reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Dziewczyny na chwilę się położyłam a tutaj taka produkcja....:) Zwaliło mnie z nóg więc poszłam pospać 2 godzinki i nie miałam ochoty wstać. Coś mi brzuch stwardniał....
Wiecie dziś dopiero zauważyłam jak się przygotowywałam do gina (czyt. goliłam krocze) poszulam że mam takie jakby napuchnięte wargi sromowe....tak w polowie już robi się taki wzgurek....jestem zaskoczona. Swoją drogą boli mnie krocze tak jakbym była po stosunku...ale to chyba normalne-macica się rozszerza.

klaudoos ja do tej pory dostawałam normalną pensję mimo L-4 i mam nadzieję, że teraz też dostanę bez zmian....Nie wiem od czego to zależy...
damquell Ty nam tutaj nie kracz, że się wcześniej rozpakujesz...trzymaj nogi razem
fogia może masz jakąś dobrą przyjaciólkę i poproś ją o pomoc tak jest łatwiej
blondi ja od samego początku myślę o x-landerze...dużo moich znajomych go chwali. Nad jakim modelem myślałaś? Jeśli chodzi o 3 kolowiec to ja też chcialam,ale moja sąsiadka ma i mówi, że trochę mało zwrotny jest. Więc ja napewno będę brała 4kołowy.
Uciekam z piesem i do lekarza.

a mi się przysnęło :-D
blondi - poszperałam w internecie, że na tego zajada dobra jest właśnie maść cynkowa, a ponieważ mam w domu sudokrem, który jest na bazie cynku to podebrałam troszeczkę bobaskowi :-) czytałam, że opryszczka jest niezbyt dobra w ciąży, ale zajady są przy osłabieniu organizmu i zdarzaja się przy anemii - a ja właśnie ją mam... ale juz popijam soczek z buraczków :-)

a mi się przysnęło :-D
blondi - poszperałam w internecie, że na tego zajada dobra jest właśnie maść cynkowa, a ponieważ mam w domu sudokrem, który jest na bazie cynku to podebrałam troszeczkę bobaskowi :-) czytałam, że opryszczka jest niezbyt dobra w ciąży, ale zajady są przy osłabieniu organizmu i zdarzaja się przy anemii - a ja właśnie ją mam... ale juz popijam soczek z buraczków :-)
No to super, życzę żeby Ci szybko zszedł zajadł, heh pomyliłam widocznie z opryszczką, wiedziałam tykko, że takie wypryski są niebezpieczne. Dobrze, że Ty masz tylko zajad i jest przy anemi normalny :-) trzymam kciuki żeby zniknąl szybko :-)

Ribi - ja o wózki nie pytałam, ale pewnie w tym nadmiarze pisania musiałas mnie z kims pomylić :-)

Lecę dziewczyny na Szkołę Rodzenia bo za 25 min się zaczyna :-)
do zaklikania:-)

monciaa-podobno na zajady dobra jest również witamina B.

oj mi tez się przysnęło,az dzieciaki musiały czekac na obiadek:tak:
coś i mnie brzuszek boli,chyba znów się położę...

ticker.php

I ja slyszalam ze opryszczka jest niebezpieczna a zajady to tak jak mowicie- brak jakis witamin. Zmykam i ja - na gimnastyke :) moze uda mi sie jeszcze zajrzec wieczorkiem.

a mi się zachciało lanych kluseczek z mlekiem :-) chyba organizm dopomina się o wapń i białko :-)
idę robić...

do później brzuchatki...

reklama
monciaa- ja mialam jakies 2 tyg temu faze na mleko i kakao!!! pilam litrami i nawet piszczele przestaly mnie bolec. teraz mam zbadac poziom wapna? moja endokrynolog mi zalecila.

mi na zajady pomagal zawsze tatar, ale teraz moge zapomniec:(
a czy wiecie czy tatar po ciazy mozna jesc? czy jeszcze nie? tak za mna chodzi ze masakra!!

Do góry