kashyaa wiesz jak na to patrze z boku to moze dobrze, ze teraz sie dowiedzialas ze tak naprawde nie zalezy mu na tobie tylko na dziecku. jednak sytuacja w jakiej jestes nie jest do pozazdroszczenia mam nadzieje, ze znajdziecie swoj kat i bedziesz szczesliwa ze swoim dzieckiem i znajdziesz prawdziwa milosc. trzymaj sie mocno kochana i walcz o wasze szczescie i jezeli bedzie trzeba wykoncz chlopa bo w koncu on tez jest odpowiedzialny za dziecko.
wiecie z tym spaniem to roznie ja tez czasem budze sie na plecach bo czasem tak mi wygodnie jak ktorys bok mnie juz boli od lezenia.
dzisiaj bylam na tej glukozie eh niestety bez cytrynki bo ponoc nie wolno ale wypilam duszkiem wiec nawet nie poczulam smaku ale nie bylam sama bo w tym samym czasie kobitka pila, wiec mialysmy badanie we 2 robione ale reka boli mnie jak sto.
wiecie z tym spaniem to roznie ja tez czasem budze sie na plecach bo czasem tak mi wygodnie jak ktorys bok mnie juz boli od lezenia.
dzisiaj bylam na tej glukozie eh niestety bez cytrynki bo ponoc nie wolno ale wypilam duszkiem wiec nawet nie poczulam smaku ale nie bylam sama bo w tym samym czasie kobitka pila, wiec mialysmy badanie we 2 robione ale reka boli mnie jak sto.