reklama
giovannessa
Fanka BB :)
No, proszę, niektóre mamuśki już hurtem wracają, a niektóre - np. ja - coś wybrać się nie mogą
Syla - fajnie, że już z powrotem :-)
Syla - fajnie, że już z powrotem :-)
syla29
Opiszę poród wieczorkiem jak mi się uda :-)
iwi10
Witam się jeszcze dwupaku, Franek uparciuch dobrze mu w brzuszku, ale dzisiaj byłam u lekarza i już szyjka otwarta 1cm rozwarcia i sprawdziła mi wszystko i pozwoliła jeszcze dzisiaj spokojnie siedzieć w domku a jak w nocy nic się nie będzie działo to dostałam skierowanie do szpitala i jutro mam się do niego zgłosić. Jestem przerażona, ale już chce mieć to wszystko za sobą. A co do wagi to ja schudłam od ostatniej wizyty prawie kilogram.
Fajnie że Ariska już urodziła.
Fajnie że Ariska już urodziła.
Faktycznie przybyło nam dzieci przez ostatnie parę dni U mnie w szpitalu ( a miejscowość liczy 15 tyś mieszkańców) urodziło się w tym dniu aż 6 dzieci - mój Wojtek i 5 dziewczynek (będzie miał w kim wybierać;D)
U nas ze szpitala wypisują po 2 dobach, my zostaliśmy dłużej, bo Wojtek miał problemy z ssaniem i miałam konsultację z doradcą laktacyjnym
PS. Ja biometr tez miałam na 7 stycznia, a dziecko przyszło na świat idealnie w terminie
U nas ze szpitala wypisują po 2 dobach, my zostaliśmy dłużej, bo Wojtek miał problemy z ssaniem i miałam konsultację z doradcą laktacyjnym
PS. Ja biometr tez miałam na 7 stycznia, a dziecko przyszło na świat idealnie w terminie
C
claudia4you
Gość
monia-t oj żebyś nie wykrakała ;-)
Ulkan, Syla29 witajcie, fajnie, że już jesteście w domku
iwi10 to trzymam kciuki żebyś już też urodziła
ja nadal czekam na mojego, coś mu się przedłużyło..
to jeszcze zerknęłam na szybko do was
Ulkan, Syla29 witajcie, fajnie, że już jesteście w domku
iwi10 to trzymam kciuki żebyś już też urodziła
ja nadal czekam na mojego, coś mu się przedłużyło..
to jeszcze zerknęłam na szybko do was
modlicha83
No to i Ariska ma już maleństwo przy sobie!!
A ja zaraz się za prasowanie biorę...
Claudia - ale fajnie, że już masz 2 cm.. ciekawe jak dalej będziesz się rozkręcać..
Mnie dziś jakoś bardziej niż zawsze boli brzuch okresowo, ale tylko tyle..
A ja zaraz się za prasowanie biorę...
Claudia - ale fajnie, że już masz 2 cm.. ciekawe jak dalej będziesz się rozkręcać..
Mnie dziś jakoś bardziej niż zawsze boli brzuch okresowo, ale tylko tyle..
ookatkaoo1993
Hej babeczki wieczorkiem
Ja już po Egzamnieee z NIiemieckiego. Poszło z górki^^
za tydzien ustne...hmmm koleżanki z klasy mówią ze nie dotrzymam;]
i oby miały racje bo ja chce juz malutką przy sobie^^;]]
Ariska nasza juz sie doczekała.... niech szybciutko wraca do domku
A propos... dziewczynki podała by mi któraś z was swój numer żebym mogła napisać jak cosik??
Ja już po Egzamnieee z NIiemieckiego. Poszło z górki^^
za tydzien ustne...hmmm koleżanki z klasy mówią ze nie dotrzymam;]
i oby miały racje bo ja chce juz malutką przy sobie^^;]]
Ariska nasza juz sie doczekała.... niech szybciutko wraca do domku
A propos... dziewczynki podała by mi któraś z was swój numer żebym mogła napisać jak cosik??
syla,Ulkan witajcie na forum świeże mamuśki
monia-t ja mam te majtki rozmiar 40-44 i uwierz mi wcale nie są duże, ja normalnie kupuję majtki w rozmiarze SX tzn przed ciążą takie nosiłam
ookatkaoo gratuluje zdanych egzaminów, sama musiałam zdać jeden przedmiot na studiach niedawno więc wiem jaki to stres
monia-t ja mam te majtki rozmiar 40-44 i uwierz mi wcale nie są duże, ja normalnie kupuję majtki w rozmiarze SX tzn przed ciążą takie nosiłam
ookatkaoo gratuluje zdanych egzaminów, sama musiałam zdać jeden przedmiot na studiach niedawno więc wiem jaki to stres
reklama
Podziel się: