reklama
No witajczesc dziewczynki
i tu musze sie z Wami przywitac:-)
wybaczcie ze nie nadrobie tych dni,ale postaram sie zagladac tutaj regularnie
Kto by się tam na ciebie gniewał - na pewno masz wiele ciekawszych zajęć niż czytanie zaległości. Ale wpadaj i opowiadaj o Julci
czesc Dziewczyny:-)
ja właśnie wstałam....wczoraj usnełam o 4 rano to chociaz w dzien sobie odespałam....przeczytalam co naskrobałyście od rana i teraz pewnie bede na bieżąco sledzic bo nigdzie z domku sie nie wybieram....ewntualnie jak najdzie mnie jaks wena to moze cos posprztam ale narazie jeszcze jestem przymulona po tak dlugim snie:-)
blondi wspolczuje nocki....oby szybko Ci przeszlo bo takie wymioty to nic milego:-(
damqelle udała Ci sie corunia:-) dzieci to czasem maja takie teksty ze boki mozna zrywac:-)
ja właśnie wstałam....wczoraj usnełam o 4 rano to chociaz w dzien sobie odespałam....przeczytalam co naskrobałyście od rana i teraz pewnie bede na bieżąco sledzic bo nigdzie z domku sie nie wybieram....ewntualnie jak najdzie mnie jaks wena to moze cos posprztam ale narazie jeszcze jestem przymulona po tak dlugim snie:-)
blondi wspolczuje nocki....oby szybko Ci przeszlo bo takie wymioty to nic milego:-(
damqelle udała Ci sie corunia:-) dzieci to czasem maja takie teksty ze boki mozna zrywac:-)
o rany... ale przynajmniej juz wie jak wyglada swiat z perspektywy lezacego dzidziusiaAriska uzbrój się w cierpliwość, oni i tak będą dzwonić, dopóki już na pewno nie przejdziesz na POP'a, bo wiesz, zawsze jest szansa że jednak Cię namówią.
Zobaczcie co moje dziecko wczoraj wykombinowało:
Zobacz załącznik 310739Zobacz załącznik 310740
gdybys wybrala moja firme to by ci zaledwie 2 strony wyszlydamqelle - z zarządzania a konkretnie rekrutacja, selekcja i ocena pracowników w wybranej firmie , a firmę dalej wybieram hehe
no co Ty kochana.. gniewac sie??? naciesz sie córcia i troszke odpocznij.. a w wolnej chwili zapraszamy na wirtualna kawe przy BBczesc dziewczynki
i tu musze sie z Wami przywitac:-)
wybaczcie ze nie nadrobie tych dni,ale postaram sie zagladac tutaj regularnie
ja wrocilam z piesiem ze spaceru.. nic mi sie nie chce.. szymo spokojny nie daje znaku, pewnie spi i nabiera sily na mega wyscig!
giovannessa
Fanka BB :)
Co się stało z gorącą linią, zacięła się?
Ja tak zaglądam i zaglądam w przerwach, a tu cisza... może przed burzą, może przed pełnią... któraś pisała, że halny też ma wpływ - na mnie nie ma, wiało wczoraj i całą noc jak głupie jakieś - i żadnych efektów ;-)
Marta70 - super, że już w domu, a Juleczka przecudowna, naprawdę mam kogo zazdrościć :-)
Klaudoos - ja nie chcę Cię poganiać... ;-)
A dzieciaki macie ekstrapomysłowe - ja już zapomniałam, jak to było - teraz będę miała okazję sobie przypomnieć :-)
Ja tak zaglądam i zaglądam w przerwach, a tu cisza... może przed burzą, może przed pełnią... któraś pisała, że halny też ma wpływ - na mnie nie ma, wiało wczoraj i całą noc jak głupie jakieś - i żadnych efektów ;-)
Marta70 - super, że już w domu, a Juleczka przecudowna, naprawdę mam kogo zazdrościć :-)
Klaudoos - ja nie chcę Cię poganiać... ;-)
A dzieciaki macie ekstrapomysłowe - ja już zapomniałam, jak to było - teraz będę miała okazję sobie przypomnieć :-)
Julcia juz pokazuje swoje JA w nocy nie spi a teraz własnie odsypiajest cudowna,rozkoszna i do schrupania niedawno ją przewijałam i zdążyłam dać cyca a tu bach i znów kupa.... ja ledwo patrze na oczy i staram sie spac z nią ale trzeba jeszcze cos tam zrobic.chociaż powiem Wam ze brzuch mnie okrutnie boli,takze za duzo w domu to ja nie porobię.trudno świat się nie zawali.troszke popękałam przy porodzie,szyli mnie i dokucza teraz.poza tym macica się kurczy,co boli jak jasna chole......miałam tez wczoraj starcha ze nie mam pokarmu,dosłownie wpadłam w panikę i poprosiłam w szpitalu o mleko!!! ale na szczęście juz mam 2 ''cysterny''
dziewczynki kochane aby złe samopoczucie i bóle szybko wam minęły)
dziewczynki kochane aby złe samopoczucie i bóle szybko wam minęły)
Marta witaj, fajnie to wygląda na suwaczku że Julcia ma 3 dni... jakoś tak się robi słodko... Troszcz się o Julcię, my tam już aż takiej troski nie potrzebujemy hehe.
Moja Ania to niezły numer, czasem takimi tekstami wali że hej. Do tego wózka to sama wlazła, nawet nie wiedziałam kiedy, położyła się i wołała "mama" "mama" Chyba wszystkie Anki to takie aparatki.
A ja w końcu mam poodkurzane, pomyte i sterta garów z wczoraj suszy się na suszarce. Ja chcę zmywarke!!!! Nienawidzę myć garów, brrr......
Moja Ania to niezły numer, czasem takimi tekstami wali że hej. Do tego wózka to sama wlazła, nawet nie wiedziałam kiedy, położyła się i wołała "mama" "mama" Chyba wszystkie Anki to takie aparatki.
A ja w końcu mam poodkurzane, pomyte i sterta garów z wczoraj suszy się na suszarce. Ja chcę zmywarke!!!! Nienawidzę myć garów, brrr......
reklama
Podziel się: