reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

kochana najpierw klikasz na czyjs suwaczek i wyskakuje ci strona na ktorej go sobie robisz wybierasz tlo i wskaznik i tworzysz sowaczek potem pokazuje ci sie kod ktory kopijesz i wpsujesz w sygnature jak jejsc w sygnature: klikasz moj profil potem u gory calkiem klikasz panel kontrolny potem z lewej strony szukasz edytuj sygnature i tak w okienko wklejasz skopiowany kod sowaczka klikasz zapisz zmiany i gotowe

kochana nawet tu cie przywialo ;-)

oj ciezaroweczka bedziesz konkretna ;-) moja mala miala 4330 jak sie urodzila ale ja mialam cesarke

a czemu czekasz na @ niechcesz byc w ciazy??? skoro sa 2 kreski to juz na nia nieczekaj pamietaj ze psychika potrafi baaardzo wiele i bardzo mocno wplynac na organizm

no patrz.. a ja mojego klocuszka silami natury rodzilam.....

reklama
witajcie:)

GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUS ktore ujzaly 2 kreski!!:tak::tak::tak:

Mam prosbie bo widze ze duzo nas sie zapisuje i cche stworzyc juz liste nasza...a poszperalam w innych watkach i cche sie tym zjac...

Prosze dziewczynki napiszcie do mnie na PRIV wiadomosc:

imie,wiek data porodu(imiona dzieci) jesli juz macie jakies tamw glowach ustalone i co te ktore maja juz swe skarby imie skarba i wiek..(np Kuba,12.02.2009)

oczywiscie nikogo don niczego nie zmuszam

Moze sie troszke zadze ale chce by nasz watek byl fajjowy...i wytrwal tak az do STycznia 2011 i tez po styczniu....

A u mnie powiedzilam rodzice o ciazy jak pisalam...i troszke mnie wkurza tesciowa ale coz..takie zycie...wyszla z przkeonaniem to MOJA ciaza i moje dziecko...hehe

a dzisaj nie ejstemw pracy bo mdli mnie i wymiotuje....ehhh:(

Witajcie nowe przyszłe mamusie:-) super że na coraz więcej bedziemy mogły sobie plotkawac i wymieniać sie doświadczeniami:-)
A u mnie powiedzilam rodzice o ciazy jak pisalam...i troszke mnie wkurza tesciowa ale coz..takie zycie...wyszla z przkeonaniem to MOJA ciaza i moje dziecko...hehe

My narazie powiedzieliśmy tylko moim rodzicom,teściom i reszcie rodziny pochwalimy sie jak zobaczymy na usg bijace serduszko:-).
Ja dzis czuje sie tak sobie...boli mnie jak na okres...troche kluje mnie z boku po prawej stronie podbrzusze i jakoś mi to pradkuje na noge bo tez mnie boli...zwykle jak miałam okres to uda mnie strasznie boli...jakoś ten boł tak przechodzil mi tez na nogi:-(
Martwie sie czy wszytsko jest dobrze i czy to nie znaczy nic zlego...a Wy kochane jak sie czujecie??moze te moje bóle sa normalne.
Na wizyte ide dopiero za tydzień więc musze sie uzbroic w cierpliwość...jestem ciekawa jak to wszytsko bdzie wyglądac bo to moja pierwsza wizyta...wiem tylko ze ginka nie ma usg w gabinecie więc na pewno mi go nie zrobi tylko dopiero wypisze skierowanie.

