reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

hej,
ja poczytałam ale dopiero teraz w domu,
dziś zaliczyliśmy pierwszy spacerek i imieniny mojej mamy-była wniebowzięta że przyjechaliśmy bo się nie spodziewała.
wczoraj pojechaliśmy do mojej babci bo jest bardzo chora i pojechaliśmy jej pokazać prawnuczkę i zawieźliśmy zdjęcie, ciekawe czy będzie jeszcze okazja. :-(
poza tym u nas bez zmian, jakaś zdołowana jestem przez to wszystko, pisać mi się nawet nie chce :-(
może jutro będzie lepszy dzień. dobranoc

reklama
I ja się witam z wieczorka, my dziś byliśmy na spacerze bo taka piękna pogoda, jutro zamierzam sama pójść i mam nadzieję, że mi się to uda. Dziś mieliśmy gości najpierw męża brat z rodziną a później sąsiedzi. Troche ludzi było a Maciuś jeszcze nie chciał iść spać ale wybiła 18 i zdecydował się zasnąć. Zastanawia mnie to, bo to był kolejny raz kiedy nasz synek o 18 poszedł w kimę....Już go nie budziłam bo taki wymęczony więc jak się do 22 nie obudzi to go nie będę dziś kąpała.

kaludoos wiesz jak nie zaprosisz to się poobrażają....myślę, że powinnaś dać radę z tymi gośćmi....położysz ich na podłogach i będzie git ;) w końcu kiedyś pisalaś o tym, że miałabyś im odstępować łóżko....ani się waż...twój wypoczynek jest niezbędny dla dobrego samopoczucia Szymusia:)

madzia ja też dostalam te pudełka i nie bylo w nich smoka....pewnie ktoś podprowadził;)

Witam,
u mnie sytuacja jak u Ciebie malutk_a. Dziewczyny śpią, mężuś przed tv (pewnie to samo oglądają:-)) a ja przed kompem. Jak to macie łóżko 95cm??? Wysypiacie się na takim wąskim?

joasiab może masz anemię?? Zrób sobie badania, chyba że to jakieś osłabienie? Ogólnie jak się czujesz??

AsiaK pozazdrościć spaceru, ja byłam też dziś na spacerze, ale między blokami:-D Masakra z tą kobietą co jej mąż popełnił samobójstwo. Nawet nie chcę myśleć co bym zrobiła jakby to mnie spotkało.

dziewczyny mam pytanie dziś Maciuś dostał w prezencie matę edukacyjną...ktorą musze wymienić na coś innego bo jedną już mamy. I teraz mam problem bo nie wiem co bym miala wybrać. może coś zaproponujecie....karuzelę już mamy, mate mamy, leżaczek mamy co mogłabym wybrać dla Maćka? Nie chcę ciuszkow bo mamy ich full chciałabym jaąs zabaawkę....

Dziewczyny nie wiecie co u TONI dawno się nie odzywała, a chyba do szpitala miała iść dobrze kojarze?

Aniwar - o szczepieniach decyduje lekarz, my szczepiliśmy jak kończył 8tydzień w czwartek dokladnie:) ale jakbysmy nie kupili szczepionki to bysmy juz czekali do wizyty neurologa do 9 marca wiec to też byłby 3 m-c wiec się nie martw, też szczepilismy 5 w 1 plus żółtaczka:) na rotawirusy nie szczepimy...

Ribi - jesli mata edukacyjna inna niż macie to może się przyda,
Maciej czym wiekszy tym szybciej mu sie nudzić
będzie, my mamy dwie maty i leżaczek...

Witam sie wieczorem. U nas dalej biegunka ze slzem - wlaściwie tego drugiego jest więcej, Jutro jadę z małym do lekarza - jeżeli nie przybral to zostaniemy w szpitalu;( Jestem już zla,bo mam tak okrojoną dietę, a poprawy nie widać...

ulkan a ile dziennie jest u Was tych kupek biegunkowych?? A powiedz mi dopajasz malego?? Pytam poniewaz mój Bartek chyba od antybiotyku tez ma bardzo luzne kupy ale robi je dwie na dobe...wiec chyba nie jest tak zle....ale wlasnie nie wiem ile go dopajac wodą przy takich kupkach..

ribi moze cos takiego?? LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5+GRATIS! (1461980311) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
moja kolezanka miala i byla zadowolona

gogi ano wysypiamy sie :-) przynajmniej jakos dajemy rade, niestety szersze za bardzo by blokowalo pokoj :-( i nie byloby juz w ogole miejsca. teraz jest tak, ze miska przychodzi miedzy 4-6 i kladzie sie pod sciane a toska spi na mnie i jakos dajemy rade he he

reklama
I ja się witam z wieczorka, my dziś byliśmy na spacerze bo taka piękna pogoda, jutro zamierzam sama pójść i mam nadzieję, że mi się to uda. Dziś mieliśmy gości najpierw męża brat z rodziną a później sąsiedzi. Troche ludzi było a Maciuś jeszcze nie chciał iść spać ale wybiła 18 i zdecydował się zasnąć. Zastanawia mnie to, bo to był kolejny raz kiedy nasz synek o 18 poszedł w kimę....Już go nie budziłam bo taki wymęczony więc jak się do 22 nie obudzi to go nie będę dziś kąpała.

madzia ja też dostalam te pudełka i nie bylo w nich smoka....pewnie ktoś podprowadził;)

Z tymi smoczkami to pewnie tak, bo Ola ta co była w sali obok Twojej sali dostała, dlatego wiem że powinien być :)

Mikołajek dzisiaj miał strasznie płaczliwy dzień. Na godzinny spacerek wyszliśmy o 12.30 to się przespał, po drodze wstąpiliśmy do mamy na herbatkę i tam też płakał tak jakby miał kolkę, ale jak tylko go ubrałam i włożyłam do wózka to od razu zasnął i jak wróciliśmy do domku o 17 to opróżnił cyca i tak śpi do tej pory z przerwami na jedzonko o 19 i 21 więc porę kompania dzisiaj przespał. Mam tylko nadzieję że nie odechce mu się spać w środku nocy:)

No nic uciekam spać bo padam.

Dobranoc :*

Do góry