reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Moncia- dziewczyny maja racje, zjady, to z braku witamin sie robia. Pojedz troche owoców, cytrusowe tez pomagają i właśnie wit. B

Klaudoos- nie mam pojecia czy mozna jesc tatar po urodzeniu, wydaje mi sie ze nie...

A ja teraz mam fazy na mleko, masakryczne, pochłaniam nabiał tonami...

Ribi - powodzenia na wizycie, i to ja pisalam o X-landerze, myslałam o XT albo wlasnie XA, ale wlasnie musze poczytac opinie w necie o nich:)

Ostatnia edycja:
reklama
klaudoos ja też kocham tatar!! mogłabym jeść go non stop:) ale jeszcze dłuuugo sobie nie pojem:) też mam fazę na kakao co rano sobie robię:) a mi jakos dzisiaj nie dobrze, może to po tej luteinie? w ogóle nie mam siły nic pisać, tylko czytam , bo nie nadążam za wami:) a my zaraz wyjeżdzamy na mazury, kilka godzin w aucie mnie czeka, ale kupione większe to może będzie wygodniej:) po drodze jeszcze zabieramy brata m z Warszawy także późno w nocy będziemy..tak więc pozdrawiam was serdecznie, nie wiem kiedy się odezwę :):* dbajcie o siebie i maluszki! pa.

Klaudoos-Ja tez uwielbiam tatar....,jak się karmi piersią to lepiej nie jeść....juz mi slinka cieknie na samą mysl...ech jaki s czas temu robiłam męzusiowi bo miał wielką ochotę,ale i dylemat bo jak ja nie mogę to on nie zje....no ale mu zrobiłam,a sama wcinałam kanapki z nutella i nie bylo mi az tak smutno.
Ribi-Jezeli chodzi o wyglad warg,to ja tez mam takie wszystko nabrzmiale ,,jak jedna wielka gigantyczna buła:)Pytałam sie gina to powiedział ze to normalne w ciązy i nie ma nic do niepokoju.
Tysia-Udanego wyjazdu

A ja już się żegnam chyba na dzisiaj. Zmęczona jestem na maxa. Idę wykąpać Wiki i potem będę tv oglądać. Miłego wieczorku wam życzę.

A mój m dzisiaj kupił maść na odparzenia dla Tomcia, smoczek, smoczki do butelek, maść na obolałe brodawki, spirytus salicynowy. A resztę kosmetyków po weekendzie kupimy i dla mnie rzeczy do szpitala. We wtorek zamówię wózek i w czwartek już u mnie będzie SUPER :) No i chyba będę mieć wszystko :) Jeszcze czekam na rzeczy od mamy :) i zacznę prać wszystko.

zjadłam 2 miseczki mleka z lanymi kluskami... normalnie jakaś faza na nabiał :-D
a zaraz idę do sąsiadki na herbatkę migdałową...

dziękuję dziewczynki za rady... małżon kupił mi mandarynki i pomarańcze i będę je wcinać na tego zajada:-) wit B raczej dodatkowo nie będę przyjmować, bo biorę już kompleks witamin dla ciężarówek i tam tez jest ta witaminka. Ale smaruję Sudokremem i może przejdzie (Szymonek jeszcze w brzuszku, a ja już mu podbieram jego kosmetyki :-D )...

klaudoos - ja też lubię tatara, ale wydaje mi się, że zacznę go znów jeść jak skończę karmić bobaska piersią... generalnie nie wiem, czy można zaraz po porodzie jeść...

Hejka kochane. Ale mnie zgaga męczy po czekoladzie....
Właśnie rodzice i siostra pojechali do domku, znajomi podzwonili z życzeniami. Za chwilę wieczorynka i dziewczyny pójdą spać. M. pojedzie do pracy...
Mamcia mi zrobiła niespodziankę - moją ulubioną roladę z sosem chrzanowym ,aż się boję bo już mam zgagę a po tym sosie to chyba umrę...
No i oczywiście nikt nie wiedział co mi kupić więc dostałam kasę. Zaraz sobie zamówię dla małego butelkę i smoczki bo mam upatrzone a już cienko staliśmy i nie zamawiałam z tej wypłaty nic więcej :)

Serdecznie wszystkim dziękuję za życzonka :)

Ewcia - to ty dziś urodzinki świętujesz? WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!! no i oczywiście zdrowego synka :)
Ja tak na BB teraz od czasu do czasu - dziennie coś do załatwiania jest, więc do południa jeżdzimy a potem odpoczywam resztę dnia.
Byłam dziś na wizycie. Wszystko jest w porządku. Dzidzia nadal jest malutka ale termin pozostał na 02.01. Najważniejsze że dzielna moja córcia jest zdrowa, bije jej serduszko i już tylko dwa miesiące oczekiwania pozostały :)

reklama
monciaa- ja mialam jakies 2 tyg temu faze na mleko i kakao!!! pilam litrami i nawet piszczele przestaly mnie bolec. teraz mam zbadac poziom wapna? moja endokrynolog mi zalecila.

mi na zajady pomagal zawsze tatar, ale teraz moge zapomniec:(
a czy wiecie czy tatar po ciazy mozna jesc? czy jeszcze nie? tak za mna chodzi ze masakra!!
a ja tatara jem i w ciazy bo toksoplazmoze przechodziłam.... w sumie jak karmiłam Tomka to tez troszkę jadłam.. no wiadomo ze nie duzo.. ale jak wszystko z umiarem...
damqelle a własnie ty juz czujesz sie troszkę lepiej?? ( a juz wiem :) doczytalam wyzej:)

a ja witam sie wieczorekiem.. ale tylko na chwilke.. pizza sie udała... pół ciasta oddałam dla sąsiadki... hihi jakos duze urosło a drugiej nie chciało mi sie robic:) wiec zaniosłam jej prawie gotowca.. tylko wstawic i upiec:) ... mój M wyruszły juz na basen.. a TOmek kąpie sie z babcią... i jest dzis straszny spał tylko 1.5 godziny a dla niego to duzo za mało... jeden wieki płacz... juz nie moge sie doczekac az zasnie i bedzie błoga cisza... ja dzis planuje relaks w wannie jak co czwartek.. maseczkę.. swieczki.. eh... powiem wam ze ja w sumie nie zauwarzyłam u siebie jakis zgrubien na warach... ale w sumie niezabardzo mam jak sie im przyjdzec:p
lec do wanny :) miłego wieczorku brzuchatki :)

Ostatnia edycja:
Do góry