
pozdrawiam

Do góry