reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć dziewczynki. Czuję się jak zwykle fatalnie. Idę się zdrzemnąć bo jestem nie do życia. Ciągle sobie powtarzam, że jeszcze trochę i musi to przejść...

galwaygirl - Witam Cię serdecznie w naszym gronie :)

reklama
joasiab- jeśli chodzi o Istebną to byłam tam dosyć dawno temu ale miło wspominam.

Maleństwo- bardzo Ci współczuję ...https://www.babyboom.pl/forum/members/galwaygirl-77410.html

Galwaygirl- Witam :)

U mnie dzisiaj bardzo wietrznie, ogólnie pogoda się jakoś zepsuła...Powoli odliczam dni do kolejnej wizyty :) Czuje się w miarę ok dzisiaj na siłę starałam się dłużej pospać bo czułam że jak wstanę to może być niemiła niespodzianka :-D

Hej dziewczyny
ja też dzisiaj jakoś nie najlepiej się czuję. Brzuch mnie strasznie "ciągnie" i coś potwornie kuje z lewej strony. Planowałam dziś trochę posprzątać mieszkanie, a chyba trzeba będzie poleżeć.

Monia86
myślę, że nie powinnaś się tym martwić. Na początku ciąży takie zawirowania wagowe jeszcze mogą się zdarzyć. Wystarczy mieć przez kilka dni mdłości i jadłowstręt. Widzę, że reprezentujemy ten sam region Polski. :-) Zapraszam na wątek lublinianek.

Dziewczyny ja położyłam się na chwilkę po sniadanku w łaśnie się obudziłam. Tzn mąż mnie telefonem obudził :) Idę kupić kalafior do zupy i trzeba za jakiś obid się zabierać.

Dziewczyny ja położyłam się na chwilkę po sniadanku w łaśnie się obudziłam. Tzn mąż mnie telefonem obudził :) Idę kupić kalafior do zupy i trzeba za jakiś obid się zabierać.
ja też tak miałam. Położyłam się na chwilę o 11, wydawało mi się, że wcale nie zasnęłam. Tymczasem przed chwilą zadzwoniła do mnie koleżanka i jestem w szoku bo gdzieś uciekło mi 1,5 godziny. :szok: Ta bezproblemowość w zasypianiu mnie przeraża. Muszę chyba zacząć nastawiać budzi bo jak tak dalej pójdzie to kiedyś w końcu zaśpię i Fifcia z przedszkola nie odbiorę. :sorry:

A dziękuję za zaproszenie, już tam byłam ale tylko czytałam, może zacznę się udzielać.
Szkoda, że tylko dwie nas jest z lubelszczyzny.
Dziewczyny jak zrobić, aby zacytować dwa cytaty w jednym poście, bo nie moge do tego dojść a dwa razy to tak głupio pisać i miejsce zajmować.
Monia musisz kliknąć w ten ostatni znaczek po prawej stronie. Nie w cytuj tylko w ten po jego prawej stronie, wtedy będziesz mogła cytować wiele postów.

Hej Kobietki
Mam na imię Magda, czekamy na swoją pierwszą Kruszynkę, która ma się pojawić na tym świecie 20 stycznia. Ciekawe, czy są tu jakieś Panie, które mieszkają i planują poród za granicą, bo ja jestem w Irlandii i tu planujemy poród.
Współczuję tym, które męczą poranne mdłości, mnie póki co ta nieprzyjemna strona ciąży omija, jestem tylko bardziej zmęczona i ten ból piersi, ale jak tak dalej pójdzie, to tylko nosić Maleństwo pod serduszkiem.
Oby do stycznia

Ja teraz studiuje w Angli i tu bede rodzic. To tez moje pierwsze.

reklama
Krokodylek witaj wśród nas :) Napisz cos o sobie :)

A ja już zjadłam :) Kalafiorowa pierwsza klasa :) mniam mniam

To zaczne od tego, ze ja wczoraj raczylam sie fasolka z bulka tarta wlasnie :p heheh
a poza tym to czekamy na drugie dziecko, mieszkamy w wawie i wlasnie siedze w pracy... poza tym to chyba jestem weteranka (tak mysle) bo stuknie mi 37 lat w tym roku:szok:

Do góry