reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja też biorę żelazo-biofer, ostatnio gadalam z koleżanką i mi powiedziała ze lepiej żebym takiego w tabsach nie brała bo polecą mi zęby i dziecko też będzie mialo kiepskie...ze lepiej naturalnie dostarczać-słyszałyście kiedys coś takiego??
Ja się zdziwiłam....ale i tak dalej biorę...przecież ginek wie co robi;-)

reklama
Modlicha piszę tutaj, żeby tam nie śmiecić
Ja mam ustawione wg pierwszej wizyty u gina i tak zostawiam, pomimo iż ten termin się przesuwa i tygodnie ciąży też
Ja się trzymam tego co mi gin wyliczył jak byłam u niego pierwszy raz

mi coś świta z czasu studiów że żelazo wpływa na brązowienie zębów, ale to przy przyjmowaniu płynnych postaci żelaza a nie takiego w tabletkach a żeby jeszcze wpływało na zęby dzidzi to w ogóle nie rozumiem. Wykłady z dietetyki mieliśmy popołudniami po całym dniu zajęć więc mało pamiętam a szkoda bo teraz by się przydało :(

wydaje mi się ze zęby mogą polecieć Nam po ciąży ale z niedoboru wapnia (jeżeki w ciązy nie dostarczymy organizmowi potrzebnej ilości)z tego co się orientuję..Dobrze myślę Julka??Moze ta moja kol coś pokićkała

mi coś świta z czasu studiów że żelazo wpływa na brązowienie zębów, ale to przy przyjmowaniu płynnych postaci żelaza a nie takiego w tabletkach a żeby jeszcze wpływało na zęby dzidzi to w ogóle nie rozumiem. Wykłady z dietetyki mieliśmy popołudniami po całym dniu zajęć więc mało pamiętam a szkoda bo teraz by się przydało :(

Ja zawsze po tym jak łykam żelazo - pomimo że w tabletkach to i tak od razu myję zęby , na wszelki wypadek

Wymoczyłam tą rękę w zimnej wodzie i trochę mi lepiej :)

Klaudoss ty nie szalej z tym sprzątaniem :) Odpoczywaj
A ja sobie poobserwuję tą aukcję z wózkiem Mutsy co dałam na wątek o wózkach, bo chociaż miałam już upatrzony to zaintrygowała mnie ta aukcja i może zmienię zdanie :)

Jutro o 14 mam wizytę i już doczekać się nie mogę :)

wydaje mi się ze zęby mogą polecieć Nam po ciąży ale z niedoboru wapnia (jeżeki w ciązy nie dostarczymy organizmowi potrzebnej ilości)z tego co się orientuję..Dobrze myślę Julka??Moze ta moja kol coś pokićkała

Martusia dokładnie tak jak piszesz, dzidziuś na wszystkie swoje kosteczki wyciąga z nas ogromne ilości wapna a jak go za mało dostarczamy to bierze je z naszych ząbków ;(

reklama
Do góry