reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

:-D cześć wszystkim pocichu zapytam czy przyjmiecie mnie do swojego grona :rofl:. długo się staraliśmy o naszą fasolkę ( uf i udało się dopiero w 6 cyklu ) termin mam na 17 stycznia , ale czy tak będzie okaże się .

Witaj w styczniówkach. Spokojnych 9 miesięcy:)

Jakaś cisza dziś jest na naszym forum? Gdzie się kochane wszsytkie podziałyście?

reklama
Ja również witm wszystkienowe mamusie :)

A moja Wiktoria jednak ma ospę :( Oby łagodnie ją przeszła :(
Ja w sobotę do gina już doczekać się nie mogę. Narazie biorę dopochwowo Luteinę zobaczymy co dalej. Uciekam do tej mojej księżniczki :)

współczuję z tą ospą, my jeszcze nic z tych chorób nie przechodziliśmy, wszystko przed nami. Na razie jesteśmy po okropnej nocy prawie całej przesiedzianej w łazience z małym w wannie z chłodną wodą. Czopki jakoś wolno działają przy 40,5°C...

Ja na razie nie mam na szczęście żadnych mdłości. Może jest jeszcze za wcześnie. Póki co baaardzo chce mi się spać i często chodzę robić siusiu :) Od gina dostałam zwolnienie na razie do następnej wizyty (7.06), więc od dzisiaj siedzę sobie w domu i odpoczywam. Ale za tydzień będę miała przeprowadzkę. Co prawda będę używać tylko wskazującego palca, to i tak jest mała nerwówka, bo męża mam w morzu i sama wszystkiego muszę dopilnować. Ale damy radę :)

Narazie przechodzimy tą ospę spokojnie, ale co jakiś czas pojawia się nowa krosteczka, oby nie było ich wiele :(
Ja dzisiaj jestem bardzo zmęczona i najchętniej położyłabym się spać ale niestety przy chorym dziecku to nie bardzo...

Aga od czego twój maluszek ma taką gorączkę??

współczuję z tą ospą, my jeszcze nic z tych chorób nie przechodziliśmy, wszystko przed nami. Na razie jesteśmy po okropnej nocy prawie całej przesiedzianej w łazience z małym w wannie z chłodną wodą. Czopki jakoś wolno działają przy 40,5°C...

Współczuje kochana!!! Aż serce się kroi patrząc na takiego cierpiącego maluszka...
Oby szybko mu wyszły te ząbale i wszystko wróciło do normalności.

Thinin ja tez mam prawie rocznego synusia i tez jestem z Torunia.
Wreszcie zrobiła się u nas ładna pogoda i temp. 23C :szok: no i spacerek zaliczony.
Ja jeszcze karmię piersia i muszę tego mojego bąka juz odzwyczaić ale ten za cholere nie chce mleka modyfikowanego. Ciężka przeprawa przede mną.
Jutro pierwsza wizyta u gina i zobacze te moje drugie maleństwo. tez mnie przeraża mysl jak ja sobie poradzę z dwójką maluchów i zastanawiam się czy nie kupić wózka jeden za drugim.

Narazie przechodzimy tą ospę spokojnie, ale co jakiś czas pojawia się nowa krosteczka, oby nie było ich wiele :(
Ja dzisiaj jestem bardzo zmęczona i najchętniej położyłabym się spać ale niestety przy chorym dziecku to nie bardzo...

Aga od czego twój maluszek ma taką gorączkę??

zeby. za kazdym razem wychodzi po kilka na raz i jest sajgon. no ale teraz jest najgorzej, do tej pory bylo max do 39 stopni

Thinin ja tez mam prawie rocznego synusia i tez jestem z Torunia.
Wreszcie zrobiła się u nas ładna pogoda i temp. 23C :szok: no i spacerek zaliczony.
Ja jeszcze karmię piersia i muszę tego mojego bąka juz odzwyczaić ale ten za cholere nie chce mleka modyfikowanego. Ciężka przeprawa przede mną.
Jutro pierwsza wizyta u gina i zobacze te moje drugie maleństwo. tez mnie przeraża mysl jak ja sobie poradzę z dwójką maluchów i zastanawiam się czy nie kupić wózka jeden za drugim.

tez mam ten problem, sprobuj moze z kaszka, u nas jakos zadzialalo, chociaz jeszcze z piersi ciagnie, to czasem z laski kaszke tez wypije

Ostatnio edytowane przez moderatora:
blondi84 zapoznaj sie z naszym forum od pierwszej strony tego watku a zrozumiesz co Kasia miala na mysli.

Poczytałam sobie!!!! ....ale miałam lekture wczoraj do późnej nocy i dziś od południa :p
jestem w szoku, że takie sytuacje mogą się zdarzać, co to komu daje za radość z udawania kogoś.
Tak czy inaczej Karolcia1125 tak broniła tamtej dziewczyny a na mnie nalatuje choc nic jeszcze o mnie nie wie.
Miałam pecha że taka ksywę sobie zrobiłam ale mam blond włoski wiec taka ksywa sama mi się nasunęła, tak to jest jak się nie czyta forum od początku tylko kilka stron ... mam za swoje!
WYJAŚNIE DLACZEGO WOGÓLE TU WESZŁAM! W kwietniu w zeszłym roku rodziła moja psiapsiółka i ona nalezała do kwietnióweczek i jak się widziałyśmy wspominała mi o takim forum, ona jest z Rybnika a ja z Zawiercia więc 100 km nas dzieli.( nie chcę zbyt wiele tu ujawniać bo jakby tu zajrzała to może coś wywnioskować a jeszcze nic nie wie bo telefonicznie nie chcę przekazywać takich wiesc a my sie widzimy z trzy razy do roku) Więc jak sie dowiedzialam, że jestem w ciąży i jeszcze L4 to z nudów zaczęłam serfować, tymbardziej ze narazie nie moge sprzatać za duzo.
Mam nadzieje, że zaczniecie normalnie mnie traktować, a może zmienie tego nicka, żeby nie raził WAS :)) da sie zmienic nIcka?

reklama
zielona2909;

Moja koleżanka ma dwoje dzieci i różnica wieku jest niewielka chyba 18 miesięcy. Jak urodziła drugiego dzieciaczka to kupiła właśnie taki wózek jeden za drugim. Wg. mnie to jest rewelacyjne rozwiązanie, nie zajmuje dużo miejsca tzn. nie jest szeroki a jednocześnie jest podwójny.

Do góry