reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

skasowalo mi wrrrrr..........

b_iała - ja też bardzo lubię prasować :-) chociaz ostatnio ciężej mi się zabrać za prasowanko :-)
elfa - jak samopoczucie? lepiej się czujesz? napisz jak się czujesz teraz po wyjściu, czy wszystko wróciło do normy?
weronika - lepiej dmuchać na zimne, jedź na wizytę nawet jesli okaże się że to nic groźnego, taka moja rada!
olandia - odzywaj się częściej, nawet jeśli wydaje Ci się ze nie masz o czym pisać, możesz w takie dni poprostu dyskutować na forum, doradzać innym, wyrażać swoje zdanie, ogólnie uczestniczyć tymbardziej, że jestes na forum codzien, czytasz nas, szkoda nie zaklikać.

Czekam na "Majkę", ogladacie może ?

reklama
Witam:-) Ja mam dziś totalnego lenia. Wczoraj byłam w pracy cały dzień i wieczorem czułam się jak połamana, wszystkie kości czułam:sorry2: Dlatego dziś odpoczynek:tak: Im jestem wyżej w ciąży tym mniej sił i nawet coraz mniej na bb piszę ale to pewnie praca wysysa ze mnie wszystkie siły. Musze poszukać ciekawego serialu do oglądania. Niedawno skończyłam oglądać "Chirurgów". Może znacie serial godny polecenia?

bry :)
nazbieralo sie tego troche od rana, ja dzisiaj mialam taki ponad 3 godzinny spacer z moim bratem i jego synkiem. miska sie wyszalala z mlodym wiec powinna spac w nocy bez problemow.

dziewczyny mam pytanie potrzebuje zasw o zarobkach czy da mi to pracodawca czy zus bo od czerwca jestem na L4.

Dziewczyny a czy wy sie moze bardziej pocicie w ciazy?Ja bylam dzisiaj u lekarza i mu powiedzialam ze Ja mam z tym duzy problem ale on twierdzi ze nic mi na to dac nie moze bo wszystko do dziecka wnika.Ale Ja mam naprawde duzy problem JA sie nie poce leje sie ze mnie az dzisiaj udowodnilam mezowi poszedl ze mna do lekarza szlismy wolno a JA woda ciekla mi po twarzy.Starsznie mnie to krepuje i mnie meczy.Bo Ja nie poce sie tylko topie serio umyje glowe uloze wlosy ide zaprowadzic syna do przedszkola i w autobusie wszyscy sie patrza bo mi pot splywa po twarzy uszach wlosy cale mokre pod spodem no nie umiem tego dokladnie opisac ale kark pachy rece na zgieciach cala jestem mokra mam z tym olbrzymi problem.Myslicie ze to przez hormony?

Dziewczyny a czy wy sie moze bardziej pocicie w ciazy?Ja bylam dzisiaj u lekarza i mu powiedzialam ze Ja mam z tym duzy problem ale on twierdzi ze nic mi na to dac nie moze bo wszystko do dziecka wnika.Ale Ja mam naprawde duzy problem JA sie nie poce leje sie ze mnie az dzisiaj udowodnilam mezowi poszedl ze mna do lekarza szlismy wolno a JA woda ciekla mi po twarzy.Starsznie mnie to krepuje i mnie meczy.Bo Ja nie poce sie tylko topie serio umyje glowe uloze wlosy ide zaprowadzic syna do przedszkola i w autobusie wszyscy sie patrza bo mi pot splywa po twarzy uszach wlosy cale mokre pod spodem no nie umiem tego dokladnie opisac ale kark pachy rece na zgieciach cala jestem mokra mam z tym olbrzymi problem.Myslicie ze to przez hormony?

Wiesz co pewnie tak, jednym dziewczynom włosy wypadają inne się pocą, ja zawsze miałam nad potliwość nawet w zimie było mi za ciepło i cała mokra chodziłam, znam to uczucie nic przyjemnego :-(

bry :)
nazbieralo sie tego troche od rana, ja dzisiaj mialam taki ponad 3 godzinny spacer z moim bratem i jego synkiem. miska sie wyszalala z mlodym wiec powinna spac w nocy bez problemow.

dziewczyny mam pytanie potrzebuje zasw o zarobkach czy da mi to pracodawca czy zus bo od czerwca jestem na L4.

mi dał zaświadczenie mój pracodawca.

Ja raczej nie mam z tym problemów. Ale może to faktycznie od hormonów...

A u mnie była kolezanka. Idę robić Wikuni kolacyjkę, potem kąpanko i spanko :)

reklama
Do góry