reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam się jeszcze dwupaku, Franek uparciuch dobrze mu w brzuszku, ale dzisiaj byłam u lekarza i już szyjka otwarta 1cm rozwarcia i sprawdziła mi wszystko i pozwoliła jeszcze dzisiaj spokojnie siedzieć w domku a jak w nocy nic się nie będzie działo to dostałam skierowanie do szpitala i jutro mam się do niego zgłosić. Jestem przerażona, ale już chce mieć to wszystko za sobą. A co do wagi to ja schudłam od ostatniej wizyty prawie kilogram.
Fajnie że Ariska już urodziła.

Faktycznie przybyło nam dzieci przez ostatnie parę dni;) U mnie w szpitalu ( a miejscowość liczy 15 tyś mieszkańców) urodziło się w tym dniu aż 6 dzieci - mój Wojtek i 5 dziewczynek (będzie miał w kim wybierać;D)

U nas ze szpitala wypisują po 2 dobach, my zostaliśmy dłużej, bo Wojtek miał problemy z ssaniem i miałam konsultację z doradcą laktacyjnym;)

PS. Ja biometr tez miałam na 7 stycznia, a dziecko przyszło na świat idealnie w terminie;)

monia-t oj żebyś nie wykrakała ;-)

Ulkan
, Syla29 witajcie, fajnie, że już jesteście w domku

iwi10
to trzymam kciuki żebyś już też urodziła :tak:

ja nadal czekam na mojego, coś mu się przedłużyło..
to jeszcze zerknęłam na szybko do was

No to i Ariska ma już maleństwo przy sobie!!:-D:-D

A ja zaraz się za prasowanie biorę...

Claudia - ale fajnie, że już masz 2 cm.. ciekawe jak dalej będziesz się rozkręcać..
Mnie dziś jakoś bardziej niż zawsze boli brzuch okresowo, ale tylko tyle..

Hej babeczki wieczorkiem:p

Ja już po Egzamnieee z NIiemieckiego. Poszło z górki^^

za tydzien ustne...hmmm koleżanki z klasy mówią ze nie dotrzymam;]
i oby miały racje bo ja chce juz malutką przy sobie^^;]]
Ariska nasza juz sie doczekała.... niech szybciutko wraca do domku:p

A propos... dziewczynki podała by mi któraś z was swój numer żebym mogła napisać jak cosik??:D

syla,Ulkan witajcie na forum świeże mamuśki:)
monia-t ja mam te majtki rozmiar 40-44 i uwierz mi wcale nie są duże, ja normalnie kupuję majtki w rozmiarze SX tzn przed ciążą takie nosiłam:)
ookatkaoo gratuluje zdanych egzaminów, sama musiałam zdać jeden przedmiot na studiach niedawno więc wiem jaki to stres:)

reklama
Czesc Dziewczynki:-)
Ja dzis wyszłam z Bartusiem do domku:-)
Maluszek teraz spi sobie slodko....ciekawe tylko jak dlugo;-)
Raczej was nie nadrobie ale postaram sie chociaz z grubsza przejrzec watki:-)

Do góry