reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
jolwww - wielkie dzięki! Ale ja jednak chciałam mieć każdy miesiąc na osobnej kartce, a oni takich nie robią
To może przegapiłaś, a ja już Ci pisałam, żebyś poszukała firmy Q-print w necie - ja taki kalendarz ze swoimi zdjęciami podarowałam w zeszłym roku mojemu kochaniu pod choinkę :-)

Moniaivoy
- ;-)

Monia-t ja właśnie zamawiałam każdy m-c na osobnej karcie,ale ta aukcja chyba już zakończona,zresztą jak oglądałam te kalendarze jakiś tydzień temu było ich bardzo dużo a jak chciałam zamówić to takie z 12 zdjęciami były chyba 2 aukcje.

Przyszła wielgachna paczka z apteki Ziko:-)

mam już podkłady, Eneme, Bepanthen, wkładki laktacyjne, Fridę, Tantum Rosa, herbatki
niestety majtki poporodowe, te siateczkowe firmy Horizon, przyszły w rozmiarze 40-44 zamiast 38-40. Nie zauważyłam, ze w potwierdzeniu zamówienia też takie były i nie wiem czy mi wymienią... Napisałam maila i zobaczymy.
A nie wiem może któraś z was przypadkiem, czy one się dużo między sobą różnią???
Nie chcę, żeby mi za latały, bo nie będą trzymać dobrze podkładu :-(

-----------
giovanessa - sprawdzałam Q-Print, wygląda zachęcająco, chciałam sobie jeszcze porównać ceny. A jakościowo byłaś zadowolona?
jolwww - jest dość sporo aukcji z takimi kalendarzami, a zależało mi na wypróbowanej firmie

Ostatnia edycja:
Jesteśmy już w domu - bardzo Wam dziękuję za gratulacje i życzenia;) Wojtek ma się świetnie, może poza tym, że przy piersi najlepiej mu się śpi;) Najbardziej dumny jest mąż, który obdzwonił rodzinę (jestem mu za to mega wdzięczna) i niesamowicie angażuje się w opiekę nad synkiem - ja dziecko mogę tylko karmić i ewentualnie przewijać;) Życzę powodzenia nierozpakowanym styczniówkom!

Ulkan witamy z powrotem cos mi sie wydaje ze jutro juz powinno wiekszosc dziewczyn wyjsc tych z 4 stycznia co taki wyz byl czy to bylo 5? Juz nie pamietam.
A co do biorytmow to JA pamietam ze duzo dziewczyn mialo miec na 7 nawet Klaudos i im sie nie sprawdzilo bo porodzily wczesniej.Ja mam na dzisiaj fizyczny i psychiczny rownoczesnie ale watpie nie wierze ze sie spelni.

giovanessa - sprawdzałam Q-Print, wygląda zachęcająco, chciałam sobie jeszcze porównać ceny. A jakościowo byłaś zadowolona?
Nie wiem, jakie w tym roku mają ceny, ale zeszłoroczne były bardzo atrakcyjne. Jakościowo - super. Mnie się podobało przede wszystkim, że sama sobie to tam zaprojektowałam na szablonach, lubię wiedzieć od razu, co mi wychodzi - no, ale to akurat nie dla wszystkich zaleta ;-)

Ulkan
- super, że tak się wszystko układa :-) Tylko pozazdrościć tatusia ;-)

A JA wlasnie dzownilam do meza czy mi wyslal takie cos do urzedu o jakby becikowe a on do mnie zebym go nie straszyla pierwszy raz tak zareagowal haha nie moge no wreszcie czuje ze tatus zaczyna sie przejmowac ze juz coraz blizej.Ale moze to przez to ze lozeczko skrecilismy dzisiaj i do niego dotarlo ze juz coraz blizej.

reklama
Cześć!My już w domu.Pora rozpakować szpitalna torbe.Muszę pobyć trochę z dziećmi bo strasznie się za nimi stęsknilam.W wolnej chwili w galeryjce wstawię zdjęcie Szymka,małego głodomorka ;-)

Pozdrawiam wszystkie kochane brzuchatki i te juz rozpakowne niewiasty :-)

Do góry