reklama
USG robiliśmy wczoraj. Idź - fotka Śliwki jest bezcenna. Liczę wg. kalkulatora, nie bardzo wiem co to OM. Po prostu miała ostatnią @ 26.03 i od tego liczymy. Poszłam do gina bo mi nogi cholernie puchły i tak na wszelki wypadek wolałam żeby ktoś na to looknął.Witajcie wieczornie:-)
kłaczek gratuluje:-) czy miałaś juz robione usg?bo ja tez mam ten sam wiek ciazy a nawet nie byłam u lekarza ide dopiero za tydzień ide...całe wieki jak dla mnie...czy liczysz wiek ciąży wg OM czy wg USG??
Dominika81
Fanka BB :)
a czemu czekasz na @ niechcesz byc w ciazy??? skoro sa 2 kreski to juz na nia nieczekaj pamietaj ze psychika potrafi baaardzo wiele i bardzo mocno wplynac na organizm
nie no, chciałam, ale może jeszcze nie w tej chwili... za parę miesięcy ;-)
tak naprawde to jeszcze to do mnie nie dotarło...
Paula - bardzo mi przykro.... życzę powodzenia w dalszych staraniach i na pewno będzie dobrze
co do objawów/ dolegliwości - to raczej na razie nie mam.. może to nie ma związku, ale od 2 dni jest mi strasznie zimno bez wzgl na to jak się ubiorę.....
w pierwszej ciąży tez raczej nic się nie działo przez pierwsze 3 m-ce (typu nudności)
witajcie nowe, dołączające dziewczyny :-)
USG robiliśmy wczoraj. Idź - fotka Śliwki jest bezcenna. Liczę wg. kalkulatora, nie bardzo wiem co to OM. Po prostu miała ostatnią @ 26.03 i od tego liczymy. Poszłam do gina bo mi nogi cholernie puchły i tak na wszelki wypadek wolałam żeby ktoś na to looknął.
Ja tez miałam ostania @ 26.03 jak wczoraj dzwoniłam do 2 ginek do kazda powiedziala ze najlpeiej przyjsć w przyszłym tygodniu bo na razie za wcześnie i jeszcze moze nie być nic widać...juz sama nie wiem.
A skąd jesteś?
justa_kapusta
Początkująca w BB
Witam wszystkich styczniowe mamy ciaze potwierdzilam dwa dni temu testem ciazowym ale sama nie wiem jak, czulam to juz ponad tydzien wiec wstepny termin porodu to 10 styczen a ja juz sie nie moge doczekac
Dominika81
witaj justa! serdeczne gratulacje :-)
gratulacje
ladnie nas sie tu groamdzi.. trzeba po malu myslec nad coraz wiekszym rozbudwaniem naszego watku... no i musimy sie na tyle poznac co by moc moderatora wybrac.. trzeba w koncu pilnowac tu porzadku.... czym ja chetnie sie zajme ale to spokojnie jeszze nie czas....
pozatym to czuje sie swietnie.. zero dolegliwoscie odpukac... w ogole czuje sie jak nowo narodzina.. synus jest kochany spi slicznie...od 19 wieczor do 8 rano
ladnie nas sie tu groamdzi.. trzeba po malu myslec nad coraz wiekszym rozbudwaniem naszego watku... no i musimy sie na tyle poznac co by moc moderatora wybrac.. trzeba w koncu pilnowac tu porzadku.... czym ja chetnie sie zajme ale to spokojnie jeszze nie czas....
pozatym to czuje sie swietnie.. zero dolegliwoscie odpukac... w ogole czuje sie jak nowo narodzina.. synus jest kochany spi slicznie...od 19 wieczor do 8 rano
mi tez ciagle zimno jest ale moze dlatego ze schudlam 1 kg bo niechce mi sie jesc zbytnio a predzej to jadlam co popadnie zanim zaszla a teraz od slodkiego mnie odzruca ale to bobrze bo i tak mam nadwage wiec niemoge w ciazy za duzo przytyc bo w ciazy z corcia to sobie nic nieograniczalam i przytylam 28 kg .....wiec teraz jem zrdowo DLA DWOCH a nie jak kiedys ZA DWOCHnie no, chciałam, ale może jeszcze nie w tej chwili... za parę miesięcy ;-)
tak naprawde to jeszcze to do mnie nie dotarło...
Paula - bardzo mi przykro.... życzę powodzenia w dalszych staraniach i na pewno będzie dobrze
co do objawów/ dolegliwości - to raczej na razie nie mam.. może to nie ma związku, ale od 2 dni jest mi strasznie zimno bez wzgl na to jak się ubiorę.....
w pierwszej ciąży tez raczej nic się nie działo przez pierwsze 3 m-ce (typu nudności)
witajcie nowe, dołączające dziewczyny :-)
to sie nazywa kobieca intuicja ja tez tydzien przed terminem @ juz pisalam kobietkom na staraczkach ze sie napewno udalo bo to czulam poprostu jakos podswiadomie niektore kobiety to poprostu czuja i test jest dla nich tylko formalnoscia :-)Witam wszystkich styczniowe mamy ciaze potwierdzilam dwa dni temu testem ciazowym ale sama nie wiem jak, czulam to juz ponad tydzien wiec wstepny termin porodu to 10 styczen a ja juz sie nie moge doczekac
ale bedzie zdziwiony jak do domu w styczniu przyjada3 dzidzie ale pewnie pojawia sie w grudniu to bedzie taki wyopasiony gwiazdor :-)gratulacje
reklama
Salomii
Witajcie Kochane
Milo nie byc juz "najmlodszymi" w grupie ;-) Zycze wam jak najmniej niepowodzen i dolegliwosci a jak najwiecej radosci. Fantastycznych 9 miesiecy!!
ps. Blondi80 wasz watek jest juz moderowany wiec nie masz co sie obawiac o balagan:-)
Podziel się: