reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
ja już jestem. Pojechałam na pocztę później do Ikei po te świeczki i wydałam jedyne 70 zl....ale świeczki na wieczór są i klimat będzie:)muszę się położyć bo brzuch mnie znowu pobolewa.

Faworki mniam, mniam...ja zrobiłam karpatkę z gotowców:)

zielona - czy zamówiłas juz te mebelki.. bo ja kurcze weszłam w allegro i w wyszukiwarke wpisałam smile.. o wyszło sporo sprzedawców.. a ceny to sie rózniły bardzo! kurcze nawet prawie 100 na meblku.. ja jeszcze nie licytowałam ... bo nie mam PLN

dziewczynki my tu z cukrem walczymy hehe a wy faworki.. karpatki... az slina na klawiature kapac zaczyna:)

Hej!
Czytam Was regularnie ale nie pisze bo jakos mam wrazenie ze nic sie u mnie nie dzieje.
Rodzice byli ale pojachali i smutno mi:(
Oprocz tego bola mnie plecy i zebra i coraz bardziej jestem ociezala- i marudze :)
Z zakupow jeszcze nic nie mam ale zaczynam o tym myslec.
Milego dnia

Dziewuszki a czy mialyscie moze tak jak ja ze po wizycie i badaniu przez gin plamilyscie bo ja troszke plamie i sie denerwuje lekarz powiedzial ze nie mam sie martwic narazie i czekac do jutra bo powinnoprzejsc ale i tak mam stresa jak nie wiem jeszcze mam te lozysko nisko osadzone i przy tym moga wystapic krwawienia i jest to grozne i nie wiem czy jak maz wroci jechac do szpitala czy czekac do jutra jakbyscie zrobily?? To jest 24tydzi 3 dzien ciazy

Ja krwawiłam po wizycie u lekarza ale to było jakoś w 11 tygodniu ciąży. A ponieważ mam za sobą poronienie to ja z żadnymi plamieniami czy krwawieniami nie czekam tylko pędzę prosto do szpitala. Wtedy to być może kosmówka była nisko osadzona i stąd to krwawienie po badaniu. Teraz łożysko jest dobrze umiejscowione i nic takiego się nie dzieje.

reklama
Do góry