reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam nie wiem czy dam radę Was nadrobić,
u mnie wszystko gra

Misiek ma się fajnie, miał dzisiaj szczepienie na żółtaczkę

jutro jadę na kilka dni do domku, potem wracam

ariska witaj

reklama
Claudia-No no:-)ładną wagę ma Michałek ,moja kluska wazyła 5530 2 tyg temu a jest starsza 2 tygodnie ...........więc Michaś ładnie nadrabia zaległości:happy2::happy2:

Lecę juz spać ....jakaś wypluta(delikatnie mówiąc) dziś jestem
Ariska dobrze ze juz w domku

Madzia u Was 260 a u Mnie 350zł bo się pytałam środowiskowej....do tego jeszcze bioderka skoczyły z 50 zł na 80 zł (cwaniaki zarobku szukają)

Dzis byłam w 3 sklepach i wiecie co,,,,, zero cukru...........puste miejsca.......w biedronie tylko zobaczyłam kartkę ze był po 3,99 :szok:,a w grudniu kupowałam po 2 zł jeszcze i ze hurtowych ilości nie sprzedają...jakiś obłęd.... i nie kupiłam bo zostało mi jeszcze z półtorej cukierniczki
W domu mówię do małza ze takie jaja z tm cukrem...towar deficytowy....a on ...tak tak słszałem ze ma zdrozeć drugie tyle..........i wszystko jasne:baffled:
Słyszałyście coś o takich podwyżkach???

Tonia Kochana trzymaj się...jestem myslami z Wami...będzie dobrze i fajnie ze ta wizyta bedzie wczesniej...

Ja witamine d3 podaje jak Barys skonczyl 4 tygodnie tak zalecila lekarka (pozno mi sie to wydawalo ale jej posluchalam).

ja witamie d3 podaje po 2 krople.. bo Kubusiek ma duze ciemiączko i mamy zalecone podwanie o krople wiecej...
uciekam do wyrka bo rano trzeba wstac :) odezwe sie po wizycie u kosmetyczki

Madzia u Was 260 a u Mnie 350zł bo się pytałam środowiskowej....do tego jeszcze bioderka skoczyły z 50 zł na 80 zł (cwaniaki zarobku szukają)

Dzis byłam w 3 sklepach i wiecie co,,,,, zero cukru...........puste miejsca.......w biedronie tylko zobaczyłam kartkę ze był po 3,99 :szok:,a w grudniu kupowałam po 2 zł jeszcze i ze hurtowych ilości nie sprzedają...jakiś obłęd.... i nie kupiłam bo zostało mi jeszcze z półtorej cukierniczki
W domu mówię do małza ze takie jaja z tm cukrem...towar deficytowy....a on ...tak tak słszałem ze ma zdrozeć drugie tyle..........i wszystko jasne:baffled:
Słyszałyście coś o takich podwyżkach???

Martusia to ja myślałam że u nas ta szczepionka jest droga a u was 90 zł droższa - szok -:szok:

a z tym cukrem to faktycznie jaja. u nas w sklepach też prawie pustki. W tamtą niedzielę byłam w sklepie i ludzie całymi zgrzewkami wynosili a co najlepsze to też mieli jakieś ograniczenia bo na jeden paragon mogli max 10 kg nabijać. A ja prawdę mówiąc nie wiedziałam o co chodzi - zupełnie nic nie słyszałam na temat takich podwyżek:confused:

b_iala ja też mam zalecone po 2 kropelki a ciemiączko ma 2x3 a Twój synuś jakie ma?

Ostatnia edycja:
QUOTE=tonia81;6771960]Cześć wszystkim.
pewnie myślałyście, że zapomniałam o Was
u nas źle, po wyjsciu ze szpitala okazało sie że Lilunia ma zastój w nerce, wczoraj zdiagnozowano wrodzone wodonercze i chyba będzie konieczna operacja.
miałyśmy mieć wizytę za tydzień dopiero ale mama załatwiła wcześniej.
Dziś zarejestrowalam małą do przychodni BIOS w Warszawie do dr. CZYŻ na 12 kwietnia, to podobno specjalista w tej dziedzinie.
My jestesmy załamani, ja stwierdzam że jestem bardzo słaba psychicznie i wpadam z dołka w dołek.

przepraszam, że sie nie odzywałam, głupio mi bardzo

Ewcia i Blondi wam bardzo dziekuję za pamięć o nas i o sms-ki:*[/QUOTE]

ale mnie zmrozilo jak przeczytalam o chorobie Lili - wiem jak sie czujesz i jest mi bardzo przykro!!! na czym bedzie polegala ta operacja znasz juz szczegoly?? to jedyny sposob leczenia??
jestem przerazona!!! naprawde wiem jak sie czujecie!!!
tonia bedzie dobrze, choc pewnie teraz ciezko w to uwierzyc to jednak musisz byc silna i pelna wiary!!
trzymam kciuki!!!

Dziewczyny dziekuje za "podziw" moich dzialan strategicznych na poligonie zwanym zyciem - dzis manewry calkiem udane - lekarz zaliczony,oj w poczekalni bylo czarno od ludzi ale zarowno lekarz jak i osoby czekajace wykazali sie dobrym sercem i przepuscili dziadka bez kolejki,
udalo mi sie przewietrzyc dzieciaczki - wzruszylam sie kiedy zobaczylam jak Natalka zachwyca sie blekitem nieba!! Z Majeczka rozegaralysmy imponujacy mecz pilki noznej, choc czasem przypominalo to rugby :) Wyrownalam wjazd do domu- grabiami - jakos go jeszcze nie wybrukowalismy i po zimie troche nieciekawie wygladal, teraz lecze odciski:)
Tesciowa bidulka zamaseczkowana siedziala z nami bo tesc jest po wszczepieniu implanta sluchowego i nadal przebywa w klinice, i nie chcielismy by caly dzien byla sama.
Czeka mnie jeszcze male ogarniecie kuchni i smigam spac :)

caludia - super!
ariska - ciesze sie, ze juz jestescie w domu ..teraz to juz bedzie "z gorki"!!!

Ostatnia edycja:
Witam o poranku ;)

Słoneczko pięknie świeci, temperatura rośnie także dzisiaj u nas znowu będzie dłuuugi spacerek. Nocka fajna, pobudka o 1, 4 i po 7 zaczęliśmy dzień.

Życzę wszystkim dużo słoneczka :)

Madzia zazdroszczę pogody i słoneczka u mnie za oknem gruba warstwa chmur i do tego trochę wieje, sprawdzałam przed chwilą prognozę i niestety tam ma być cały dzień.

Unas nocka taka sobie mała cały czas marudziła przez sen a wieczorem wogole miała problem z zaśnięciem. Dziś byłam juz w aptece i kupiłam espumisan mam nadzieję ze pomoże na brzuszkowe dolegliwości.

Ariska - dobrze, że już wróciłyście do siebie,
Claudia - teraz to jużmusi być tylko lepiej
Tonia - musisz być dzielna

reklama
ja też się witam :)
Natalka spała od ok. 1 do 6:30 :) ale poniosłam porażkę, bo nie udało mi się jej uspać w łóżeczku, tylko w końcu wzięłam ją do łóżka i usnęła po karmieniu.
Miejsca miałyśmy wystarczająco, bo M spał osobno - skutek kłótni "o nic". Dziś wieje chłodem :(
U nas pogoda ładna, ma się popsuć dopiero po południu, więc może też się wybiorę na spacer...

Do góry