reklama
AsiaK.
Fanka BB :)
Kobitki, ja juz sie zegnam - od 6.00 jestem na pelnych obrotach - padam na nosek!
Zycze Wam spokojnej nocy i do jutra ciezaroweczki!!!
Ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzien
Zycze Wam spokojnej nocy i do jutra ciezaroweczki!!!
Ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzien
Malutka...
A mi sie oczywiscie przysnelo popłudniu.. wyszlam wieczorkiem z psem i teraz was dopiero nadrobiłam....
faktycznie mogliby blondi przyspeiszyc zeby sie tyle nie męczyła ale z tego co napisala joasiab chyba nic z tego....moja ginka z kolei mowi ze jak przyjdzie moj termin to jak sie zglosze do szpitala to przyspeiszymy zebym urodzila na jej dyzurze....co lekarz to inna opinia....ale ja nie wiem czy chce tak przyspieszac jak to ponoc bardziej boli noi nie wiem czy nie lepiej zostawic pewne rzeczy naturze....
faktycznie mogliby blondi przyspeiszyc zeby sie tyle nie męczyła ale z tego co napisala joasiab chyba nic z tego....moja ginka z kolei mowi ze jak przyjdzie moj termin to jak sie zglosze do szpitala to przyspeiszymy zebym urodzila na jej dyzurze....co lekarz to inna opinia....ale ja nie wiem czy chce tak przyspieszac jak to ponoc bardziej boli noi nie wiem czy nie lepiej zostawic pewne rzeczy naturze....
modlicha83
Witajcie!!
chciałam Was nadrobić, ale nie ma szans - taka produkcja!!! zmęczona jestem strasznie, choć nic konkretnego dziś nie robiłam.. jutro jadę do rodziców, to tylko będę zaglądać przelotem..
życzę szybkich i lekkich porodów - jakby coś się działo jak mnie nie będzie
Dobranoc brzuchatki!!
chciałam Was nadrobić, ale nie ma szans - taka produkcja!!! zmęczona jestem strasznie, choć nic konkretnego dziś nie robiłam.. jutro jadę do rodziców, to tylko będę zaglądać przelotem..
życzę szybkich i lekkich porodów - jakby coś się działo jak mnie nie będzie
Dobranoc brzuchatki!!
reklama
Podziel się: