Witam i gratuluje wszystkim styczniówka Ja czekam do Sierpnia na moją Wiktorię :-) Ale ten czas leci jeszcze nie tak dawno Ja zobaczyłam dwie kreseczki na teście :-)
Blondi Wow trojaczki i w dodatku masz zaledwie 4 miesięczną dzidzie w domu, życzę Ci jak najwięcej siły, spokoju ducha i jak najmniejszych problemów :-)
dziekuje przyda sie... jesli beda takie jak synek o bedzie w miare spokojnie
u mnie iwedzieli ze bedzie ogromne bo 4 tyg przed porodem bylam i usg mi zrobili to bylo juz 4100gno jak mnie lekarz zobaczyl na porodowce to powiedzial bedzie duze dziecko bo brzuch mialam ogromny wszyscy gadali ze napewno beda blizniaki i dzieki usg na porodowce mialam cesarke
ja jeszcze niemowilam a teciowa bedzie ostatnia osoba ktora sie dowie a czy imiona dla babli mozna ci pozniej doslac bo nawet sie niezastanawialam jeszcze mysle tylko o tym zeby zobaczyc bijace serduszko a wtedy bede najszczesliwsza
kochana spokojnie mnie wlasnie tylko kulo w boku i nic niebolalo jak na @ wlasiwie niemialam zadnych objawow okresu tylko to klucie teraz czasem jajniki pobolewaja ale mam nadzieje ze wszystko ok widze ze masz tak jak ja ja tez dostane skierowanie na usg od gina i dopiero potem bede musiala sie zarejestrowac ijechac 25 km na usg do Grudziadza
ale olali mnie w dniu porodu i cisnelam.. ale rodzilam 3 godz a parc mialam tylko 3 takze nie jest zle.
Ostatnio edytowane przez moderatora: