reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A my sobie obiadek robimy z piekarnika dzisiaj :-)
mniam, ja już taka głodna , że szok...

Życzę Wam dziewuszki szybkich powrotów do zdrowia

reklama
Witam kochane!!
B-iala,Gabriella-czyli co,waszym zdaniem lepiej nie brac malego na to usg??lepiej aby ginek tam wszystko sprawdzil dokładnie.... i spokojnie,a moze syn się znudzi szybko i będzie chciał juz iść.
Mnie tez coś przewiało,wczoraj az dzwonilam do ginka co mogę....bo miałam 38 stopni gorączki:-( i dzisiaj rano tez 37 cała głowa mi pęka....tak ze pewnie bedę od czasu do czasu wpadać na bb i Was poczytywać.Dopiero zwlekłam sie z łóżka o 12 stej.
Jeszcze muszę dziś jechać na zakupy bo lodówka pusta :( kupić synowi prezent bo w pon urodzinki ma.
Dobrze ze jutro godzinę dłuzej pośpię....pies na szczęście lata po dworku,więc nie muszę go wyprowadzać..........podwórko duze,a jeszcze brama na pole otwarta to jak chce to sobie lata...a ma parę ha :)

Witam,
pisze od rodzicow, mam wolna chwile to moge dwa slowa skrobnac ;-)
Pogoda super dopisuje, tylko wiatr mnie denerwuje. Boje sie zeby mnie nie przewialo.
Ja jeszcze w tej ciazy nie chorowalam i mam nadzieje, ze tak zostanie.

A wszystkim chorujacym zdrowka zycze!

Przesylam rowniez spoznione zyczenia urodzinowe Ewci i Joasiab :-) Wszystkiego NAJ, NAJ dziewczyny i szczesliwych porodow!!!:-)

Milego weekendu zycze!

Spacerek zaliczony, obiadek zjedzony. Zrobiiłam łososia z pieca. mniam , mniam, niebo w gebie. Piotrus sie zajadał, skubany wie co dobre.
Joasiab na gardełko do psikania zamiast Tantum Verde możesz kupic sobie Hascosept tańszy o połowę.
Jutro na obiadek do rodziców więc moge juz leniuchować, szkoda tylko że nie pospie dłużej bo niestety mały nie wie co to zmiana czasu i dzisiaj obudził nas o 7 czyli jutro pewnie pobudka o 6 :(

a mi tak strasznie szybko zleciało te pół dnia, że szok...:szok:
sprzątanie, obiad u teściów, szukanie po sklepach prezentu na "parapetówkę" dla znajomych, a teraz ciasto piekę :-D - Krówkę :-)
mam chwilkę wolną, bo ciasto w piekarniku...

wieczorem wybieram się na "parapetnik" do znajomych - kupiłam im zestaw kawowy (filiżanki + talerzyki), bo wiem, że takie coś potrzebowali :-) jadę niestety sama, bo mąż już dawno umówił się na pokera u nas w domu:/
a jutro przyjeżdżaja do nas moi rodzice :happy2: już się nie mogę doczekać...

do poźniej... może uda mi się jeszcze tu zajrzeć zanim wybędę z domu...

My za niedługo idziemy na autobus, jedziemy do tej teściowej :-)
może coś fajnego dla nas ma do jedzenia :-D

odezwę się dopiero jutro , bo jutro wracamy

więc powrotu do zdrowia chorym i miłego weekendu dla wszystkich styczniówek i ich rodzin :-D

Ja się idę powoli ubierać

Spacerek zaliczony, obiadek zjedzony. Zrobiiłam łososia z pieca. mniam , mniam, niebo w gebie. Piotrus sie zajadał, skubany wie co dobre.
Joasiab na gardełko do psikania zamiast Tantum Verde możesz kupic sobie Hascosept tańszy o połowę.
Jutro na obiadek do rodziców więc moge juz leniuchować, szkoda tylko że nie pospie dłużej bo niestety mały nie wie co to zmiana czasu i dzisiaj obudził nas o 7 czyli jutro pewnie pobudka o 6 :(
widzisz kochana ja jednak polecam zdecydowanie tamtum bo ostatnim razem kupilam hascosept- bo po tanszy i nie pomogl mi;( nA drugi dzion maz jechal specjalnie mi kupic tamtum bo w naszej aptece juz nie bylo. hascosept moze byc dobry na sam poczatek czyli jak lekko cos drapie ale na drugi dzien niestety mi nie pomogl- do dzisiaj lezy prawie cala buteleczka;)

hej kochane, widze ze niektóre z was rozpiera dzis energia, a mnie wrecz przeciwnie... obudzilm sie w nocy o 3 z bólem żołądka i nie mogłam spac, az w końcu zaczełam wymiotowac:-( i tak juz mnie meczyło do rana. Poczułam sie lepiej ok. 12 wiec postanowiłam zjesc bułke z masłem i niestety za jakies 5 minut znów sciskałm sedes:dry:
Teraz niby czuje ie moze ciut lepiej, ale jestem strasznie głodna, bo boje sie ryzykowac z jedzeniem czego kolwiek i cały dzień zyje tylko na wodzie...

reklama
współczuje tego "ściskania się z wc" :-(
Na całe szczęście mi się w ciąży nie zdażyło wymiotować :-)
ale czasem ja leżę na łózku nawet godzinkę po jedzeniu to mi się dźwiga... taki urok ciąży :-) damy radę już tylko 2 m-ce :-)

Dziewczyny co myslicie o cmentarzach dla zwierząt ??? Słyszałam o tym w wiadomościach ;) jestem ciekawa co myslicie o tym?

Do góry