reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ribi no właśnie nie wiem o co chodzi z tym mieszaniem ale tu wyczytałam że można mieszać Hiberix Z tego wynika że nie opłaca się brać tej 5w1. A Ty szczepiłaś 5w1??? Jak tak to następnym razem zapytaj o to czy mogą zmieszać bo po co przepłacać.
Czytałam odpowiedzi, a nie ma jakiejś knajpy bliżej, tylko aż na Wyścigowej?

reklama
Aniwar co do tego kataru alergicznego, to powiem Ci że ja myślałam że mój synek ma (ja z mężem mamy katar cały rok). Codziennie rano miał katarek, charczał, ale jak próbowałam oczyścić mu nos gruszką to się nie dało, bo było go tylko troszkę i jeszcze wodnisty, a co najlepsze jak wyszłam z nim do południa na spacer, to po powrocie do domu nosek czysty, aż do następnego ranka... I tak przez 3 tygodnie. Zakrapiałam mu tak 3-5 razy na dzień(w nocy też) solą fizjologiczną w kroplach(tetrisal) i odpukać od 1,5 tygodnia nosek ma czysty.
u nas podobnie wiec to chyba przez suche powietrze.

gogi na wyscigowej bo blizej to znalazlam za 130 zl/os chyba ze masz jakas propozycje?to dawaj ja nadal nic nie zarezerwowalam

Ty również śpij spokojnie claudia :)

A mój synuś przeszedł dzisiaj samego siebie. Obudził się o 19 i pojadł. O 20 go wykąpałam bo już widziałam, że go spanko bierze. Tak pół godziny temu chciałam go podkarmić przed snem ale położyłam go na chwilę ze smoczkiem i poszłam wyjąć ubranka na 68-74 bo już ma krótkie te mniejsze i ten mi w tym czasie usnął. Obok jego główki położyłam pieluszkę to ma na buzi ją i sobie ciuma smoka :)
Idę zobaczyć co z Madzią bo okropnie kaszle już 2 dzień, od wczoraj daję jej Flegaminę dla dzieci i pomaga, ale teraz coś ją dusi, może pod kołdrą się rozgrzała i jej się odrywa...
Dobrej nocki dziewczynki, ucałujcie maluszki :)

monia-t ale Ci zazdroszczę, mnie tak strasznie bolą plecy...
Ewcia może za późno dałaś Flegaminę, pewnie wiesz że daje się max do godz 16.

dotarlam do komputera - moje dzieci mnie dzis przeoraly i niezle przegalopowaly - czuje sie paskudnie - z nosa mi leci, podjadlam masy cukrowej z torta i pysznego kremu, i Natalce jakos spanie dzis nie wychodzi - wymasowalam jej brzusia, podalam infacol i poki co cisza!
Maja codziennie pyta czy dzis ma urodziny:)przezywa to tak jak ja:) - jej tez z nos kapie.
Natalka charczy, a maz pociaga nosem.
Mam taki balagan w domu, ze nie moge sie zrelaksowac - musze sie brac w garsc i zasuwac do roboty - jutro tez mam gosci wiec wypada ladnie wygladac...

joasiub. - usmiech prosze!
damqelle - nie bylo sie czym chwalic, aniolki mi wyszly raczej na "jedno kopyto", roznily sie tylko kolorami. za to fajniejsze wyszly mi ozdoby choinkowe - sztuczne pierniczki na choinke tez calkiem ladnie wygladaly ale jak dopracuje technike to sie pochwale ale poki co... to bede trenowac:)
claudia - ja tez podczytuje twoje wierszyki i uwazam, ze sa bardzo ladne i mnie osobiscie wzruszaja - ja zaluje, ze nic nie umiem napisac dla swoich czy o swoich dzieciach...
gogi szczerze to mnie zaskoczylas ta flegamina, ze tylko do 16 - ja uwielbiam ten syrop:)
monia_t - a kto cie tak masuje? szczesciara!!!
spokojnej nocy zycze sobie i wam moje przyjaciolki!!!
..eh u mnie juz po ciszy

reklama
Ja powiem Dzień Dobry :)

U nas nocka jak zwykle. Pobudki co 3h. Ja wstaję codziennie o 5 odciągam mleko, prysznic i już nie śpię. Zmęczenie daje się we znaki, muszę gdzieś odreagować chyba...

Do góry