reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Blondi84 dzięki za informację, nie wiem co jest nie tak z tym moim avatarem :/

claudia4you nie wiem jak dokładnie Twój skrzepik wyglądał, ale normalne to jest w dniu kiedy mógłby pojawić się okres w tym miesiącu, a ze względu na ciążę oczywiście go nie ma, tylko jakaś tam resztka może być wyrzucona. Ja teraz w dniu spodziewanej miesiączki miałam śluz delikatnie zabarwiony, pytałam ginekolog i koleżanek-mamusiek i to jest normalne :-)

My wczoraj tez leniuchowaliśmy, pogoda była rewelacyjna.

Jutro idę na ślub i wesele przyjaciół, zawozimy ich do ślubu naszym samochodem, więc zamówiłam świeże kwiaty do ozdoby maski i klamek, z rana byłam na giełdzie po resztę (tablica rejestracyjna itp) powiem Wam, że ta dekoracja będzie nas kosztowała około 600zł, nie wliczając w to czyszczenia i mycia samochodu.
Zastanawiam się, czy nie zaproponować im, że to będzie forma prezentu.. Ale to powinno od nich wyjść.

Życzę miłego spokojnego dnia i całego weekendu wszystkim stycznióweczkom :-)

Kochane dziewczyny, ktore niestety straciły swoje maleństwa proszę trzymajcie się i miejcie nadal nadzieję, bo jej nie można stracic. Sercem jestem z wami.

Carri nie dostałam żadnych lekow, ginekolog kazał mi leżec, a w razie silnych boli brzucha mam jedynie brac nospę. Moje dzieciątko trzy dni temu (podczas badania usg) miało 3cm i 64 mm :-) Wielkolud;-) Mam nadzieję, że wraz z jego wzrostem rośnie jego siła przetrwania.

Sonia - my zajmujemy się filmowaniem i fotografowaniem Wesel i jak jesteśmy zaproszeni jako goście to z góry proponujemy Młodym sesję i w prezencie dostają od nas fotoksiążkę z owej sesji. Myślę, że taki wydatek (600 zł) to spory prezent i szkoda, że wcześniej się jakoś nie dogadaliście bo teraz to może jakoś głupio wyjść a nie wiadomo czy sami wpadną na to, żeby potraktować to jako prezent od Was...

Jakoś dzisiaj znowu do d.py się czuję...

Dzwoniłam do niego i kazał mi się nie martwić, więc chyba wszystko jest ok.
Życzę wszystkim miłego dnia iładnej pogody wiosennej :-)
A z resztą poronienie chyba strasznie boli, tak myślę. Maluszek daje o sobie znać regularnie.

Przyłączam się do życzeń :)

claudia4you - wszystko jest w porządku, tak jak już dziewczyny pisały niektóre kobiety mają krwawienie przez pierwszych kilka miesięcy. Na początku ciąży następuje właśnie zagnieżdzenie i pewnie dlatego coś tam poleciało.

Będzie dobrze, to moja pierwsza ciąża i jestem mało świadoma :-)
Tak więc mogę zadawać dziwne pytania czasem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie dziewczyny,

Ja nadal odpoczywam, Mąż zrobił zakupy i teraz kawusię pijemy :)
Wikunia trochę się przeziębiła i ma katar. W nocy lekka temp a teraz juz lepiej. Oby nie było z tego nic poważnego.

Dla solenizantek wszystkiego NAJ NAJ NAJ...

Ewcia a robicie sesje kobietom w ciąży?? Ile taka sesja u was kosztuje bo ja byłabym zainteresowana :)

Do góry