reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Claudia wigilia na 20 osób będzie na szczęście u szwagra, u nas by się tyle osób nie pomieściło, a tam też będzie ciasno mimo iż mieszka w szeregówce.

Dobrze że się uspokoiło, bo przecież cały dzień nie można siedzieć przed kompem, to niezdrowo :-D

Mam nadzieję, że to nie jest cisza przed burzą....:-D

reklama
Ja lubię święta, ale w tym roku jakoś nie cieszę się, bo będziemy musieli spędzić całe z teściami:( I do swojego domu nie pojadę, a szczerze teściów mam po dziurki w nosie, i nawet jedzenie jest inne niż u mnie w domu, a poza tym oni będą siedzieć w swoim pokoju i oglądać TV, a mu pewnie w swoim...Ale co to za święta przed TV?

Ja lubię święta, ale w tym roku jakoś nie cieszę się, bo będziemy musieli spędzić całe z teściami:( I do swojego domu nie pojadę, a szczerze teściów mam po dziurki w nosie, i nawet jedzenie jest inne niż u mnie w domu, a poza tym oni będą siedzieć w swoim pokoju i oglądać TV, a mu pewnie w swoim...Ale co to za święta przed TV?

My na szczęście jedziemy do moich rodziców w 1 dzień Świąt, wiadomo najlepiej u swoich ale niestety jak już się wyjdzie za mąż to później trzeba to jakoś podzielić, raz się jedzie do tych raz do tamtych.
Mówisz Święta przed TV i "Kevin sam w domu"??? To już lepiej na BB:-D

Ja idę jeść kolacje

potem jakiś film, może jeszcze dam rade dzisiaj się odezwać...

Mam nadzieję, że nic nie przegapię...

Dziewczyny dostałam sms-a od Blondi, że przeniesli ja z porodówki na ginekologię, że były to przepowiadające. To jej pierwsza noc w szpitalu więc trzymajmy za nią kciuki. Ma nadzieję, że jutro ją wypiszą. Ja też mam taką nadzieję.

reklama
My na szczęście jedziemy do moich rodziców w 1 dzień Świąt, wiadomo najlepiej u swoich ale niestety jak już się wyjdzie za mąż to później trzeba to jakoś podzielić, raz się jedzie do tych raz do tamtych.
Mówisz Święta przed TV i "Kevin sam w domu"??? To już lepiej na BB:-D

No pewnie ze na BB:) Z pewnością nie z teściami przed TV, bo nie mam zamiaru oglądać wszystkiego co leci w TV, jak oni mają w zwyczaju...

Do góry