reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam się jeszcze dwupaku, Franek uparciuch dobrze mu w brzuszku, ale dzisiaj byłam u lekarza i już szyjka otwarta 1cm rozwarcia i sprawdziła mi wszystko i pozwoliła jeszcze dzisiaj spokojnie siedzieć w domku a jak w nocy nic się nie będzie działo to dostałam skierowanie do szpitala i jutro mam się do niego zgłosić. Jestem przerażona, ale już chce mieć to wszystko za sobą. A co do wagi to ja schudłam od ostatniej wizyty prawie kilogram.
Fajnie że Ariska już urodziła.

Faktycznie przybyło nam dzieci przez ostatnie parę dni;) U mnie w szpitalu ( a miejscowość liczy 15 tyś mieszkańców) urodziło się w tym dniu aż 6 dzieci - mój Wojtek i 5 dziewczynek (będzie miał w kim wybierać;D)

U nas ze szpitala wypisują po 2 dobach, my zostaliśmy dłużej, bo Wojtek miał problemy z ssaniem i miałam konsultację z doradcą laktacyjnym;)

PS. Ja biometr tez miałam na 7 stycznia, a dziecko przyszło na świat idealnie w terminie;)

monia-t oj żebyś nie wykrakała ;-)

Ulkan
, Syla29 witajcie, fajnie, że już jesteście w domku

iwi10
to trzymam kciuki żebyś już też urodziła :tak:

ja nadal czekam na mojego, coś mu się przedłużyło..
to jeszcze zerknęłam na szybko do was

No to i Ariska ma już maleństwo przy sobie!!:-D:-D

A ja zaraz się za prasowanie biorę...

Claudia - ale fajnie, że już masz 2 cm.. ciekawe jak dalej będziesz się rozkręcać..
Mnie dziś jakoś bardziej niż zawsze boli brzuch okresowo, ale tylko tyle..

Hej babeczki wieczorkiem:p

Ja już po Egzamnieee z NIiemieckiego. Poszło z górki^^

za tydzien ustne...hmmm koleżanki z klasy mówią ze nie dotrzymam;]
i oby miały racje bo ja chce juz malutką przy sobie^^;]]
Ariska nasza juz sie doczekała.... niech szybciutko wraca do domku:p

A propos... dziewczynki podała by mi któraś z was swój numer żebym mogła napisać jak cosik??:D

syla,Ulkan witajcie na forum świeże mamuśki:)
monia-t ja mam te majtki rozmiar 40-44 i uwierz mi wcale nie są duże, ja normalnie kupuję majtki w rozmiarze SX tzn przed ciążą takie nosiłam:)
ookatkaoo gratuluje zdanych egzaminów, sama musiałam zdać jeden przedmiot na studiach niedawno więc wiem jaki to stres:)

reklama
Czesc Dziewczynki:-)
Ja dzis wyszłam z Bartusiem do domku:-)
Maluszek teraz spi sobie slodko....ciekawe tylko jak dlugo;-)
Raczej was nie nadrobie ale postaram sie chociaz z grubsza przejrzec watki:-)

Do góry