reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

kashyaa wiesz jak na to patrze z boku to moze dobrze, ze teraz sie dowiedzialas ze tak naprawde nie zalezy mu na tobie tylko na dziecku. jednak sytuacja w jakiej jestes nie jest do pozazdroszczenia mam nadzieje, ze znajdziecie swoj kat i bedziesz szczesliwa ze swoim dzieckiem i znajdziesz prawdziwa milosc. trzymaj sie mocno kochana i walcz o wasze szczescie i jezeli bedzie trzeba wykoncz chlopa bo w koncu on tez jest odpowiedzialny za dziecko.

wiecie z tym spaniem to roznie ja tez czasem budze sie na plecach bo czasem tak mi wygodnie jak ktorys bok mnie juz boli od lezenia.
dzisiaj bylam na tej glukozie eh niestety bez cytrynki bo ponoc nie wolno ale wypilam duszkiem wiec nawet nie poczulam smaku ale nie bylam sama bo w tym samym czasie kobitka pila, wiec mialysmy badanie we 2 robione ale reka boli mnie jak sto.

reklama
joasiab - u mnie dzisiaj też rybka ale w innym wydaniu, filet marynowany w sosie śmietanowo- jogurtowym, do tego ziemniaczki w mundurkach i jedna surówka z białej kapusty a druga z kiszonej :)

A ja w poniedziałek idę robić glukozę a po południu mam wizyty u położnej i u gina :) Misiek chce poprosić o USG co by zobaczyć czy na pewno jest córcia :)
Wczoraj znajoma dała nam trochę rzeczy po dziewczynce i Miśkowi tak się podobają, że teraz już wogóle chce dziewczynkę, bo ja po naszych wszystko wydałam, bo twierdziłam, że kolejnej córy nie będę miała, wyłącznie synka i żeby nie zapeszać to wszystko dziewczęce wydałam i nie chciałam spowrotem :)
Ona jak wczoraj się dowiedziała, że te rzeczy są ładne i ja wszystkie wydałam dziewczęce to się tak ucieszyła i chce mi dać wszystko po swojej Lence :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam mamuśki:)

Malutka- dzięki za linka, też sobie zamówiłam te pampersy:) Trzymam mocno kciuki za tego maluszka. Oby operacja się udała.

Damqelle- oglądaliśmy wczoraj z mężem ten film "Życie przed życiem" Super, oboje się rozczuliliśmy:) Kiedy ta mała się urodziła, to tak strasznie zapragnęłam trzymać naszą córeczkę w ramionach:)

Kaludoos- ja zażywam cały czas wit. i morfologia cienka. Od wczoraj biorę ascofer. Ale Ty jak masz dobre wyniki, to wydaje mi się, że nie trzeba się faszerować.

Kashyaa - kochana trudna sytuację przeżywacie z synkiem. Powiem Ci jedno, jeśli ma to być chory związek, to nie warto. Ważne jest żebyś miała wsparcie kogoś bliskiego, a na pewno życie się Wam ułoży. Jeśli nie czujesz wsparcia ze strony najbliższych, to postaraj się poszukać pomocy u psychologa. Jeśli chodzi o alimenty, to uważam, tak jak niektóre dziewczyny, że powinnaś pomyśleć o sobie i o dziecku i nie wierzyć na słowo chłopakowi. Mam ogromna nadzieję, że uda Wam sie dotrzeć i ułoży sie między Wami wszystko. Jestem z Tobą.

Ariska- jak dobrze , że masz takich rodziców:)

Pisałyście o wizytach, ja chodzę co 3 tyg. i mam z każdym razem USG, ale bardziej kontrolnie. Lekarz sprawdza czy serduszko bije i patrzy na wymiary. Mówicie, że moja córcia duża, no sama byłam zdziwiona jej wagą, bo nie mam takiego dużego brzucha. Mam tylko nadzieję, że 4 kg nie osiągnie, bo nie wiem jak ją urodzę:)
Wczoraj na zajęciach w SR Pani pokazała nam ćwiczenia, jak odciążyć kręgosłup, kiedy boli. Moze któraś z Was jest zainteresowana, to napiszę, co robić kiedy dokucza. Mam tylko nadziej, że uda mi się to opisać:) A poza tym pokazywał nam jak przeć, matko jak dla mnie, to ciężka sprawa:)

My dziś się pakujemy, bo jutro wesele. Dziś jedziemy do mnie do rodziców, a jutro na przyjęcie. Także nie będzie mnie do poniedziałku zapewne. Oby nam się podobało:) Jeszcze się mieszczę w sukienkę, więc jest dobrze:) Żeby tylko pogoda dopisała:)

claudia - mi ginek pozwolił spac na lewym i prawym boku. Z tym , że najlepiej na lewym. Na wznak jest zakaz bo uciska się żyłę główna i można niedotlenić maluszka

ojć, ja na prawym jakiś nie umiem zbyt
na lewym fajnie
a czasem śpię na pół - boku , żeby nie spać na plecach, bo wtedy mi się źle oddycha .....

do nas przyszla wlasnie karuzelka która wygralam- nowa za 96 zl na innych aukcjach sa od ok 124zl rainforest_karuzela_02.jpgzaraz pojde z psiura na spacer, odebrac list z in postu- mam nadzieje ze dam rade dojsc, a po drodze kupie marsy;) tak mi sie chce jak cholera;) i jakis dobry soczek moze bialy kubus albo cos innego..

a mezusiowi powiedzialam ze mam takie wyniki,że jak bede umierala to bedzie musial mnie dobic!

Ostatnia edycja:
moniaivoy to udanej zabawy na weselu! :) Bawcie sie dobrze :-)
klaudoos sliczna karuzelka :tak:

Ja zmykam do syna , bo sie budzi z drzemki ;-)Trzeba nakarmic glodomorka ;)
Kurcze pisalyscie o rybach na obiad i tak mi sie ryby teraz zachcialo... a juz troche za pozno...ehhh

reklama
Do góry