reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Claudia wigilia na 20 osób będzie na szczęście u szwagra, u nas by się tyle osób nie pomieściło, a tam też będzie ciasno mimo iż mieszka w szeregówce.

Dobrze że się uspokoiło, bo przecież cały dzień nie można siedzieć przed kompem, to niezdrowo :-D

Mam nadzieję, że to nie jest cisza przed burzą....:-D

reklama
Ja lubię święta, ale w tym roku jakoś nie cieszę się, bo będziemy musieli spędzić całe z teściami:( I do swojego domu nie pojadę, a szczerze teściów mam po dziurki w nosie, i nawet jedzenie jest inne niż u mnie w domu, a poza tym oni będą siedzieć w swoim pokoju i oglądać TV, a mu pewnie w swoim...Ale co to za święta przed TV?

Ja lubię święta, ale w tym roku jakoś nie cieszę się, bo będziemy musieli spędzić całe z teściami:( I do swojego domu nie pojadę, a szczerze teściów mam po dziurki w nosie, i nawet jedzenie jest inne niż u mnie w domu, a poza tym oni będą siedzieć w swoim pokoju i oglądać TV, a mu pewnie w swoim...Ale co to za święta przed TV?

My na szczęście jedziemy do moich rodziców w 1 dzień Świąt, wiadomo najlepiej u swoich ale niestety jak już się wyjdzie za mąż to później trzeba to jakoś podzielić, raz się jedzie do tych raz do tamtych.
Mówisz Święta przed TV i "Kevin sam w domu"??? To już lepiej na BB:-D

Ja idę jeść kolacje

potem jakiś film, może jeszcze dam rade dzisiaj się odezwać...

Mam nadzieję, że nic nie przegapię...

Dziewczyny dostałam sms-a od Blondi, że przeniesli ja z porodówki na ginekologię, że były to przepowiadające. To jej pierwsza noc w szpitalu więc trzymajmy za nią kciuki. Ma nadzieję, że jutro ją wypiszą. Ja też mam taką nadzieję.

reklama
My na szczęście jedziemy do moich rodziców w 1 dzień Świąt, wiadomo najlepiej u swoich ale niestety jak już się wyjdzie za mąż to później trzeba to jakoś podzielić, raz się jedzie do tych raz do tamtych.
Mówisz Święta przed TV i "Kevin sam w domu"??? To już lepiej na BB:-D

No pewnie ze na BB:) Z pewnością nie z teściami przed TV, bo nie mam zamiaru oglądać wszystkiego co leci w TV, jak oni mają w zwyczaju...

Do góry