reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
dobrej i spokojnej nocki dziewczynki:-)

ticker.php

A mi sie oczywiscie przysnelo popłudniu.. wyszlam wieczorkiem z psem i teraz was dopiero nadrobiłam....
faktycznie mogliby blondi przyspeiszyc zeby sie tyle nie męczyła ale z tego co napisala joasiab chyba nic z tego....moja ginka z kolei mowi ze jak przyjdzie moj termin to jak sie zglosze do szpitala to przyspeiszymy zebym urodzila na jej dyzurze....co lekarz to inna opinia....ale ja nie wiem czy chce tak przyspieszac jak to ponoc bardziej boli noi nie wiem czy nie lepiej zostawic pewne rzeczy naturze....

ja sie witam i zegnam.. juz padam na nos.. do usłyszenia jutro... miłego wieczorku i trzymajcie sie stycznióweczki !!

Witajcie!!:tak:

chciałam Was nadrobić, ale nie ma szans - taka produkcja!!!:szok: zmęczona jestem strasznie, choć nic konkretnego dziś nie robiłam.. jutro jadę do rodziców, to tylko będę zaglądać przelotem..

życzę szybkich i lekkich porodów - jakby coś się działo jak mnie nie będzie:tak:

Dobranoc brzuchatki!!:-D

reklama
nie bylo mni9e chwile i co TYLE nadrabiania no nie ma szans :-( moze jutro sie cos uda poczytac. toska juz nadaje i zaczyna kopac ile wlezie. milej nocki

Do góry