reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam i gratuluje wszystkim styczniówka Ja czekam do Sierpnia na moją Wiktorię :-) Ale ten czas leci jeszcze nie tak dawno Ja zobaczyłam dwie kreseczki na teście :-)

Blondi Wow trojaczki i w dodatku masz zaledwie 4 miesięczną dzidzie w domu, życzę Ci jak najwięcej siły, spokoju ducha i jak najmniejszych problemów :-)

dziekuje przyda sie... jesli beda takie jak synek o bedzie w miare spokojnie:)

no jak mnie lekarz zobaczyl na porodowce to powiedzial bedzie duze dziecko bo brzuch mialam ogromny wszyscy gadali ze napewno beda blizniaki i dzieki usg na porodowce mialam cesarke

ja jeszcze niemowilam a teciowa bedzie ostatnia osoba ktora sie dowie a czy imiona dla babli mozna ci pozniej doslac bo nawet sie niezastanawialam jeszcze mysle tylko o tym zeby zobaczyc bijace serduszko a wtedy bede najszczesliwsza

kochana spokojnie mnie wlasnie tylko kulo w boku i nic niebolalo jak na @ wlasiwie niemialam zadnych objawow okresu tylko to klucie teraz czasem jajniki pobolewaja ale mam nadzieje ze wszystko ok widze ze masz tak jak ja ja tez dostane skierowanie na usg od gina i dopiero potem bede musiala sie zarejestrowac ijechac 25 km na usg do Grudziadza
u mnie iwedzieli ze bedzie ogromne bo 4 tyg przed porodem bylam i usg mi zrobili to bylo juz 4100g
ale olali mnie w dniu porodu i cisnelam.. ale rodzilam 3 godz a parc mialam tylko 3 takze nie jest zle.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tu możemy się zameldować.:)) Mamy 5 tygodni i piąty dzień, wczoraj zrobiliśmy sobie fotkę i wg. wszelkich danych w okolicach 02.01.2011r. przyjdzie na świat mały cud. Ma już całkiem wyrośnięte rodzeństwo, nawiasem mówiąc nawet w dwupaku, ale ze zdjęcia wynika że teraz maluszek będzie jeden.

Witajcie dziewczyny popołudniem,super ze nas coraz więcej:-)
Molala faktycznie wczesne masz te objawy,współczuje bidulko,oby szybko przeszlo!!!!!

Ja pojechałam dziś na hcg,jakoś chciałam sobie zrobić,juz pewnie wynik jest ale nie chce mi sie jechac,juro przed 7 odbiore.

A jak tam reszta dziewczyn??macie jakies objawy??

kochane chciałam sie z wami pozegnac:-( niestety ale nie bylo mi dane zostac styczniowka:-:)-:)-(dzisiaj stracilam swoja fasolke:-:)-:)-(
ale wam zycze powedzenia i oby zadnej z was to co mnie nie spotkalo
bede czasami do was zagladac jesli moge

Paula kochana nie poddawaj się,moze zosaniesz marcówką,oczywiscie wpadaj tutaj jesli masz ochote:tak:jeszcze raz buziaczki dla Ciebie!!!!

dziekuje Kasiu bede do was zagladala czasem bo sentyment do tego miesiaca zostanie

kochane chciałam sie z wami pozegnac:-( niestety ale nie bylo mi dane zostac styczniowka:-:)-:)-(dzisiaj stracilam swoja fasolke:-:)-:)-(

Tulam Cię bardzo mocno (przykro) :-(

Witam się na styczniówkach 2010 choć nieśmiało jeszcze, ale witam,

w niedzielę 02.05 zobaczyłam na teście II kreseczki :tak::-) za dwa dni ponownie a dzisiaj byłam na becie i wynik 125 (4-5 tc)

jutro idę na usg wiem że trochę wcześnie ale wolę dmuchać na zimne:tak::zawstydzona/y:,

przywędrowałam tu z wątku staraczek 2010 podobnie jak Żabka,

staraliśmy się o tą kruszynkę 10 m-cy wcześniej miałam 2 poronienia w 2007 i 2008 r. :-(, modlę się żeby tym razem było OK czego i Wam życzę :tak:

według kalkulatorów internetowych termin mam na 11 stycznia 2010 ;-):-)

Witajcie wieczornie:-)

Tu możemy się zameldować.:)) Mamy 5 tygodni i piąty dzień, wczoraj zrobiliśmy sobie fotkę i wg. wszelkich danych w okolicach 02.01.2011r. przyjdzie na świat mały cud. Ma już całkiem wyrośnięte rodzeństwo, nawiasem mówiąc nawet w dwupaku, ale ze zdjęcia wynika że teraz maluszek będzie jeden.

kłaczek gratuluje:-) czy miałaś juz robione usg?bo ja tez mam ten sam wiek ciazy a nawet nie byłam u lekarza ide dopiero za tydzień ide...całe wieki jak dla mnie...czy liczysz wiek ciąży wg OM czy wg USG??

Kochana bardzo mi przykro:-( trzymam kciuki, żeby niedługo znowu sie udalo zafasolkowac i żeby ciaża zakończyła się szybkim i bezproblemowym porodem:-) Trzymaj sie i zagladaj do nas kiedy chcesz.

Aniaw -bedzie dobrze...:) doczekasz do wiizyty...

JA dzis mam zygankoo :( bleeeeee

Myslam ze mi to przjedzie...a tu nic
no to niezle ze tak szybko ale to znak ze wszystko ok w srodku i chormony pacuja :-)
super witamy kochana zrob sowaczek
o korcze szkoda wiem co czujesz bo ja 1 cize stracilam w 8 tygodniu bo serduszko nie bilo a teraz zestersowana czekam na usg mimo ze 2 ciaza byla ksiazkowa

w niedzielę 02.05 zobaczyłam na teście II kreseczki :tak::-) za dwa dni ponownie a dzisiaj byłam na becie i wynik 125 (4-5 tc)

jutro idę na usg wiem że trochę wcześnie ale wolę dmuchać na zimne:tak::zawstydzona/y:,

staraliśmy się o tą kruszynkę 10 m-cy wcześniej miałam 2 poronienia w 2007 i 2008 r. :-(, modlę się żeby tym razem było OK czego i Wam życzę :tak:

hej w koncu tu dotarlas :-)

reklama

super. gratulacje:):):):) witam na pokladzie:)

Witajcie dziewczyny popołudniem,super ze nas coraz więcej:-)
Molala faktycznie wczesne masz te objawy,współczuje bidulko,oby szybko przeszlo!!!!!

Ja pojechałam dziś na hcg,jakoś chciałam sobie zrobić,juz pewnie wynik jest ale nie chce mi sie jechac,juro przed 7 odbiore.

A jak tam reszta dziewczyn??macie jakies objawy??

ja odpukac naazie nie.. ale za pierwszym razem mialam w 8 tyg

pewnie ze mozesz! przykro mi bardzo i tule mocno! 3maj sie kochana!!!!!!!

czemu niesmialo? wszystkie tu jestesmy od niedawna wiec luzik! 3mam kciuki i gratuacje kochana:)

Do góry