reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

:-Dczesc laseczki :-D:-D No normalnie jak ja tutaj wchodze to juz mam stracha, ze was nie nadrobie haha normalnie trzeba tutaj jakies limity puscic;-):-D:-D

Na poczatek GRATULACJE DLA NOWYCH PRZYSZLYCH MAMUSIEK :-D:-D

aga bb tak mi przykro, ze Twoj synus tak strasznie z ta temperatura musi sie nameczyc:-( mam nadzieje tylko, ze moze jest juz cos lepiej ale naprawde goraczkuje strasznie...i najgorsza jest ta bezradnosc jak dziecko tak cierpi ajjj...Trzymajcie sie cieplusio i ucaluj synusia od nas!!!!! Daj znac jak sie czuje!!!!

feline30 u mnie miedzy dzieciaczkami jest rowny rok roznicy;-) Ja jestem tego pewna, ze sobie dasz rade i to zobaczysy, ze bez problemu;-) wiadomo stres bedzie ale tylko na poczatku bo trzeba bedze sobie dzien rozplanowac inaczej i wogole wszystko ale wiadomo najwazniejsze jest to by nikt sie niepoczul pokrzywdzony;-):-D Czasem to sie najlepiej rozdwoic haha Ale bedzie dobrze...ja np. jestem tutaj sam jak palec i na poczatku z takimi maluszkami bylo mi bardzo ciezko i na nikogo w razie czego niemam co liczc bo rodzinka daleko, a swoja droga i dzieci chore mamy :-( wiec to juz calkiem stres ale wszystko da sie jakos zorganizowac;-) :happy2: a to juz powod do dumy haha
A o miosc naprawde sie nie martwcie ona przychodzi sama i wszystko staje sie jasne:-D:-D

joasiab no to witaj w klubie z takimi dolegliwosciami;-) Mam nadziej, ze z tymi plamieniami bedzie u Ciebie wszystko dobrze:tak::happy2: Ale puki mozesz to duuuuzo odpoczwaj:-D
A co do ospy oby to jednak nie bylo to:no: niech idzie precz:tak:

kasiulek85 no to oby Twoje marzenie co do plci sie spelnilo albo bedzie jeszcze cudniejsza niespodzianeczka :-D:-D A co do ciazy to mnie ma regolz z objawami ja swoje dwie mialam identzko i prosze jest i chlopczy, i dziewczynka;-):-D

elfa75 to ostatnia miesiaczke mialas dokladnie tak jak ja;-)...Ja ide dopiero na wizyte we wtorek wiec cos wiecej moze bede mogla Ci powiedziec...bo jak juz pisalam to niemam pojecia, a szkoda:-(

A ja dopiero teraz po calym dniu sobie siadlam i juz czuje, ze jak dzeci spac poloze to sie z bolu krzyza bede zwijac:no: Ale dzis sie tak wystraszylam w busie bo tak mi sie niedobrze zrobilo...w pierwszej chwili myslalam, ze moze przez to, ze w domu zjesc niezdazylam, a do tego stres z dziecmi jak zwykle przed wyjsciem by zdazyc...wiec zaraz zabralam sie za jablko i potem bulke kupilam i nic do teraz mnie mdli:no::no: Ja niewiem jak sie ten koszmar znowu zacznie z wymiotami... bo ja musze tak dlugo do szkoly dojezdzac bo az 40min w jedna strone:eek: i niewiem co ja zrobie jak sie zacznie na calego, a musze jezdzic normalnie strach sie bac:no: Modle sie by tylko dzis tak bylo, a jutro juz ok;-) A juz sie cieszylam, ze moze tym razem mnie ominie bo calkiem inaczej od samego poczatku ta ciaze przechodze :cool2:...ale cos mam czarne mysli:no:

wogole przepraszam Was za pisownie ale niemam w tym laptopie polskiej klawiatury:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
To znowu ja :)
Mój Jaś dziś wszędzie jeździ swoim nowym samochodem i cieszy się jego pyknięciami, a mi aż głowa pęka :)

Dominika81 -> Jaś jest z 6 marca, to super bliska data, prawda? a na kiedy masz termin styczniowy?

feline - to witam w klubie, ja poprzednio pracowałam do końca 7 miesiaca i nie uważam dzis, ze to był dobry pomysł, na koniec miałam poważne problemy z kręgosłupem, a w pracy i tak nikt nie pamięta, że byłam tak długo.

Karolcia1125 -> mówisz, że trzeba sie będzie rozdwoić... no tego sobie jeszcze nie wyobrazam!

Idę na Teletubisie :)

Karolcia cieawa jestem co zobaczysz na USG we wtorek, trzymam kciuki aby biło juz serducho ;)

Co do wymiotów, tez sie boje o dojazdy do pracy autobusem po dzisiejszych rannych uściskac z muszlą zwłaszcza :/

Nadrabiam zaległości i czytam od początku forum :))
Tak tak trzymajmy kciuki za to żeby SłOnkO Nam zaświeciło :))))

Elfa75 moim skromnym zdaniem jeszcze nie jesteś w 6 tygodniu, bo ja w 6 tygoniu na poczatku miałam USG i słyszałam puls dzidzi. Pewnie masz gdzieś 3-4 tydzień więc poczekaj jeszcze z 2 tygodnie i udaj się na USG. Bo ja ostatni okres miałam 25 marca i mam teraz 7 tydzień ciąży. Troszkę cierpliwości :) Napewno wszystko bedzie ok :) Trzymam kciuki :))

Ja byłam dzisiaj potwierdzić swoją ciążę. Termin mam na 23 stycznia, kolejna wizyta 7 czerwca. Już nie mogę się jej doczekać... :D

sic1982 ja już trzymam kciuki!:-) mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze i po Twojej myśli:-)

Dziewczyny a Wy tak regularnie codziennie odczuwacie mdłości i wymiotujecie? Nie zazdroszczę zwłaszcza przy pracy i tych autobusach, o których piszecie. Ja na szczęście jeszcze nie mam żadnych uciążliwych dolegliwości. Może też tak bardzo tego nie odczuwam, bo mogę teraz być w domu. Przy takich porannych wyjściach pewnie gorzej wszystko się znosi. W każdym razie to przecież tylko przejściowe i oby u Was szybko minęło i zbytnio nie dokuczało :tak:

Pozdrawiam i życzę dobrej nocki! :-)

reklama
:-D cześć wszystkim pocichu zapytam czy przyjmiecie mnie do swojego grona :rofl:. długo się staraliśmy o naszą fasolkę ( uf i udało się dopiero w 6 cyklu ) termin mam na 17 stycznia , ale czy tak będzie okaże się .

Do góry