reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam,
ja jakas nie do zycia jestem... ledwo zipie, ale w sumie to nie wiem dlaczego, bo sie wyspalam.
Weny do pisania brak, ale staram sie Was na biezaco czytac, zeby zaleglosci nie miec ;).

Zycze zdrowka wszystkim chorujacym!

Gratuluje udanych wizyt :-)

Ja mam dzisiaj wizyte, ale dopeiro o 20.30, wiec jeszcze caly dzien przede mna. Ciekawe czy usg dzisiaj bede miala, bo nie mam na kazdej wizycie.

Milego dnia zycze i duzo sily :-)

reklama
Ja mam wizytę w czwartek, dzisiaj zrobiłam badania i trochę się martwię o wyniki. Ale zobaczymy jutro ;)
Wskoczyłam do lidla - i kupiłam ostatnią mega-paczkę papmpersów za 39 zł. Ostatnią 2 - bo innych rozmiarów było dużo :)

damqelle to trzymam kciuki za wyniki!

Wlasnie tez czytalam gdzies o tej promocji pampersow w Lidlu , kurcze musze sie wybrac , ciekawe czy beda jeszcze 2-ki ;)

Dziewczyny ja mam taki mini poradnik Pawla Zawitkowskiego /jeszcze z poprzedniej ciazy/ w pdf-ie , sa tam zdjecia jak trzymac i nosic malucha itp Jesli ktos nie ma, a jest zainteresowany to moge wyslac na maila , moze sie przydac glownie pierworodkom ;)

Ariska to super że masz coś na chrzciny - takie ciuszki są dość drogie

Klaudoos twojemu chłopu się nadaje porządne walnięcie w głowę chyba!! :no:Co za facet....
ale nie daj się mu , bo ja on widzi , że ma nad Tobą przewagę psychiczną to może lubi to wykorzystywać

Madlen
powodzenia na wizycie

Ja wstałam w miarę wyspana, a że pogoda nie najgorsza dzisiaj to może się gdzieś wybiorę :-)

Na razie się wybieram nakarmić mojego małego....:tak:

e tam dziewczyny... face to inny gatunek czlowieka wiec włączam na luz, tylko czasem bym tak chciala zeby odrobinke mi pomogl!

ja poprosze madlen k.poskrobek@gmail.com

ja dostalam info ze dostaniemy do sypialni kolyske uzywana- od rodzicow- wiec od kolezanki nie odkupuje.. a bedzie to taka:
1290318225.jpg

Czesc dziewczyny,
ja po kolejnej kiepskiej nocy...plecy bolą, jak z boku na bok sie przewracam to brzuch boli, znwu od 6 rano d 8 nie spalam...masakra jakaś:-( a na dodatek od wczoraj boli mnie żoladek, jakos pechowo zacząl mi sie ten tydzien:-(

Tysia to super :-)
dobrze, ze wszystko w porządku

Mi się też brzuch napina, mam takie ciągnięcie na dole czasem uciążliwe jest...
ale i tak najgorsze jest spanie i ból kręgosłupa :-(

no własnie claudia ja mam to samo...jak brzuch mi sie napina to tak bolaco:-(

marta 70 kochana a ten polprazol to jest stricte na zgagę? Wiesz mi lekarz mówił o rennie....mam już dosyć...ostatnio manti spróbowałam i jest dobre bo takie bardziej miętowe. Niestety domowe sposoby już nie pomagają(oczywiście zależy od dnia)

ribi ja tez juz na to rennie patrzec nie moge..teraz biore owocowe ale nastepne kupie chyba mietowe...a jak mleko wypije to potem mi niedobrze...gdzie ja uwielbiam mleko i zawsze duzo piłam ale chyba juz za duzo i organizm sie buntuje....

klaudoss super ta kołyska bardzo ładna:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry