reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Claudia-To fakt z początku roku dzieciaczki mają lepiej.....ale mi to już wsio .....niech się wykluwa kiedy chce...Tak na to patrze z perspektywy czasu ze Ja tez się wkurzałam ze najmłodsza z końca roku..... a tu koleżanka w styczniu kończy juz 26 lat.... a ja jestem jeszcze 25 latką hi hi hi...więc nie jest tak źleniby rocznikiem mam 26 ale dopiero kończę 29-go. :) .... więc jeszcze mam parę dni.

Tak na to patrze z perspektywy czasu ze Ja tez się wkurzałam ze najmłodsza z końca roku..... a tu koleżanka w styczniu kończy juz 26 lat.... a ja jestem jeszcze 25 latką hi hi hi...więc nie jest tak źleniby rocznikiem mam 26 ale dopiero kończę 29-go. :) .... więc jeszcze mam parę dni.
Punkt widzenia, jak wiadomo, zależy od punktu siedzenia :-)

Mój były mąż był ze stycznia i miał kolegę z grudnia tego samego roku. I jak wprowadzili podwyżki OC dla bodajże kierowców do 25 roku życia - to naliczali to rocznikowo i my praktycznie rok dłużej płaciliśmy to wyższe, a on się z nas śmiał... :-D

my styczniówki mamy z tym źle, że nasze dzieci mogą się różnić dniami ba nawet godzinami, ale będą także już co niektóre rocznikowo inne, nie spotkają w jednym przedszkolu czy szkole;p
ja jestem z początku roku, mąż ze środka to mały może być z końca;p (ale nie musi oczywiście;-))

Dziewczyny czy możecie podać jakiś sprawdzony przepis na kluski śląskie?? wiem że już wcześniej któraś z Was pisała ale teraz nie umiem tego znaleźć byłabym wdzięczna bardzo:-)

Dziewczyny moja nocka jak po tych emocjach to nawet dobra była budziłam się tylko na siusiu, ale od razu zasypiałam. Byłam już na spacerku z psem mroźno, ale przyjemnie. :happy2:
Weronika, oczywiście trzymamy kciuki dobrze że już w domku odpoczywaj spokojnie.

Ribi i Madlen80 dobrze że wizyta udana i szyjka cała i zdrowa

Kashya ja też mam często w nocy takie skurcze że obrót bywa bardzo bolesny, a szczególnie jak mam pęcherz pełny to wtedy jest masakra ze wstaniem.

malta może jednak przed świętami będziesz w domku z dzidzią.

Ewcia822 życzę zdrówka dla męża bo to pewnie też się przyczynia do Twoich dolegliwości.

Monciaa myślę że Szymon chce zjeść te pyszności na święta dlatego czeka, a co do sprzątania to zapraszam, bo ja mam lenia:-)

Ja też mam tylko upławy i troszkę pobolewa mnie brzuch, a tak jeszcze nic nie odczuwam.

Kolega z pracy mi ostatnio powiedział że jak się urodzi w grudniu to szybciej pójdzie do szkoły i do pracy i szybciej na naszą emeryturę będzie pracował (oczywiście na żarty), a ja mu na to że materialista i chce mojego syna już do roboty gnać. :-D

martuś -he he to u nas na odwrót... Ja z końca,małż ze środka....a mała albo z początku albo tez z końca.....syncio jest 1 listopadowy:) i róznica w przedszkolu jest kolosalna....jak poszedł to nie miał 3 lat skończonych...a dzieci ze stycznia co miały juz 3 latka pokończone......widać było róznicę......

Jeszcze dostały dzieciaki prezent na mikołajki...ja tez za miśka odebrałam .... ale wogle mu nie pokazałam..... bo dostały dzieci...domino( a tam 4Plus wiek) uwazam ze jest za malutki....miał od nas prezenty więc braku nie odczuł...a do tego domino dorośnie...to za pół roku mu dam ....
Powinny być prezenty dostosowane do gr,wiekowej...ale to kupowały mamy 4 latków z początku roku...więc co będą sie 3 latkami przejmować.....no nic....

reklama
Dziewczyny czy możecie podać jakiś sprawdzony przepis na kluski śląskie?? wiem że już wcześniej któraś z Was pisała ale teraz nie umiem tego znaleźć byłabym wdzięczna bardzo:-)

Ugotowane i zmielone ziemniaki wyrzucam na ławę, odejmuje z całości jedną ćwiartkę i w jej miejsce daję taką samą ilość mąki ziemniaczanej. Dołączam tą odjętą ćwiartkę, dodaję jajko i wyrabiam. Potem formuję kluski i do gara. Smacznego.

Ja właśnie walczę z gulaszem :-)

Do góry