reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
damqelle - fantastyczna sprawa z tymi listami, masz fantastyczny sposob wyrazania swoich mysli i emocji... zastanawiaja mnie tytuly listow - sa fantastycznie zaszyfrowane:)
...co do dinozaurow to przeszlismy przyspieszony kurs z zachowan dinozaurow - jeden robi łaaaaaaa, drugi wooo itd:):-D

gogi - napisalam do tej dziewczyny i z tego co wiem odpisala ale jeszcze nie mialam mozliwosci odczytac tej wiadomoci - zobacze moze bede mogla jej jakos pomoc...
a na spacerek - zapraszam, wozek lepiej miec terenowy:)

joasienka - smutno mi z powodu Twojej babci, wiem jak sie czujesz!!!

malutka a co robicie z tatusiem na noc?:)

joasiab. - jak twoj stan zapalny? chcialam sie ciebie takze poradzic w sprawie urodzin - Maja 12.03 konczy 3 latka i myslimy by zrobic jej kinderbal ale nie wiem czy to dobry pomysl? - masz starsza corcie i masz juz doswiadczenie:)

Ribi a może coś takiego??? Moja Wiki miała i teraz mam dla Tomka SUPER :) NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 3W1 GRATIS!! (1464045099) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

AsiaK Mój stan zapalny już zniknął na szczęście. Wszystko jest OK. 12 marca mam kontrolę u gina. Co do urodzinek, to my w sumie od 1 urodzin Wiki robimy jej kinder bale. Mamy akurat dużo znajomych co mają dzieci w Wieku Wikuni więc zawsze jest wesoło :) Najpierw robiliśmy w domu ale jak dzieciaki już miały 3i teraz 4 lata to robiliśmy jej imprezkę w takiej bawialni BAJLANDIA JAWORZNO do tego poczęstunek, tort, dzieciaki były SUPER zadowolone :) W tym roku na 5 urodziny chyba zaprosimy dzieciaki do kina a potem pani animatorka organizuje zabawy dla dzieci i tort i poczęstunek.

Ja ogólnie jestem raczej wypoczęta. Ale mam jakieś ostatnio zawroty głowty i te krwawienia z nosa. Dzisiaj już też mi poleciała krew na dzień dobry jak tylko wstałam. Nie wiem o co chodzi :(

Dziewczyny a mój Tomek ma takie krostki na czole i policzkach i skroniach. Jest to taka blada kaszka kilka czerwonych krostek. Co to może być?? Dzwoniłam do lekarza i powiedział, że jak krostki nie są ropne to mam się nie martwić. Ale jakoś mnie to nie uspokoiło :(

Witam sie z ranka:)
u nas nocka taka sobie...Bartus ladnie pospal od 20 do 24 ale potem do 3.30 nie chcial spac...po jedzonku byl wyspany, dobrze ze nie plakal tylko sie smial:)
Teraz chyba troszke odsypia zobaczymy jak dlugo;)

joasiab moze zrob sobie morfologie...zebys nie nabawila sie jakiejs anemii....a to krawaienie z nosa to moze prez suche powietrze w mieszkaniu??

u nas tez nocka taka sobie... maly ciagle sie prezyl przez sen i poplakiwal...a teraz wlaczylam mu szumy i kima na rekach:-D

co do nowego mleka to mam nadzieje ze sie przyzwyczai do nowego smaku...jest okropny ale nic innego nie dostanie... no oprocz cycusiow:-)

wczoraj pediatra mnie opieprzyla przez tel ze mialam karmic tylko piersia a ja nadal dokarmiam... nie wiem co jej do tego... to moja sprawa... na szczescie wypisala recepte na nutramigen i zaznaczyla ze to tylko do dokarmiania:/ w czwartek mamy szczepienie to zapytam sie jej jak mam karmic piersia skoro juz nic wlasciwie nie jem bo maly ma skaze a ja do tego mam anemie i ciekawe jakie wartosci odzywcze ma moj pokarm:/jak sciagam mleczko to jest przezroczyste - wrecz sine... i niby jak maly ma sie najadac... ach ci lekarze... moze niech mi cycki pozyczy :-D

Hej z rana. Doczytuje Was z reguły jak karmię ale nie mam czasu na pisanie jakoś. Wszystko przez gości bo jak przychodzą to potem nie ma chwili dla siebie. Na szczęście w tygodniu nie zapraszam. Mała wczoraj miała dzień marudzenia. Obudziła się po spacerze o 15 i tak do 21 jadła, kupała i marudziła. Dziś już lepiej. Narazie :-) Ale zaleczyłam odparzenia na tyłeczku i zaczełam używać pampersów i już widać różnicę. Wczoraj koleżanka przyszła i też mi kupiła wielką pakę pampersiaków więc mam zapas na jakiś tydzień.
Dziś moja niunia ma miesiąc więc idę ją tulić :-) miłego dnia.

Hej,
nasz nocka super, Ala spała od 20:30 do 1, później 1:30-4 i 4:30-7. Teraz znowu śpiocha :) Idę wstawić zupę, nie mam pomysłu co ugotować. Narazie zrobię wywar, może skończy się na pomidorowej bo dawno nie było. Dziś mam obie dziewczyny w domu, więc urwanie głowy, dobrze że mąż pracuje do 15, zawsze to raźniej popołudniu.

monciaa wątpię że Ci pożyczy:-) Nie przejmuj się głupim gadaniem, sama wiesz co robisz, przecież chcesz jak najlepiej dla Szymonka.

joasiab - bierzesz witaminy?Mi też leciała krew z nosa i zaczełam brac witaminy te co w ciąży
kurcze jaka jestem zła - wczoraj byliśmy u teściów i przyjechała szwagierka z dziećmi. oczywiście martyna sople w nosie do kolan, ale to przecież nic... i dziś znów obie z małą mamy katar
monciaa - jak nie możesz jeść nabiału bierz wapno. mi lekarz zalecił nawet małej dawać calcium pół łyżeczki

wszystkiego najlepszego dla natalki

Ostatnia edycja:
reklama
i ja się witam,
do nas dziś moja siostra przyjedzie i na spacer idziemy, u nas nocka taka sobie, przy karmieniu kimnęłam i Ala pół nocy spała z nami. Ale pocieszam się, że pięknie śpi w nocy w łóżeczku jak już jej damy szansę i to tylko moje niedopatrzenie czyli ogłaszam łóżeczkowy sukces :-)
zmykam prasować póki moja córcia śpi.

Do góry