Życze wszystkim przyszłym mamusiom wszystkiego dobrego, spokojnych 9 miesięcy i łez szczęścia za każdym razem jak zobaczycie maleństwa na monitorze i poczujecie pierwsze ruchy bo to są cudowne odczucia a porodu bardzo lekkiego i szybkiego chociaż jak rodzi się w bólu i długo to bardziej się kocha dziecko. Majoweczka 2010

Witam i gratuluje wszystkim styczniówka Ja czekam do Sierpnia na moją Wiktorię :-) Ale ten czas leci jeszcze nie tak dawno Ja zobaczyłam dwie kreseczki na teście :-)

Blondi
Wow trojaczki i w dodatku masz zaledwie 4 miesięczną dzidzie w domu, życzę Ci jak najwięcej siły, spokoju ducha i jak najmniejszych problemów :-)

no patrz.. a ja mojego klocuszka silami natury rodzilam.....
no jak mnie lekarz zobaczyl na porodowce to powiedzial bedzie duze dziecko bo brzuch mialam ogromny wszyscy gadali ze napewno beda blizniaki i dzieki usg na porodowce mialam cesarke
witajcie:)

GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUS ktore ujzaly 2 kreski!!:tak::tak::tak:

Mam prosbie bo widze ze duzo nas sie zapisuje i cche stworzyc juz liste nasza...a poszperalam w innych watkach i cche sie tym zjac...

Prosze dziewczynki napiszcie do mnie na PRIV wiadomosc:

imie,wiek data porodu(imiona dzieci) jesli juz macie jakies tamw glowach ustalone i co te ktore maja juz swe skarby imie skarba i wiek..(np Kuba,12.02.2009)

oczywiscie nikogo don niczego nie zmuszam

Moze sie troszke zadze ale chce by nasz watek byl fajjowy...i wytrwal tak az do STycznia 2011 i tez po styczniu....

ja jeszcze niemowilam a teciowa bedzie ostatnia osoba ktora sie dowie a czy imiona dla babli mozna ci pozniej doslac bo nawet sie niezastanawialam jeszcze mysle tylko o tym zeby zobaczyc bijace serduszko a wtedy bede najszczesliwsza
Witajcie nowe przyszłe mamusie:-) super że na coraz więcej bedziemy mogły sobie plotkawac i wymieniać sie doświadczeniami:-)

My narazie powiedzieliśmy tylko moim rodzicom,teściom i reszcie rodziny pochwalimy sie jak zobaczymy na usg bijace serduszko:-).
Ja dzis czuje sie tak sobie...boli mnie jak na okres...troche kluje mnie z boku po prawej stronie podbrzusze i jakoś mi to pradkuje na noge bo tez mnie boli...zwykle jak miałam okres to uda mnie strasznie boli...jakoś ten boł tak przechodzil mi tez na nogi:-(
Martwie sie czy wszytsko jest dobrze i czy to nie znaczy nic zlego...a Wy kochane jak sie czujecie??moze te moje bóle sa normalne.
Na wizyte ide dopiero za tydzień więc musze sie uzbroic w cierpliwość...jestem ciekawa jak to wszytsko bdzie wyglądac bo to moja pierwsza wizyta...wiem tylko ze ginka nie ma usg w gabinecie więc na pewno mi go nie zrobi tylko dopiero wypisze skierowanie.
kochana spokojnie mnie wlasnie tylko kulo w boku i nic niebolalo jak na @ wlasiwie niemialam zadnych objawow okresu tylko to klucie teraz czasem jajniki pobolewaja ale mam nadzieje ze wszystko ok widze ze masz tak jak ja ja tez dostane skierowanie na usg od gina i dopiero potem bede musiala sie zarejestrowac ijechac 25 km na usg do Grudziadza

Aniaw -bedzie dobrze...:) doczekasz do wiizyty...

JA dzis mam zygankoo :( bleeeeee

Myslam ze mi to przjedzie...a tu nic

Witam:)

gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom i zycze spokojnej ciazy:)
mam nadzieje ze i ja do was dolacze ale jestem dopiero na etapie starania sie i mam nadzieje ze w koncu sie i mi uda i ze za 2 tygodnie dolacze do was 3majcie kciuki:)

reklama
Jeju juz styczen 2011 ;)
jak ten czas leci- dopiero co ja robiłam test.
A więc zycze wam spokojnej i cudownej ciazy i zdrowych dzieciaczków ;)

sierpnióweczka2010.

Do góry