reklama
C
claudia4you
Gość
karuzela w Dla niemowląt - Szafka.pl
a co sądzicie o takiej zwykłej karuzeli??
Mi nie trzeba super jakiejś, tylko chcę żeby grała
a co sądzicie o takiej zwykłej karuzeli??
Mi nie trzeba super jakiejś, tylko chcę żeby grała
noniaivoy życzę super zabawy i "połamania obcasów"
klaudoos karuzela jest super....chyba też się za taką rozejżę na allegro....pierwszy raz widzę takie cudo.
A ja właśnie dostałam gazetkę kauflandu i jest tam fajna tania gofrownica za 49 zł (piszę to bo któras ostatnio mówiła, że ma ochote kupić)
klaudoos karuzela jest super....chyba też się za taką rozejżę na allegro....pierwszy raz widzę takie cudo.
A ja właśnie dostałam gazetkę kauflandu i jest tam fajna tania gofrownica za 49 zł (piszę to bo któras ostatnio mówiła, że ma ochote kupić)
claudia- ja sie kierowalam tym zeby nie nakrecac, a zeby byla na pilota ale wszsytko kwestia gustu i grubosci portfela oczywiscie, bo wiem ze nie jedna z mam kupi taka zwykla grajaca bez bajerow. ale ja mam za 100zl (powiedzmy wypas) a rok temu chrzesniaczce kupilam canpala w hipermarkecie podobna do twojej tylko z pluszakami za 70zl wiec stwierdzialm ze do 100 moge dac i jak wygram to wygram i bede sie cieszyc a jak nie to nie kupujemy- ktos nam kupi
claudia - ja też kupię taką zwykłą z canpola. Tylko szukam z tymi grzechotkami w jaskrawych kolorach. Tymek jak był mały najbardziej reagował na pomarańczowego misia i zawsze usiłował go złapać. Poza tym że dziecko lepiej widzi jaskrawe kolory to plastiki łatwiej utrzymać w czystości niż pluszaczki. Taką karuzelkę z pluszakami dostałam dla ani i ona się nią zupełnie nie interesowała więc wymieniłam na tą zwykłą.
Ribi - gofrowinica to jest świetna rzecz przy dzieciach - gofry się robi szybciej niż naleśniki, a dzieciaki lubią
Ja właśnie odebrałam paczkę z KDC z książkami. Od czasu jak siedzę w domu wydałam na książki majątek - aż się dziwię że mój nic nie mówi. Jutro się wybieramy na targowisko - trzeba dzieciakom kupić buty na zimę i ostatnie "drobiazgi" dla małej. Aż dziw że już prawie wszystko mamy - ale to już dwa miesiące i dwa tygodnie. Czas leci
Klaudoos - widzę że już 30 tydzień leci Czas odcinać kupony
Ribi - gofrowinica to jest świetna rzecz przy dzieciach - gofry się robi szybciej niż naleśniki, a dzieciaki lubią
Ja właśnie odebrałam paczkę z KDC z książkami. Od czasu jak siedzę w domu wydałam na książki majątek - aż się dziwię że mój nic nie mówi. Jutro się wybieramy na targowisko - trzeba dzieciakom kupić buty na zimę i ostatnie "drobiazgi" dla małej. Aż dziw że już prawie wszystko mamy - ale to już dwa miesiące i dwa tygodnie. Czas leci
Klaudoos - widzę że już 30 tydzień leci Czas odcinać kupony
Ostatnia edycja:
no kochana teraz to czas leci. moj tydzien zaczyna sie zawsze w czwartek, a Ribi chodzi na taniec brzucha i jak zawsze pisze ze juz jest po, to ja sobie wlasnei mysle ze ostatnio- jakby przedwczoraj tez pisala ze jest po i bylo super- a tu kolejny tydzien leci jak nic..
reklama
damquell Ty jak zwykle w książkach...ja powiem szczerze, aż takiego zamiłowania do czytania nie mam niestety :/
klaudoos wczoraj był taniec brzucha
Swoją drogą jestem zszokowana że wy już wszystko macie a ja nic....ale postanowiłam że od listopada będę kupowała powoli ...czekam też na rzeczy które dostane od koleżanek i siostry....wtedy będę wiedziała czego potrzebuję.
klaudoos wczoraj był taniec brzucha
Swoją drogą jestem zszokowana że wy już wszystko macie a ja nic....ale postanowiłam że od listopada będę kupowała powoli ...czekam też na rzeczy które dostane od koleżanek i siostry....wtedy będę wiedziała czego potrzebuję.
Podziel się: