reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
A ja muszę zrobić porządek z kwiatami z balkonu,więc chyba zabiorę się za robotę.Póżniej chciałabym troszkę poprasować,ale się zobaczy,czy dam radę.
Claudia powodzenia na wizycie,Rybi chyba się wybierała do lek.

Dziewczyny powodzenia na wizytach :) Ja mam dopiero 13 grudnia. A jak to daleko jeszcze :(

Ja ugotowałam rosołek i zaraz dam mojej zakatarzonej panience.
A mnie coś boli lewa nerka :( Jak nie urok to..............

A ja właśnie wywaliłam Nicole na zajęcia z grafomotoryki a o 13.30 mają dyskotekę Andrzejkową i o 15.30 będę szła ją odebrać bo to już szarówa taka będzie. Na 13 idę po Madzię, przewietrzę się trochę :)
Teraz idę odgrzać sobie zupkę, ale najpierw zrobię ten test...

Wyszedł zerowy :-):-)
Pisze od czasu do czasu z dziewczynami, które przechodziły bądź przechodzą cukrzycę ciężarnych i już wiem chyba dlaczego rano miałam taki kiepski wynik. Taką zgagę wczoraj miałam, że nie zjadłam posiłku przed snem ( 2 kanapki powinnam o 22), tylko popiłam mleko, żeby tą zgagę zniwelowaći być może to stąd tak wyszło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tez zycze powodzenia na wizytach:) .... no i czekam na info...

zielona.. dziekuje.. jestem troche przerazona.. niewiem czy mu sie spodoba.. i czy nie bedzie sie bał w nim spac( bo jednak dalej nie udało nam sie wywalczyc wyjecia szczebelków.. on boi sie ze wypadnie.. a tu od połowy łozka nie ma barierki.. pozatym ... jego łozeczko powędruje odrazu do naszej sypalni.. bo bez sensu jest je rozkrecac i skrecac.. i niewiem czy nie bedzie chciał spac w sypialni... kurcze denerwuje sie tym..

ja juz poprasowałam( jakos strasznie duzo mi tych ciuszków wyszło... jednak nic nie bede dokupywac.. bo mam i tak chyba zaduzo.. szok.. )
siedze sobie i pije herbatkę... u nas dzis 0 stopni.. Tomus własnie wrócił z podwórka( był ponad godzinkę.) i udało sie załozyc cieplutkie butki na zimę... mówił ze ciepło mu było.. ( coprawda ubrałam go jak by było -15 ale wiatr silny..)

reklama
panowie od ocieplenia już poszli...mam naadzieję, że już będzie cieplutko:)
Za chwilę idę do łazienki się ogarnąć przed wizytą....już się boję czy dam radę z tym goleniem. Z resztą sie zastanawiam czy w moim stanie będę mogła wejść na "samolot". Już widzę taką scenę weszłam i zejść nie mogę bo tak boli....:):):) teraz się śmieję ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle:)

Ale fajnie u Was że już śnieg macie:) U nas narazie nie ma ale dobrze, bo jeszcze opony nie zmienione....

Do góry